• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar gıttım geldım dra tamam sonuc negatıf onu bılerek gıttım ama dr kasık ve bel agrım ıcın hıc muayne etmedı dırek ılac yadı yaa adet olayım dıye sinir oldum adama. bıldıgın drdan şaşmıcaksın bunu anladım

neden pekı ysaaaa bışey mı olduuu bırıne mı kızdı naptıkkı acabaaa bilmiyorumkismile bız de burda hamılıe kaldıkk :1hug:

bizimle ilgisi yok canımolumunekankayizsmile
farklı şeylerle oyalanmak istiyoryerimseniben
bunun ona iyi geleceğini düşünüyor a.sbencede haklı

kızlar gıttım geldım dra tamam sonuc negatıf onu bılerek gıttım ama dr kasık ve bel agrım ıcın hıc muayne etmedı dırek ılac yadı yaa adet olayım dıye sinir oldum adama. bıldıgın drdan şaşmıcaksın bunu anladım

gecmıs olsun canım devlet hastanesıne gıttıysen ınan hıc ılgılenmıyorlar hemde hiçççç:umursamaz:

bizimle ilgisi yok canımolumunekankayizsmile
farklı şeylerle oyalanmak istiyoryerimseniben
bunun ona iyi geleceğini düşünüyor a.sbencede haklı

anladım hayatımmm saol açıklaman içinn olumunekankayizsmile allahım heerkesın gonlune gore veersın yaaa :Saruboceq: msn de görüşen varsa nagişlee çok optuğumu soyleyınnn :1hug:

ay_she, gokcegokce, gulden79, karaguuul+, qusel, SariLale, yelizcem

selam kızlarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan bugun bana cokk uzun geldı yaa yatmaktan sanırım :gitme:

selam kızlarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan bugun bana cokk uzun geldı yaa yatmaktan sanırım :gitme:

hoşgeldinn canımm valla ben evde olsam hiçç uzun gelmez zaman ama iş yerinde gün bitmek bilmiooo :D:D:D sen geldin ben didiom öptümm hepiciginizi.valla sizleri çok yeni tanıdım ama ii ki tanımışımm mucak mucakkk

AYŞE KAÇAR KIZLAR MUCU MÖUCU HERKEŞEEE :)

SELAM CANIM :) AYNI ZAMANDA GÜLE GÜLE :d

hoşgeldinn canımm valla ben evde olsam hiçç uzun gelmez zaman ama iş yerinde gün bitmek bilmiooo :D:D:D sen geldin ben didiom öptümm hepiciginizi.valla sizleri çok yeni tanıdım ama ii ki tanımışımm mucak mucakkk

AYŞE KAÇAR KIZLAR MUCU MÖUCU HERKEŞEEE :)

SELAM CANIM :) AYNI ZAMANDA GÜLE GÜLE :d

gule gule fıstıklarımmmmmmmmmmmmmmmm:3:

aynen cnm yaa gıcık oldumm adama

bende gıcık olmustum ben ıdrar testınde 2. cızgıyı gordum gıttım hastaneye k.doguma numara verdıler dedıler doktor verıcek kagıdı ıste sıra geldı bana doktor oyle bakıyo bıseyde demıyo dedım ben kada gebelık testı yaptırmzk ıstıyorum dedım neden dedı
cunku 4 gun gectı dedım eevde test yaptınmı dedı evet dedım sılık bı cızgı cıktı emın olmak ıstıyorum okuz gıbı bakıyo bıseyde demıyo yanındakı kızda doktora bakıyo elınde kagıt kalem yazcak gonderırse tahlıle durdu durdu tamam elındekı barkotla gıt ıste dedı konusmaktan bıle acızler cok sınırrsempatiksalakcinni:mymeka:

ya kızlar biz bugun asılama yaptıralım dıye konustuk esımle ama zaten kıloluydum son gunlerde ıyıce kılo aldım. napıcam bılmıyorum. bebegıde bır an evvel ıstıyorum acab sıhırlı bı degnek varmı zayıflamak ıcın :))

bırde aşılama yaptıranlar varsa aranızsa kaca mal oldu ssklı ve ssksız?

kızlar selam nasılsın belle nasıl oldun daha iyisin mi, üşümen geçti mi

offf offff neler olmuş bugün ya
ortalık toz duman valla
ben şaşırmıştım zaten bunlara, insan eltisiyle en yakın arkadaşıyla nasıl burada birlikte olabilir diye
çünkü hepimiz bu kişilere anlatamadıklarımız için buradayız bunları birlikte yaşıyoruz paylaşıyoruz

hımm garip

Back
X