Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim üzülme lütfenn.daha yeni evlisinizzz..seneler olmadıkii..stres yapma sakınnn... yerimseniben
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar karnımın sol tarafı acıyor yaa..doktorum seminerde ulaşamadım.2 gündür aacıyor geçmedi.sağlık ocağına gittim şimdi.ordaki doktor normal,uterusun büyüyor dedi.ama benimki bildiğin acı..sanki yara var içerde,gerildilçe canım yanıyor:gitme: kontrolümde taaa salı günü..püfff:sinifsinif:
evet canım...açtım klimayı giydim hırkamı ısınıyorum
inşallah canım inşallahhh sebebi şu deseler öle rahatlıycamki
günaydın canım bebişlerin büyüyo bak köşe kapmaca oynuyolardır belkim olumunekankayizsmilegünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar karnımın sol tarafı acıyor yaa..doktorum seminerde ulaşamadım.2 gündür aacıyor geçmedi.sağlık ocağına gittim şimdi.ordaki doktor normal,uterusun büyüyor dedi.ama benimki bildiğin acı..sanki yara var içerde,gerildilçe canım yanıyor:gitme: kontrolümde taaa salı günü..püfff:sinifsinif:
gunaydın gusellerımmm
herkese hayırlı cumalarr bu arada opuyorumnanaktan
umudum vardı sadece .............
gunaydın gusellerımmm
herkese hayırlı cumalarr bu arada opuyorumnanaktan
canım benim bak benim bi tanıdıgımın 10 senedir evliler ve 10 senedir olmuyo çocukları aksi gibi ne adamda ne kadında hiç bi sorun yok gayet saglıklılar ama kader işte daha zamanı var demekki.sen daha 3 aylık evlisin ben kendi adıma konuşuyum 3 yıllık evliyim ve 1,5 seneden beri olmuyo bi tek hormon yüzüünden yani anlatmak istedigim herkez umutlanıyo acaba varmı dio her ay düşünmeden edemio ama sen şimdiden başlarsan eger saglık açısından bi sorun yoksa bile psikolojik olarak etkilersin kendini ve zararınıda görürsün.daha önceki konularını okudum bazı sorunlar varmış aileyle ilgili sanırım şimdi eşinlesin evliligin tadını çıkar biraz bebegin elbette gelir ama kafana takmamalısın.
günaydın canım bebişlerin büyüyo bak köşe kapmaca oynuyolardır belkim olumunekankayizsmile
günaydın canım hayırlı cumalar
hayırlı cumalar tatlımm hoşgeldinopuyorumnanaktan
ulaştım şidmi kendi doktoruma..anlattım hepsini..rahim bağlarıymış o acıyan..rahimin büyüdükçe bağlar geriliyor ve acıyor,korkma dedi..ama dedim heryer acımıyor sadece orası acıyor dedim.demekki orası daha hassas,o yüzden dedi.ohhhkaydirigubbakcemile2
ulaştım şidmi kendi doktoruma..anlattım hepsini..rahim bağlarıymış o acıyan..rahimin büyüdükçe bağlar geriliyor ve acıyor,korkma dedi..ama dedim heryer acımıyor sadece orası acıyor dedim.demekki orası daha hassas,o yüzden dedi.ohhhkaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar nabersiniz![]()
![]()
![]()
günaydın canımpek iyi olduğumu söyleyemicem ne yazıkki
gecem acilde geçti gene
gece müthiş bi kalp sancısına uyandım ve nerdeyse ölüyordum rengım gitti
soğuk soğuk terlemeye başladım midem bulanıyodu eşim sakinleştirmeye çalışıyodu ama
ölüyorum ölüyorum hastaneye gidelim dediğimi hatırlıyorum
bir krizin eşiğinden dönmüşüm ama doktor kesin tanı koymadı canım
biraz sakinleşince tetkıkler yapılıcak ekg cekıldı falan öyle işte
bende çapaya gideyim küçük hastanede baktırmayım dedim ama çok korktuk
hala sancıyo kalbim tam geçmedi...el parmaklarım kolumdakı dmaarlar fln ağrıyo
inşallah bişey çıkmaz ama kalp ağrısı sanırım kalp olcanı sanmıyorum :gitme:
negatifmişşşşşş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ay_she+, bellee+, gokcegokce+, ParadiesAngel+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
günaydın kızlarrrrr....
ayşemm canım cok gecmiş olsun gece acilde gecirmişsin sanırım..
biz senle vallahi kankayızz aynı sorunları bende yaşıyodum ama benimkisi psikolaj,k ölüm korkusu..
geceleri sanki kalbim carpıyo soluk alamıyorum öleceğim gibi hissederdim dedim bende kesin kalp var sol kolum filanda ağrrdı ama ekg cekildi doplör bakıldı ama herşey normal sadece üfürüm var dedi dr. oda cok düşük olduğu için sorun değil dedi yani araştırmadan sonra içim rahatladı.. belki seninkiside psikolajiktir..
fatma canım seninde test sonucun negatif cıkmış üzülme daha ok yenisin ama tabiki gönül isterdi olsun ama demekki daha zamanı değilmiş..
inşallah bebişin seni daha fazla bekletmeden gelir.
ayşemmmmmmmmmmmmm
geçmişie bakınoyordummm kı bı rahatsızlık yaşamışsın dun geceee çok ama çok geçm,iş olsun hayatımm dıkkat et kendıneee...:teselli: dr a gıdıp detaylıca bakıl hayırşlı gusel sonuçlar alırsın ınş.