Canlar ben de çıkayım malum sabah iş var...
Allah'ım hepinize güzel huzurlu geceler versın..
Yarın güzel bir güne uyanmanız dileğimle...
Kocaman öptümmm
iyi geceler sizeeee şekerler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaman öptümmm
Hmmm!Tamam evet o pembeden bahsediyorum!:1shok:
Gelirdi o ama kesin biryerlerde bişeyler buldu kendine oyalanacak CADIARZU
Neyse kızlar ben artık çıkıyorum.Duşumu alayım sonra da yatayım.
Kocaman öpüyorum sizi.
Su'cum konuşamadık ama nasılsa denk geliriz;öptüm kocamn.
canımbenim yanlış bişey söylemek nedemek...CAnım benim!Elimden geldiğince yanındayım unutma...Umarım yanlış bişey söylememişimdir yardımcı olmaya çalışırken!akannehir
Hayatın gerçekleri bunlar! :gitme: Lütfen çok yıpratma kendini.Allah sana ortam ve şartların müsait olduğunda pıtırcığını yeniden verecektir.Ve eminim o seni hiç üzmeyecek.Sen de kendini üzme olurmu bitanem!
yawyum yaaa, şimdi okudum canım benim yaa....
ama hiç üzülme , belki deli diceksin ama, var yaaaa en hayırlısı bu belki çünkü kürtajdan sonra hemen hamişş kalınıyoooo.... hiç zorlanmaıcaksın . bak pembe dedi dersin 1 ay sonra ikimiz birden listeye gireriz canım benim.....
bu yaşadıkların kolay değil belki ama, bundan daha zorları var inan bana, sen daha bişey anlamadın ki hamilelikten! değil mi? benim şu anda 36 haftalık bi arkadaşım plesenta yaşlanmasından cumartesi bebeğini kaybetti. sezaryan olmamak için 2 gündür sancıyla boğuşuyo.... hala doğuramadı... sakinleştiriciyle anca bu kadar oluyo ...
diyeceğim o ki!!!!! durmadan önüne bakacaksın, birlikte hamiş kalıcaz. tamam mııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inşallahh korktuğun gibi olmaz cnm benimm çok kolay bir operasyon geçirirsinn inşallahhhhhhhhhh..ve hemen sonraki ayada hamiş kalırsın...canımbenim çok teşekkür ederimm..
sorana söylerim artıık..yapılacak bişey yok..olmadı kürtaj oldumm..
Allahın takdiri...
çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinn... Şeniz
ama ben kürtajdan çok korkuyorumm...eyvahedigeldismile
uyuyamıyorummmmmmmmmTamam tatlım yorma kendini daha fazla..Yat dinlen..
Yarın görüşürüz inşallah.Allah'a emanet ol...Öptüm kocaman seniŞeniz
Kocaman öptümmm
geçmişi okuyodum canımm..
evet canım bende ona şükrediyorumm..kalbinin atışını duyduktan, tekmelerini hissettikten sonra kaybetmek daha zor olurdu...
ben aksilikler başladıktan sonra soğumuştum zatenn.hamileliği öğrendiğinde karnıyla bıcır bıcır konuşan ben,,aksilikler başladıktan sonra karnıma dokunup içimden gelerek bir kere günaydın diyemedimm.belkide erken yenildimm.çabuk kapıldım umutsuzluğaa...
ama olması gerkeenden fazla yıprandım gb hissediyorumm..
sürekli hastanelere git,,serumlarr.,,kan vermelerr,,hastanede yattımm...
kanamalarr...
ultrasonlarr...
gereksizdi sanki çoğuu..
ben şu düşünceye alıştırdım kendimi..ben bebeğimi kaybetmedimm.bebeğim olma yolundaki bi pıhtıyı kaybettimm...bi boşluktu o...
orada öylece açılmış bi boşlukk...
tutnmadı bana nasip değilmişş..
bugün beni etkileyen..ençok etkileyen ultrasondan çıktığımda beni kapıda bekleyen eşimin çıktığımda kalp sesini duyduğumu söylememi bekleyen gözlerini görmek olduu...((
birde telefonunda yarım kalan mesajı...
bebeğimm...bana babalık duygusunu yaşattığın için....diye başlayan bi mesajj..yarım kalmışşş..mesaj bile yarımm..bu hikayede herşey yarım kaldı.....
he birde eşimin ilk hamileliğimi öğrendiğinde 'bağırasım var baba oluyorum diye,, kendimi zor tutuyorum...' demesii...iyiki tutmuş......
canımbenim yanlış bişey söylemek nedemek...
iyi olmaya çalışıyorumm..ve çalışıcamda Allahın izniylee...
şuan için iyiyim..ama kürtajdan sonrası için bişey diyemiyorum tabi... mafoldumben
evet herkes öyle söylüyo..kürtajdan sonra kolay oluyor diyee...
Beterin beteri varr biliyorumm....ben karnımda bebek olmaya aday bi boşluğu kaybettimm..
tabiki bu kadar basit değil..biz sevincimizide kaybettikk...kurduğumuz hayalleride erteledik ama...
ne yapalımm..kalp atışını duymadımm.tekmelerini hissetmedimm...
kolay atlatırım sanıyorumm..Allah izin verirse...
çookk teşekkür ederim desteklerinize..Allah hepinizin kalbine göre versinn...
olumunekankayizsmile
canımmmm ya ne kadar zordur anlamaya çalışıyorumm.böyle olmasında vardır bi hayır...çok geçmişş olsunn...rabbim herzaman hayırlısını versin.inşallah meleğin çok bekletmez seni...geçmişi okuyodum canımm..
evet canım bende ona şükrediyorumm..kalbinin atışını duyduktan, tekmelerini hissettikten sonra kaybetmek daha zor olurdu...
ben aksilikler başladıktan sonra soğumuştum zatenn.hamileliği öğrendiğinde karnıyla bıcır bıcır konuşan ben,,aksilikler başladıktan sonra karnıma dokunup içimden gelerek bir kere günaydın diyemedimm.belkide erken yenildimm.çabuk kapıldım umutsuzluğaa...
ama olması gerkeenden fazla yıprandım gb hissediyorumm..
sürekli hastanelere git,,serumlarr.,,kan vermelerr,,hastanede yattımm...
kanamalarr...
ultrasonlarr...
gereksizdi sanki çoğuu..
ben şu düşünceye alıştırdım kendimi..ben bebeğimi kaybetmedimm.bebeğim olma yolundaki bi pıhtıyı kaybettimm...bi boşluktu o...
bugün beni etkileyen..ençok etkileyen ultrasondan çıktığımda beni kapıda bekleyen eşimin çıktığımda kalp sesini duyduğumu söylememi bekleyen gözlerini görmek olduu...((
bebeğimm...bana babalık duygusunu yaşattığın için....diye başlayan bi mesajj..yarım kalmışşş..mesaj bile yarımm..bu hikayede herşey yarım kaldı.....
he birde eşimin ilk hamileliğimi öğrendiğinde 'bağırasım var baba oluyorum diye,, kendimi zor tutuyorum...' demesii...iyiki tutmuş......
Rabbim sizinkileri bağışlasın size inşallahh...
dualarım sizlerle canımm..
.
Kepeleklerim günaydıııııınnn opuyorumnanaktan benim misafirler gece teşrif ettiler boshayallersmile ama üzülmedim hayırlısı buymuş, zaten elifi düşünmekten kendimi unutmuş haldeydim :sinifsinif: hem gününde geldi en azından, ovulasyon testlerinin doğruluğunu gösterdi bu bize, canım kocişim üzüldüğümü düşünerek bütün gece sarıldı bana hiç bırakmadı, öpücüklere boğdu beni :asigim: valla buna değerdi ne yalan söyliyim :asigim:
canımm ben de soracaktım şimdi geldi mi diye...üzülmediğine sevindimm vardır bi hayır...bak eşine ne güzel destekçi...benim eşimde bana sarıldı durdu...onlar olmasa naparızz biz..
günaydın kızlar ....ben dün folic asit içmeyi unutmuşum bu gün iki tane içsem olur mu .bu ikinci unutuşum....(
geçmiş olsun canım bi dahaki aya inşKepeleklerim günaydıııııınnn opuyorumnanaktan benim misafirler gece teşrif ettiler boshayallersmile ama üzülmedim hayırlısı buymuş, zaten elifi düşünmekten kendimi unutmuş haldeydim :sinifsinif: hem gününde geldi en azından, ovulasyon testlerinin doğruluğunu gösterdi bu bize, canım kocişim üzüldüğümü düşünerek bütün gece sarıldı bana hiç bırakmadı, öpücüklere boğdu beni :asigim: valla buna değerdi ne yalan söyliyim :asigim:
günaydın kızlar ....ben dün folic asit içmeyi unutmuşum bu gün iki tane içsem olur mu .bu ikinci unutuşum....(
Rabbim sizinkileri bağışlasın size inşallahh...
dualarım sizlerle canımm..
Ya Ayşe senin yaşadığın hakikaten çok çok farklı bişeydi;Allah tekrar yaşatmasın inşallah!:Saruboceq:
Lütfen artık düşünme;için parçalanıyor düşündükçe;benim bile parçalanıyorsa burdan doğru seni düşünemiyorum!
Merve!Senin de gün içinde uykun geliyor mu?
Ben geç yatıp geç kalkmayı seven bir insandım.Günddüz uyuduğumuysa hiç bilmem
Bu olay başladı başlayalı uykum gelir oldu akşamları erkenden ama vücut alışmasın diye uyumuyorum.Gündüz de derslerde uyur gezer gibi dolaşıyorum.İlginç bir şekilde sabah erken kalkmamı gerektirecek bir durum olmasa da 8-9 dedin mi uyanıveriyorum.Hayatta kalkmam normalde işim yoksa o saatte!
Kepeleklerim günaydıııııınnn opuyorumnanaktan benim misafirler gece teşrif ettiler boshayallersmile ama üzülmedim hayırlısı buymuş, zaten elifi düşünmekten kendimi unutmuş haldeydim :sinifsinif: hem gününde geldi en azından, ovulasyon testlerinin doğruluğunu gösterdi bu bize, canım kocişim üzüldüğümü düşünerek bütün gece sarıldı bana hiç bırakmadı, öpücüklere boğdu beni :asigim: valla buna değerdi ne yalan söyliyim :asigim:
ayse dınledınmı sagopayı??
Canım folik asit okadar önemli dişey diil ki yaa, ben hatırladıkça içiyorum, okadar sıkma kendini, bugün iki tane içmene de hiç gerek yok, sen yine 1 tane al, folik asit zaten yediklerimizle de alabildiğimiz bişey, ilacına çoğu zaman gerek bile yok aslında ama yine de yazıyo doktorlar işte yerimseniben