• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:D:D:D:D yok canımmm ben 40 gün önce kürtaj oldum hamiştim yani ama yaşamadı bebegim malesef o yüzden yanii

öylemi geçmişolsun canım benimm yakında yine hamile kalabilirsin derler ya düşenin bir ayağı içerde kalırmış:1:

ayşeee benim kırmızılarr geldiii :D 3 aydır olmuyodum agrısını bile unutmuşum valla kıvranıorumm şimcik sabahın :bbo:6 sından beriii

Oh şükür gelmiş kırmızıların :)

geçmiş olsun canım hafifler inşallah

hepinize günaydınlarrrrrrrr güzel bayanlarr opuyorumnanaktan

günaydııııııııınnnnnnnnn :)

kız seni görünce su faturasını yatırmadığım geliyo aklşıma :)

Oh şükür gelmiş kırmızıların :)

geçmiş olsun canım hafifler inşallah

günaydııııııııınnnnnnnnn :)

kız seni görünce su faturasını yatırmadığım geliyo aklşıma :)

canımm benim 50 tl altındaysa problem olmaz kesmezler yanii bilgin olsunn

Son düzenleme:
öylemi geçmişolsun canım benimm yakında yine hamile kalabilirsin derler ya düşenin bir ayağı içerde kalırmış:1:

:D:D: ne laflar varr sendeee süperrr :D işallah canım bakalım hayırlısı artık.bende prolaktin hormonu sorunu vardı 1 senedir falan olmuodu ama olabiliyomuş demekki onu ögrendik.:teytey:

:D:D: ne laflar varr sendeee süperrr :D işallah canım bakalım hayırlısı artık.bende prolaktin hormonu sorunu vardı 1 senedir falan olmuodu ama olabiliyomuş demekki onu ögrendik.:teytey:

olur olur canını sıkma aynı arkadaşımında öyleydi bebeğinin kalbi durmuş kürtaj oldu 3 ay sonra yine hamile kaldı şimdi çok cici bir kızı var inşallah seninde olucak inan buna durmak yok yola devammm:jeyyar:

olur olur canını sıkma aynı arkadaşımında öyleydi bebeğinin kalbi durmuş kürtaj oldu 3 ay sonra yine hamile kaldı şimdi çok cici bir kızı var inşallah seninde olucak inan buna durmak yok yola devammm:jeyyar:

canımm olucak zaten biliom tabi allahımında izniyle.rüyamda gördüm zaten bebegimin öldügü gün rüyamda doktordayım ultrasonla bakıyo doktor bi erkek bebek koşup duruyo karnımda bide delikl var bi tane bebek ayagı görünüyo koşan bebek o ayagı tutup çekmeye çalışıyo ama olmuyo gücü yetmio doktorda bana dioki ikiz olcakmış ama kardeşi istememiş dioo ööle uyandım zaten ertesi günde ölüm haberini aldım.o yüzden inanıyorum çok kısa zamada hamiş kalıcam işallah

ya kızlarr dün fatmagülün suçu ne yi izledinizmi delirdim ya izlerken o yengesi olcak kadını öldürmek istiorummm :D

yaaa ben dizileri izleyemiyorummm offf ne kötü yaaa....
fransız kanallarından bıktım :)) dün takva filmini izledik eşimle fransızca dublajla berbattııı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X