• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben hoşlanmadım doktorun bu tavrından yaaa

canım aslına bakarsan böyle doktorlar daha iyi oluyor çünkü ilk 3 ayda her an herşey olabiliyo hamilelikte o yüzden doktorda kendini çok kaptırmayıp üzülmemen için aa işte bebeginn bak burda falan gibi gösteriler yapmıyo.

selam kızlarrrrrrr
ben ameliyatımı oldum geldim sonunda evime..çok şükür bugün daha iyiyim..sadece sürekli yatmaya bağlı gazım var ve vücudumun her bir köşesi ağrıyor..kımıldayamıyorum.. haber vereyim size dedim
siz nasılsınız , gelişmeler neler?

ben hoşlanmadım doktorun bu tavrından yaaa

bende :olmaz:

canım aslına bakarsan böyle doktorlar daha iyi oluyor çünkü ilk 3 ayda her an herşey olabiliyo hamilelikte o yüzden doktorda kendini çok kaptırmayıp üzülmemen için aa işte bebeginn bak burda falan gibi gösteriler yapmıyo.

yapmıyolarda canım kaybedince üzülmüyo musun Allah aşkına

isterse ilk andan beri düşük tehliken olsun bebek oluşamamış olsun hep bi umut

oluyo içinde severken hep bebegım dıe sevıosn bu düşücek sevmeyım demıosn kı

selam kızlarrrrrrr
ben ameliyatımı oldum geldim sonunda evime..çok şükür bugün daha iyiyim..sadece sürekli yatmaya bağlı gazım var ve vücudumun her bir köşesi ağrıyor..kımıldayamıyorum.. haber vereyim size dedim

selam canım
çok geçmıs olsuna.s. ınsallah hersey yolunda gıder tatlım

zehselcimm mrb bizde yeniyiz burda bu sabah arkadaşımm (EFLAL11) ilk hamileyimmmm haberini görmüş senin yeni haber sanmış aaa diyor birisi hamileymiş dedi bi bakarım şubat ayı kızz dedim o eski tarih şimdi kim bilir doğurmuştur dedim ama yakın sanırım allah kurtarsın canım tek nefeste inşallah benim iş yerinde bir abim var bana dua etmişti inşallah gaz çıkarır gibi doğum yaparsın diye bende öyle ediyim öyle oluyor yani kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrrrr

canımm geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan iyi olmanaa çooookk sevindim

kendine çok dikkat et tamam mı sakın ha kalkma ayaga çok önemli :CüvCüv:

zehselcim canım allah kurtarsın..gün sayıyorsun artık..oğluşunun ismi ne olacaktı,unuttum benbilmiyorumkismile

sagol canım benım amın ah sabırzlanıyorum oglum için normal dogumuda bekledıgım için ne zaman olacak bılemıyorum hayırlısı artık ismi Allah izin verirse RÜZGAR olacak tatlım

selam kızlarrrrrrr

geçmiş olsun hayatımmmm ne gusel ıyıymışsın sevındımmm :1hug:

evet canım oglumu beklıyorum sabırsızlıkla:emir_bebek:
allahım kolay doğum nasip etsin canım sezeryanmı olacak peki canım
selam kızlarrrrrrr

canım hoş geldin geçmiş olsun nen var kötü bi seyin yok inşallah

zehselcimm mrb bizde yeniyiz burda bu sabah arkadaşımm (EFLAL11) ilk hamileyimmmm haberini görmüş senin yeni haber sanmış aaa diyor birisi hamileymiş dedi bi bakarım şubat ayı kızz dedim o eski tarih şimdi kim bilir doğurmuştur dedim ama yakın sanırım allah kurtarsın canım tek nefeste inşallah benim iş yerinde bir abim var bana dua etmişti inşallah gaz çıkarır gibi doğum yaparsın diye bende öyle ediyim öyle oluyor yani kaydirigubbakcemile3

hosgeldınız aramıza canım evet canım yakın ınsallah beklıyoruz oglumu işte amın ınsallah duan için çok sagol tatlım ınsallah öyle olur

amın canım sagol normal ıstıyorum suan bebek te o pozısyonda ancak durum ne gösterır bılemıyorum son zamana kadar beklemek ıstıyorum bebegım saglıklı olursa tabıkı son zamanı doldugunda dogmazsa sezeryan düşünüyorum ama hayırlısı tabıkı bebegım saglıklı olsunda herseye hazırım sezeryan olsam sanırım ekım 20 gıbı alırım bebgı kucagıma ınsallah ama beklersem bılemıyorum

Son düzenleme:
canımm geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan iyi olmanaa çooookk sevindim

kendine çok dikkat et tamam mı sakın ha kalkma ayaga çok önemli :CüvCüv:
yatıyorum ayşem..kalkamıyorum zaten,hiç halim yok:sinifsinif:
sagol canım benım amın ah sabırzlanıyorum oglum için normal dogumuda bekledıgım için ne zaman olacak bılemıyorum hayırlısı artık ismi Allah izin verirse RÜZGAR olacak tatlım
canımmmmm çok sevdiğim ve istediğim bir isimdi...doktorum oğluna rüzgar ismini verdi ve ben doktoruma hayranım resmen..sırf o yüzden rüzgar istiyordum bende..ama eşimle ortak bi isim bulmaya karar verdik:1: ama sanki ben koyacakmışım gibi sevindim doğrusu kaydirigubbakcemile3 maşallah rüzgara ve sana:nazar:
geçmiş olsun hayatımmmm ne gusel ıyıymışsın sevındımmm :1hug:
evet canım iyiyim...biraz kanamam var okadarcıkyerimseniben

canım hoş geldin geçmiş olsun nen var kötü bi seyin yok inşallah

yok canım kötü bişeyim..rahim ağzıma dikiş atıldı dün..bildiğin ameliyattı işte..narkoz,kocaman kocaman ışıklar...çok gerilmiştim ama geçti artık:hulya:

canımmmmm çok sevdiğim ve istediğim bir isimdi...doktorum oğluna rüzgar ismini verdi ve ben doktoruma hayranım resmen..sırf o yüzden rüzgar istiyordum bende..ama eşimle ortak bi isim bulmaya karar verdik:1: ama sanki ben koyacakmışım gibi sevindim doğrusu kaydirigubbakcemile3 maşallah rüzgara ve sana:nazar:

benımde esım bu ısım konusunda çok ısrarlı ıllakı Rüzgar olsun ıstıyor bende erkek babası olarak esıme bıraktım fazlasıyla ısım konusunu

kızlarrrrrrr merhabalarr hepıcınızeeeeeeezemuszemus

çiğdoşşşşşşşşş geçmiş olsun canımm ıyı olmana sevındımm ama cok dıkkat bılıyorsun sen zatenn:1rolleyes:

bende gunluk ev temızlıgı yapmaya calısıyorum dınlene dınlene sabsh ütü yaptım bı yıgın kocısın gömleklerı almıs basını gıtmıs anca onları ütüledim genel bi süpürdüm acık dınleneyım dedım bakım neler var neler yok ama anca gecmısı okuyabıldım sımdı bı vıleda cekıyım evede sonra geleyım yanınıza oturdukca uyku basmaya basladı zıraamirmirmirmir

amın canım sagol normal ıstıyorum suan bebek te o pozısyonda ancak durum ne gösterır bılemıyorum son zamana kadar beklemek ıstıyorum bebegım saglıklı olursa tabıkı son zamanı doldugunda dogmazsa sezeryan düşünüyorum ama hayırlısı tabıkı bebegım saglıklı olsunda herseye hazırım sezeryan olsam sanırım ekım 20 gıbı alırım bebgı kucagıma ınsallah ama beklersem bılemıyorum
inşallah canım dilediğin gibi olur okurken ben de ne kadar bebek istediğimi farkettim .darısı bize inşallah
evet canım iyiyim...biraz kanamam var okadarcıkyerimseniben

yok canım kötü bişeyim..rahim ağzıma dikiş atıldı dün..bildiğin ameliyattı işte..narkoz,kocaman kocaman ışıklar...çok gerilmiştim ama geçti artık:hulya:
aman canım iyi olda hadi kendini yorma uyu

kızlarrrrrrr merhabalarr hepıcınızeeeeeeezemuszemus

çiğdoşşşşşşşşş geçmiş olsun canımm ıyı olmana sevındımm ama cok dıkkat bılıyorsun sen zatenn:1rolleyes:

bende gunluk ev temızlıgı yapmaya calısıyorum dınlene dınlene sabsh ütü yaptım bı yıgın kocısın gömleklerı almıs basını gıtmıs anca onları ütüledim genel bi süpürdüm acık dınleneyım dedım bakım neler var neler yok ama anca gecmısı okuyabıldım sımdı bı vıleda cekıyım evede sonra geleyım yanınıza oturdukca uyku basmaya basladı zıraamirmirmirmir
merhaba canım hadi işini bitirde gellaelaelaelaelae

kızlar ben çıkıyorum artık.biraz uyuyayım.. yorgunum

merhaba üçüzlerin olcakmışş ne güzel 2 kız 1 oğlan çoooook güzel peki bişey sroabilirmiyimmm normalmi yoksa tüp bebekmi???
bu arada geçmişolsun yeni gördüm ameliyat olmuşsun bebeklerden mi kaynaklanıyor bu ameliyat??

Son düzenleme:
Back
X