• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy acaba benimkinin pipisimi var kutusumu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen kaçıncı hafta ögrendin canım erkek erken gösterir diolar ama

canm ben 12.13.haftada pipisinı barız gordummm her gıttığımde de dr um resmını çekıp verıo banaaa hahahhahahaha adam bılıo erkek çocuk hastası olduğumu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bence senın kızın olacak en yakın zamanda kutu goreceksın sennnn :CüvCüv:

hoşbuldum tatlım..kaydirigubbakcemile3
uzun zamandır yoktun göremeyoduk seni..sengözlerimebaksanab
bebiş nasıl kanamaların falan durdumu..eyvahedigeldismile

Evet canım durdu kanamalar, şimdi ikimizde iyiyiz sositososito
Sen nasılsın preseed almışsın, inşallah işe yarar da bebişini sana getirir :emir_bebek:

canm ben 12.13.haftada pipisinı barız gordummm her gıttığımde de dr um resmını çekıp verıo banaaa hahahhahahaha adam bılıo erkek çocuk hastası olduğumu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bence senın kızın olacak en yakın zamanda kutu goreceksın sennnn :CüvCüv:

hayırlısı valla aslında ben kızda çok severim tak takıştır kokoş yap tam aslında kız annesi adayıyım yada çok süslü yaparım die oğlum olur kaydirigubbakcemile3
ama ikiside olsa farketmez ikisi içinde ayrı hayallerim var olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile
İyiyim canım Allah'a şükür kötü günleri geride bıraktık. İkimizde sağlıklıyız.
Sen nasılsın, geçmişi biraz okudum da oğlun olacak kıs senin de :emir_bebek:

çok Şükür daha da fazla gezme dinlen olumunekankayizsmile
valla benimde içimden erkek geçiyo ama ne olursa olsun saglıklı olsun daa

hayırlısı valla aslında ben kızda çok severim tak takıştır kokoş yap tam aslında kız annesi adayıyım yada çok süslü yaparım die oğlum olur kaydirigubbakcemile3
ama ikiside olsa farketmez ikisi içinde ayrı hayallerim var olumunekankayizsmile

tabıkı canım başta sağlıklı e hayırlı evlatlar olsunnn en önmlisi ooo :Saruboceq: Şeniz

sositosositosositosositosositosositosositososito: HERKESE MUJU MUJU KISLARRsm_cool::sm_cool::sm_cool:

çok Şükür daha da fazla gezme dinlen olumunekankayizsmile
valla benimde içimden erkek geçiyo ama ne olursa olsun saglıklı olsun daa

Amaaaaaaaannn daha yolculuk yok doğuma kadar :umursamaz: , tövbe yasakkelime kıçımı kırdım oturuyorum Ayşe'nin tabiriyle :1:

Tabii canım önemli olan sağlıklı olması. Cinsiyetin hiç önemi yokmuş valla.Bana baksana oğlum olacak, ben kız delisiydim biliyosun,ama hiiiiiiççç önemli değil, yeter ki sağlıklı olsun :Saruboceq:

Amaaaaaaaannn daha yolculuk yok doğuma kadar :umursamaz: , tövbe yasakkelime kıçımı kırdım oturuyorum Ayşe'nin tabiriyle :1:

Tabii canım önemli olan sağlıklı olması. Cinsiyetin hiç önemi yokmuş valla.Bana baksana oğlum olacak, ben kız delisiydim biliyosun,ama hiiiiiiççç önemli değil, yeter ki sağlıklı olsun :Saruboceq:

aferin kır tabiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen demekki alışıyor insan belki bu hafta sonu belli olşurmu acaba gerçi gecen defa şakasına oğlu el sallıo dedi dr amcamız ama

Kızlar ben çıkmak zorundayım kadınım geldi temizlik için, bitince yine gelirim. Öpüyorum hepinizi canlar olumunekankayizsmile

aa niye ağrıyoo oturmaktan mı yoksamm bende de oluyorda

valla canım dün akiam evde salonun şeklini degiştirdimm koca koca şeyleri çektim falan bide işyerindede sürekli oturuorum tabi vücut ham heralde agır geldiii ölcem agrıdan kocişte yardım etmio hiç eve geli bi masaj yap bari diom onu bilem yapmııooo ayyy geberticemm ben bu adamıı :D:1::1::1:

valla canım dün akiam evde salonun şeklini degiştirdimm koca koca şeyleri çektim falan bide işyerindede sürekli oturuorum tabi vücut ham heralde agır geldiii ölcem agrıdan kocişte yardım etmio hiç eve geli bi masaj yap bari diom onu bilem yapmııooo ayyy geberticemm ben bu adamıı :D:1::1::1:

dıkkat et kız halınle nasıl obları kaldırıyosun aaaaaaaaaaaa akannehirakannehir ben yapamam daa hadı yaptım dıyelım kocam oldurur benıııı Çok üzgünüm çoook ayh bı gelseee ne masajlar yaptrcam< ben ona bu geceee :kedi: :kedi::roflol::roflol:

Back
X