hoşbulduk bebeğimm geçmişolsun 3 aydır nasıl adet görmessin yaa tedavi görüyomusun sen canımm:teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk bebeğimm geçmişolsun 3 aydır nasıl adet görmessin yaa tedavi görüyomusun sen canımm:teselli:
hepinize günaydınlarrrrrrrr güzel bayanlarr opuyorumnanaktan
yok canımmm ben 40 gün önce kürtaj oldum hamiştim yani ama yaşamadı bebegim malesef o yüzden yanii
günaydın aylincim hoşgeldin...
yelizcim kırmızılar gelmiş hadi gözün aydın...
ayşeee benim kırmızılarr geldiii3 aydır olmuyodum agrısını bile unutmuşum valla kıvranıorumm şimcik sabahın :bbo:6 sından beriii
hepinize günaydınlarrrrrrrr güzel bayanlarr opuyorumnanaktan
günaydın aylincim hoşgeldin...
yelizcim kırmızılar gelmiş hadi gözün aydın...
Oh şükür gelmiş kırmızıların :)
geçmiş olsun canım hafifler inşallah
günaydııııııııınnnnnnnnn :)
kız seni görünce su faturasını yatırmadığım geliyo aklşıma :)
öylemi geçmişolsun canım benimm yakında yine hamile kalabilirsin derler ya düşenin bir ayağı içerde kalırmış![]()
canımm benim 50 tl altındaysa problem olmaz kesmezler yanii bilgin olsunn
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrguclubacismile
: ne laflar varr sendeee süperrr
işallah canım bakalım hayırlısı artık.bende prolaktin hormonu sorunu vardı 1 senedir falan olmuodu ama olabiliyomuş demekki onu ögrendik.:teytey:
hoşbulduk şekerimmkaydirigubbakcemile5
olur olur canını sıkma aynı arkadaşımında öyleydi bebeğinin kalbi durmuş kürtaj oldu 3 ay sonra yine hamile kaldı şimdi çok cici bir kızı var inşallah seninde olucak inan buna durmak yok yola devammm:jeyyar:
Belle yelizzz aylin hoşgeldiniz bacularrr :)
Belle yelizzz aylin hoşgeldiniz bacularrr :)