• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Off sorma yaaa...Nasıl bir gezme aşkıdır bendeki anlamadım.Şimdi diyorum ki bu hafta sonu basıp eskişehire gideyim,sonra diyorum ki acaba bursaya mı gitsem,uff istanbul'a da gidesim vardı... :1: Kafam karıştıkça karışıyor;gidemiyorum da il dışında ir yere ondan sonra kazan kepçe misali başlıyorum buralarda dönmeye o alışveriş merkezi senin bu benim... diye:)

hala gezme derdinde hala yaa :)) gez be canım şimdi tam zamanı çocuk dogunca çok ararsın bugünleri...ama ben eminim sen çocugunuda alıştırırsın gezmeye :1:

Benim acil giriş çıkışlarımb öyle oluyor işte :S Şimdi çıkmam alzım yine gelirim ama fırsat bulur bulmaz;)

tamam canım görüşürz fıratını bulunca gel hemen olumunekankayizsmile

Günaydınnnnnnnnnnnn kuzularrrrr :))
Nasılsınız bakalım bugün?

günaydın günaydınnn ballarımmmm benimmm opuyorumnanaktan
ben süperim bugün ev almaya gitcez hemde benim begendigim evi alıyoruz o kadar mutluyumkiii... opuyorumnanaktan
sen nasılsın tatlım bıcırların nasıl? :nazar:

bende bitürlü işe alışamadım ama halen gidip gelıom sempatiksalakcinni

yay burcu olrk gezip tozmak en sevdiğim şeylerden biri fakat heyhat !

deprem korkusu farklı oluyo evet....bu gece cammı kırılır kolonmu devrilir derdiyle rahat bi uyyamadım zaten bende

17 ağustostan sonra balkonda dışarı bakıyorduk hatırlıyorum hafif hafif hep sallanıyordu
yazık annemle babam bizi naısl sarıp sarmalayıp koruyolardı
anne baba olmak böyle bişey demekki hiç kendilerini düşünmeden bizimle ilgileniyolardı
o günlerde ördek ailesi gibi hep peşpeşe yürüyoduk evin içinde bile korkudan

Allah birdaha yaşatmasın:Saruboceq: gerçekten çok zor atlatması da çok zor

günaydın herkeseeeeeeeeee

günaydın fatmacım hoşgeldin a.s.

günayyydınnn kıslarrrr naıslsınızzz.. nanem yeni eviniz hayırlı olsunn
yavyummm sennasılsın toparladın mı biraz ..
herkes iyidir inşallah benim işler yoğun muju muju herkesee....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkes iyidir inşallah benim işler yoğun muju muju herkesee....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnn canım benimmm....
çok teşekkür ederim inş hayırlısıyla alırız ve hayırlı olur...
sanada kolay gelsin balımmm opuyorumnanaktan

yavyum gelmiş hoşgelmişşş opuyorumnanaktan
nasılsın canım? biraz daha iyisindir umarım olumunekankayizsmile

günaydın canlarım.iyi olmaya çalışıyorumm...
işe başladım bugünn..
bi hevesliyimki sormayın...
gelir gelmez müdür sinir etti..bana yönelik bişey yapmadıda..hareketleriii...
neyse...
iyi olmaya çalışıyorum kızlarr..eşimden ayrı olduğum için moralim yok pekk...
kış geldi..onun depresifliğide var..
öyle işte..sabah sabah içinizi açtımm...nekadan iyiyimmm... sempatiksalakcinni

ben kahvaltımı yapayım artık canlar gelırım yıne

AdaEge, bellee, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, Yavyum bayanlar hepinize günaydınlarrrrrrrrrr:))

nanecim evmi aldınızz..
okumadımm..
hayırlı uğurlu olsunn..
Allah sağlıklı sıhhatli günlerde oturmayı nasip etsinn... opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 aydır evliyim evliliğimin ilk ayı çocuk istemiyorduk fakat sonra karar değiştirdik adetim bittikten hemen sonra korunmadan ilişkiye girmeye başladık ve 2 hafta sonra bende aşırı uykusuzluk yorgunluk mide bulantısı olmaya başladı kaynanam bile acaba hamile misin diye şüphelenmeye başladı çünkü bazı yiyeceklerden tiksinmeye başlamıştım kokuları midemi bulandırıyordu üstelik ben tatlı şeyler sevmediğim halde tatlı yiyecekler yemeye başlamıştım sürekli tatlı bişiler istiyordum 3. haftasında kaynanamla pazara gittik pazar arabamızın tekeri koptu çok ağırdı ben onu bi anda kaldırdım ve kasıklarımda çok fazla bi ağrı oldu kasıklarım yanmaya başladı eve geldiğimde adet olmuştum normalde 6 gün sürer ama 2 gün sürdü bu süre zarfında hiçbirşey hissetmemeye başladım artık göğüslerim sızlamıyordu canım tatlı bişiler istemiyordu sadece mide bulantısı vardı ben çok üzüldüm çünkü çevremdekiler bana kesin hamilesin gözüyle bakıyordu ve kendimi buna hazırlamıştım kanama olunca çocuklar gibi oturup ağladım şimdi ben hamile değil miyim :(

işe başladım bugünn..
neyse...

günaydın bitanemmmm opuyorumnanaktan
dahada iyi olucaksın canım ne kadar pozitif olursan o kadar çabuk toparlarsın kendini ve etrafındaki negatifliktende etkilenmezsin bu kadar...herşeye ragmen şükretmeyi unutmamalıyız...
eminimki bu günleri çabuk unutucaksın olumunekankayizsmile kafanı başka şeylerle meşgul etmelisin canım sürekli düşünmek gerçekten o kadar yıpratyorki insanı...Rabbim bizden daha iyi bilir hakkımızda neyin hayırlı olup olmadıgını a.s

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 aydır evliyim evliliğimin ilk ayı çocuk istemiyorduk fakat sonra karar değiştirdik adetim bittikten hemen sonra korunmadan ilişkiye girmeye başladık ve 2 hafta sonra bende aşırı uykusuzluk yorgunluk mide bulantısı olmaya başladı kaynanam bile acaba hamile misin diye şüphelenmeye başladı çünkü bazı yiyeceklerden tiksinmeye başlamıştım kokuları midemi bulandırıyordu üstelik ben tatlı şeyler sevmediğim halde tatlı yiyecekler yemeye başlamıştım sürekli tatlı bişiler istiyordum 3. haftasında kaynanamla pazara gittik pazar arabamızın tekeri koptu çok ağırdı ben onu bi anda kaldırdım ve kasıklarımda çok fazla bi ağrı oldu kasıklarım yanmaya başladı eve geldiğimde adet olmuştum normalde 6 gün sürer ama 2 gün sürdü bu süre zarfında hiçbirşey hissetmemeye başladım artık göğüslerim sızlamıyordu canım tatlı bişiler istemiyordu sadece mide bulantısı vardı ben çok üzüldüm çünkü çevremdekiler bana kesin hamilesin gözüyle bakıyordu ve kendimi buna hazırlamıştım kanama olunca çocuklar gibi oturup ağladım şimdi ben hamile değil miyim :(

Canım!Öncelikle aramıza hoşgeldin.Bu topikte her zaman sorularına cevap bulabilirsin.
Öncelikle adet bitiminden hemen sonra çalışmalra başlamış olmanın pek bir anlamı yok.Siklus uzunluğunu bilmiyorum ama siklusundan 14 çıkarırsan asıll yumurtlama gününü bulursun!O günden yaklaşık bir hafta önce çalışmalara başlarsan herhangi bir sağlık problemin yoksa hamile kalma şansın yüksek olur.
İlk denemen olduğu için umutlanmışsın anlıyorum seni;ama regl olduysan pek ihitmal kalmamıştır hamile olman adına.Kısa sürdü ibi şeyler söylemişsin ama üstüne görme... gibi olaylar pek sık rastladığımız şeyler değil.Çok düşünerek biyolojini etkilemişsin!
Bir dahaki ay olur inşallah.... :)

gunaydınnn fistuklarrrrrrrrrrrrrbayanssulusmile
Günaydın şeker :)
Günaydın :)))
günaydın bitanemmmm opuyorumnanaktan
dahada iyi olucaksın canım ne kadar pozitif olursan o kadar çabuk toparlarsın kendini ve etrafındaki negatifliktende etkilenmezsin bu kadar...herşeye ragmen şükretmeyi unutmamalıyız...
eminimki bu günleri çabuk unutucaksın olumunekankayizsmile kafanı başka şeylerle meşgul etmelisin canım sürekli düşünmek gerçekten o kadar yıpratyorki insanı...Rabbim bizden daha iyi bilir hakkımızda neyin hayırlı olup olmadıgını a.s

Nerden aldınız evi ve kaça tabiki :)))

ben kahvaltımı yapayım artık canlar gelırım yıne

afiyet olsun canımm...

AdaEge, bellee, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, Yavyum bayanlar hepinize günaydınlarrrrrrrrrr:))

günaydın aylincim hoşgeldin..

nanecim evmi aldınızz..
okumadımm..
hayırlı uğurlu olsunn..
Allah sağlıklı sıhhatli günlerde oturmayı nasip etsinn... opuyorumnanaktan

yok daha almadık bugün almaya gidicez inşallah canım...
çok teşekkür ederim canım benim inşallah hayırlı olur bizim için.. :Saruboceq:

bunu öğrenmenin tek yolu kan testi yaptırmak..test yapmadan bu gibi belirtilerin adını hamileyim koymak yanlış olur biraz...
eger kan testi yaparsan kesin sonucu ögrenirsin arkadaşım...inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve saglıklı sıhhatle bebegine kavuşursun...
ve şunu da sölemeliyimki siz yolun başındasınız hemen böyle umutsuzluga kapılma daha ilk denemeniz bu...burda kaç arkadasımız var benle beraber hala çocuk sahibi olmak için bekliyoruz...
ben 18 aylık evliyim ve 17 aydır bebek için ugrasıyoruz...ve birçok arkadasım benim gibi..ama biz pes etmiyoruz yada kırmızılar geldiginde oturup aglamıyoruz birdahaki aya yeni umutlar besleyip acaba bu ay ne yapsak havuc suyudur pekmezdir çörek otudur arı sütü polen bal karışımıdır hamile olmayı ne destekliyorsa hepsini araştırıp deniyoruz deniyoruz defalarca deniyoruz ama vazgeçmiyoruz hiç..o yüzden arkadasım hemen ümitsizliğe kapılma ve aglama sakın vakti zamanı geldiğinde bebegine kavusacaksın inş..

gunaydınnn fistuklarrrrrrrrrrrrrbayanssulusmile

günaydın canım

günaydın canım kolay gelsin

günaydınnn canım benimmm....
çok teşekkür ederim inş hayırlısıyla alırız ve hayırlı olur...
sanada kolay gelsin balımmm opuyorumnanaktan

nanecimm ev mi alıyosunuzkı hayırlı olsun inşallahh :)

işe başladım bugünn..
neyse...

yavyum hoşgeldin oh çok ii yapmışsın işe başlamakla :)

evet hava kapalı i de insanın çi sıkılıyo bide başım ağrıyo zatenn bugün bitmezz :bbo:

Back
X