• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canlarımm gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kocacım gelıo bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alıp benı yuvamıza goturecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yarın bebeğimin kalp fetal ıncelemesı var ınş. <bır sorun çıkmazzzzzz mutlu mesut evımıze donerızzzz

günaydın tatlım.hadi gözün aydına.s.
inş yarında bir sorun çıkmayacak vede mutlu mesut yuvanıza döneceksiniz hayatım opuyorumnanaktan

kocacım gelıo bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alıp benı yuvamıza goturecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yarın bebeğimin kalp fetal ıncelemesı var ınş. <bır sorun çıkmazzzzzz mutlu mesut evımıze donerızzzz

gunaydın hayatımmm hadı gozunaydın dıyelım bırde dua edelim bebişin için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben 15 haftalıkken öğrendimde doktordan doktora değişiyor ne isterdiniz eşin ve sen ilk çocuk???

ilk çocuk evet
eşim kız diyor ben erkek her zaman ki gibi uyuşamıyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman saglıklı olsun hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez

bayanssulusmile
canım antalyadan hakiki keçiboynuzu pekmezi getirttim onu yiyorumcokacimcoook sabah aç karna.sonra kan hapımı alıyorum gün içinde çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorumcokacimcoook her sabah yumurta yiyorum fındık yiyorum ehhhhh yeter yani daha ne yapabilirim ki anlamadımbilmiyorumkismile buna rağmen değerlerim çok düşük çıkıyo:sinifsinif:
acaba bebeğe zararı olurmu benim kansız olmam bilmiyorumkismile
canım ya inşallah zararı olmaz bide hani karaciğer denesen kasaptan duymuştum :kedi:
günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrr
günaydın canım

[günaydın canım uç bakim yuvana inşallah bi sorun çıkmadanopuyorumnanaktan

profildeki resmim hep hayalim olmuştur birde canımmm kocacıgımm kızlar kac cocuk dusunuyorsunuz ben hep 4 derimmde:sm_cool:

ya benim bu ovalasyon teslerim biras bekleyince açık renkte çıkıyor adetimin 15. günü tam yumurtlama günlerim acaba yeterince büyümüyolarmı:kedi:

tünaydın

İnşallah canım güzel sonuclar alıp mutlu mesut dönersnz evinize :)

hmmm bıtt yapmayı denedin mi canım sempatiksalakcinni

deniyorum şekerim merak etme ılk onu denıyom ama çıkmıyo sempatiksalakcinni

günaydın tatlım.hadi gözün aydına.s.
inş yarında bir sorun çıkmayacak vede mutlu mesut yuvanıza döneceksiniz hayatım opuyorumnanaktan

saol hayatımmm amınnn ınş. bebişimmm :Saruboceq: opuyorumnanaktan

gunaydın hayatımmm hadı gozunaydın dıyelım bırde dua edelim bebişin için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet evet dua edınnn :Saruboceq: saol canm olumunekankayizsmile

bayanssulusmile
canım ya inşallah zararı olmaz bide hani karaciğer denesen kasaptan duymuştum :kedi:

günaydın canım

[günaydın canım uç bakim yuvana inşallah bi sorun çıkmadanopuyorumnanaktan[/QUOTE

ınş. canım benımmm opuyorumnanaktan]

ya benim bu ovalasyon teslerim biras bekleyince açık renkte çıkıyor adetimin 15. günü tam yumurtlama günlerim acaba yeterince büyümüyolarmı:kedi:

profildeki resmim hep hayalim olmuştur birde canımmm kocacıgımm kızlar kac cocuk dusunuyorsunuz ben hep 4 derimmde:sm_cool:

ayy bizde eşimle 4 bebiş istiyoruz 2 si kız 2 si erkek :) tabii bu biizm maddiyatımızlada
alakalı çocuklarımızı güzelce okutmak yetiştirmek isteriz.....

onun için diyoruz ki eğer durumumuz müsait olursa Allah da nasib ederse
4 bebiş yok olmuyomu olsun bi taneye ikitaneyede razıyız :)

kalabalık aile seviyos böle cümbür cemaat heyoo :)

nanemmmm karagulll nagışşşş cımmmm fatoşşşşşşşşşşş kızlar sızler nasılsınızzzzz diğer arklardan ses var da sızden yokk

çok seviyorum seni ve bu kadar takıldıgını görünce çok üzülüyorum
boşama dava aç gün gelemeden kalıosunnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

zaten gidio doktora pimpirik sırnaşık şey
üşütmekten olur vucut yorgundur olur yumurtası iyi çatlamamıştır olur yani olagan bişi

Ben de seni çok seviyooooooooooooommm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Tatlım düşündüğünden geç yumurtluyosun belki de sabret, devam et sen testlere, sabah akşam yap günde iki tane, 1-2 güne çatlar korkma olumunekankayizsmile

ayy bizde eşimle 4 bebiş istiyoruz 2 si kız 2 si erkek :) tabii bu biizm maddiyatımızlada
alakalı çocuklarımızı güzelce okutmak yetiştirmek isteriz.....

onun için diyoruz ki eğer durumumuz müsait olursa Allah da nasib ederse
4 bebiş yok olmuyomu olsun bi taneye ikitaneyede razıyız :)

kalabalık aile seviyos böle cümbür cemaat heyoo :)

benım de eşim 4 çocuk ıstıooo ama ben 1 tane yeter dyorummm daha ozenlı daha gusel buyuturum dıyeee belkı ılerde allahım da nasıp ederse bır bebek daha olabılırrr hayırlısıı opuyorumnanaktan

nanemmmm karagulll nagışşşş cımmmm fatoşşşşşşşşşşş kızlar sızler nasılsınızzzzz diğer arklardan ses var da sızden yokk

iyiyim şekercim olumunekankayizsmile hadi gözün aydın kocişinde geliyormuş
yarında testlerini güzel çıkar inşAllahh habersiz bırakma bizi

ohhh nee gusellll olumunekankayizsmile inş. heyecan yapmaa allahın ıznıyle bşey çıkmayacak bazı bayanlarda olurr bole pıhtılaşmalar yahuuu :CüvCüv:

heyecan sebebini sorsana biiii

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X