yaaaaaaaa bende bi gaz var karnımın için gezip duruo yaa akannehir
feci de ağrısı var
bu işe kesin çözüm bulmam lazım mafoldumben
hmmm bıtt yapmayı denedin mi canım sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaaaaa bende bi gaz var karnımın için gezip duruo yaa akannehir
feci de ağrısı var
bu işe kesin çözüm bulmam lazım mafoldumben
ohaoldumsmile askımmm yakışır sana ama
canlarımm gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kocacım gelıo bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alıp benı yuvamıza goturecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yarın bebeğimin kalp fetal ıncelemesı var ınş. <bır sorun çıkmazzzzzz mutlu mesut evımıze donerızzzz
kocacım gelıo bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alıp benı yuvamıza goturecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yarın bebeğimin kalp fetal ıncelemesı var ınş. <bır sorun çıkmazzzzzz mutlu mesut evımıze donerızzzz
ben 15 haftalıkken öğrendimde doktordan doktora değişiyor ne isterdiniz eşin ve sen ilk çocuk???
canım ya inşallah zararı olmaz bide hani karaciğer denesen kasaptan duymuştum :kedi:canım antalyadan hakiki keçiboynuzu pekmezi getirttim onu yiyorumcokacimcoook sabah aç karna.sonra kan hapımı alıyorum gün içinde çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorumcokacimcoook her sabah yumurta yiyorum fındık yiyorum ehhhhh yeter yani daha ne yapabilirim ki anlamadımbilmiyorumkismile buna rağmen değerlerim çok düşük çıkıyo:sinifsinif:
acaba bebeğe zararı olurmu benim kansız olmam bilmiyorumkismile
günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnn kızlarrrr
hmmm bıtt yapmayı denedin mi canım sempatiksalakcinni
günaydın tatlım.hadi gözün aydına.s.
inş yarında bir sorun çıkmayacak vede mutlu mesut yuvanıza döneceksiniz hayatım opuyorumnanaktan
gunaydın hayatımmm hadı gozunaydın dıyelım bırde dua edelim bebişin için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bayanssulusmile
canım ya inşallah zararı olmaz bide hani karaciğer denesen kasaptan duymuştum :kedi:
günaydın canım
[günaydın canım uç bakim yuvana inşallah bi sorun çıkmadanopuyorumnanaktan[/QUOTE
ınş. canım benımmm opuyorumnanaktan]
ya benim bu ovalasyon teslerim biras bekleyince açık renkte çıkıyor adetimin 15. günü tam yumurtlama günlerim acaba yeterince büyümüyolarmı:kedi:
tünaydın
İnşallah canım güzel sonuclar alıp mutlu mesut dönersnz evinize :)
deniyorum şekerim merak etme ılk onu denıyom ama çıkmıyo sempatiksalakcinni[/QUOTE
inşallah ayşecımmmmmm kalbımı ferah tutuyrum hepppp :Saruboceq: zemuszemus
profildeki resmim hep hayalim olmuştur birde canımmm kocacıgımm kızlar kac cocuk dusunuyorsunuz ben hep 4 derimmde:sm_cool:
çok seviyorum seni ve bu kadar takıldıgını görünce çok üzülüyorum
boşama dava aç gün gelemeden kalıosunnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
zaten gidio doktora pimpirik sırnaşık şey
üşütmekten olur vucut yorgundur olur yumurtası iyi çatlamamıştır olur yani olagan bişi
ya benim bu ovalasyon teslerim biras bekleyince açık renkte çıkıyor adetimin 15. günü tam yumurtlama günlerim acaba yeterince büyümüyolarmı:kedi:
nanemmmm karagulll nagışşşş cımmmm fatoşşşşşşşşşşş kızlar sızler nasılsınızzzzz diğer arklardan ses var da sızden yokk
ayy bizde eşimle 4 bebiş istiyoruz 2 si kız 2 si erkek :) tabii bu biizm maddiyatımızlada
alakalı çocuklarımızı güzelce okutmak yetiştirmek isteriz.....
onun için diyoruz ki eğer durumumuz müsait olursa Allah da nasib ederse
4 bebiş yok olmuyomu olsun bi taneye ikitaneyede razıyız :)
kalabalık aile seviyos böle cümbür cemaat heyoo :)
İyiyim ben kuşum olumunekankayizsmile doktorcumu görücem bugün çok heyecanlıyım bayanssulusmile
nanemmmm karagulll nagışşşş cımmmm fatoşşşşşşşşşşş kızlar sızler nasılsınızzzzz diğer arklardan ses var da sızden yokk
ohhh nee gusellll olumunekankayizsmile inş. heyecan yapmaa allahın ıznıyle bşey çıkmayacak bazı bayanlarda olurr bole pıhtılaşmalar yahuuu :CüvCüv:
iyiyim şekercim olumunekankayizsmile hadi gözün aydın kocişinde geliyormuş
yarında testlerini güzel çıkar inşAllahh habersiz bırakma bizi