• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar karnımın sol tarafı acıyor yaa..doktorum seminerde ulaşamadım.2 gündür aacıyor geçmedi.sağlık ocağına gittim şimdi.ordaki doktor normal,uterusun büyüyor dedi.ama benimki bildiğin acı..sanki yara var içerde,gerildilçe canım yanıyor:gitme: kontrolümde taaa salı günü..püfff:sinifsinif:

ahh ben kıyamam sanaaa :teselli: ama saglık ocagındakininde dediği gibi büyüyorlar genişliyor artık benim zıbıdıklarım hep öle minakmı kalcak sandın sen panik yapma sakin ol tmm mı

evet canım...açtım klimayı giydim hırkamı ısınıyorum
inşallah canım inşallahhh sebebi şu deseler öle rahatlıycamki

evet en kötüsü odur eminim biri çıksa sebebi tedavisi bu dese
İnşAllah o günlerde gelecek sen içini ferah tut.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar karnımın sol tarafı acıyor yaa..doktorum seminerde ulaşamadım.2 gündür aacıyor geçmedi.sağlık ocağına gittim şimdi.ordaki doktor normal,uterusun büyüyor dedi.ama benimki bildiğin acı..sanki yara var içerde,gerildilçe canım yanıyor:gitme: kontrolümde taaa salı günü..püfff:sinifsinif:
günaydın canım bebişlerin büyüyo bak köşe kapmaca oynuyolardır belkim olumunekankayizsmile
gunaydın gusellerımmm

herkese hayırlı cumalarr bu arada opuyorumnanaktan

günaydın canım hayırlı cumalar

umudum vardı sadece .............

canım benim bak benim bi tanıdıgımın 10 senedir evliler ve 10 senedir olmuyo çocukları aksi gibi ne adamda ne kadında hiç bi sorun yok gayet saglıklılar ama kader işte daha zamanı var demekki.sen daha 3 aylık evlisin ben kendi adıma konuşuyum 3 yıllık evliyim ve 1,5 seneden beri olmuyo bi tek hormon yüzüünden yani anlatmak istedigim herkez umutlanıyo acaba varmı dio her ay düşünmeden edemio ama sen şimdiden başlarsan eger saglık açısından bi sorun yoksa bile psikolojik olarak etkilersin kendini ve zararınıda görürsün.daha önceki konularını okudum bazı sorunlar varmış aileyle ilgili sanırım şimdi eşinlesin evliligin tadını çıkar biraz bebegin elbette gelir ama kafana takmamalısın.

ulaştım şidmi kendi doktoruma..anlattım hepsini..rahim bağlarıymış o acıyan..rahimin büyüdükçe bağlar geriliyor ve acıyor,korkma dedi..ama dedim heryer acımıyor sadece orası acıyor dedim.demekki orası daha hassas,o yüzden dedi.ohhhkaydirigubbakcemile2

olumunekankayizsmile:içelim:Şeniz
canım benim bak benim bi tanıdıgımın 10 senedir evliler ve 10 senedir olmuyo çocukları aksi gibi ne adamda ne kadında hiç bi sorun yok gayet saglıklılar ama kader işte daha zamanı var demekki.sen daha 3 aylık evlisin ben kendi adıma konuşuyum 3 yıllık evliyim ve 1,5 seneden beri olmuyo bi tek hormon yüzüünden yani anlatmak istedigim herkez umutlanıyo acaba varmı dio her ay düşünmeden edemio ama sen şimdiden başlarsan eger saglık açısından bi sorun yoksa bile psikolojik olarak etkilersin kendini ve zararınıda görürsün.daha önceki konularını okudum bazı sorunlar varmış aileyle ilgili sanırım şimdi eşinlesin evliligin tadını çıkar biraz bebegin elbette gelir ama kafana takmamalısın.

günaydın canım bebişlerin büyüyo bak köşe kapmaca oynuyolardır belkim olumunekankayizsmile

günaydın canım hayırlı cumalar

gunaydın bebişimmmm

hayırlı cumalar tatlımm hoşgeldinopuyorumnanaktan

hoşbulduk hayatımmm

ulaştım şidmi kendi doktoruma..anlattım hepsini..rahim bağlarıymış o acıyan..rahimin büyüdükçe bağlar geriliyor ve acıyor,korkma dedi..ama dedim heryer acımıyor sadece orası acıyor dedim.demekki orası daha hassas,o yüzden dedi.ohhhkaydirigubbakcemile2

bebişlerr buyuyorr çiğdoşcummmm maşallahhhh :hulya:

ayşemmmmmmmmmmmmm

geçmişie bakınoyordummm kı bı rahatsızlık yaşamışsın dun geceee çok ama çok geçm,iş olsun hayatımm dıkkat et kendıneee...:teselli: dr a gıdıp detaylıca bakıl hayırşlı gusel sonuçlar alırsın ınş.

:dance: :dance: :dance: :dance: dedik dimi dinlemiyorsun ki bizi :oklava:

merhaba kızlar nabersiniz :( :( :(

günaydın canımpek iyi olduğumu söyleyemicem ne yazıkki

gecem acilde geçti gene

gece müthiş bi kalp sancısına uyandım ve nerdeyse ölüyordum rengım gitti

soğuk soğuk terlemeye başladım midem bulanıyodu eşim sakinleştirmeye çalışıyodu ama

ölüyorum ölüyorum hastaneye gidelim dediğimi hatırlıyorum

bir krizin eşiğinden dönmüşüm ama doktor kesin tanı koymadı canım

biraz sakinleşince tetkıkler yapılıcak ekg cekıldı falan öyle işte

bende çapaya gideyim küçük hastanede baktırmayım dedim ama çok korktuk

hala sancıyo kalbim tam geçmedi...el parmaklarım kolumdakı dmaarlar fln ağrıyo

inşallah bişey çıkmaz ama kalp ağrısı sanırım kalp olcanı sanmıyorum :gitme:

günaydın ayşemm hoşgeldin..
geçmiş olsun bitanem ya bencede hiç aksatma git doktora hemen
bende bundan 6-7 ay önce böyle bir durum yaşadım ama görceksin nefes alamıyordum...nasıl sancı yapıyordu ölücem sandım o an...doktora gittik hemen doktor çok yorulmaktan ve stresten boyun damarların sıkışmış dedi bu yüzdende kalbin sancı yapıyor dedi...
kendini çok yormamaya dikkat et dedi ve stresten uzak dur dedi...
ilaç felanda vermedi..kendime daha çok dikkat etmeye başlayınca geçti...bu aralar ara ara yine sancı yapıyor korkuyorum yine öle olcam diye:((

negatifmişşşşşş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

üzülme fatmacım ya daha yeni evliymişsin bu kadar takma kafana olur inşallah bitanem vakti zamanı gelince :teselli:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın balımmmmmmm opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım...bak bebişlerin büyüyor büyüdükçe rahmin genişliyor ve haliyle acıların artıyor hem sende 3 tane birden var o yüzden daha çok canın acıyor canı kıyamam olumunekankayizsmile
doktorunlada görüşmüşsün için rahat olsun canım benim olumunekankayizsmile

kızlar ben bu kafayla gidersem aktar falan olcam o zaman hepinize bi sürü bitkisel karışım hazırlarım :D

ay_she+, bellee+, gokcegokce+, ParadiesAngel+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
günaydın kızlarrrrr....

ayşemm canım cok gecmiş olsun gece acilde gecirmişsin sanırım..
biz senle vallahi kankayızz aynı sorunları bende yaşıyodum ama benimkisi psikolaj,k ölüm korkusu..
geceleri sanki kalbim carpıyo soluk alamıyorum öleceğim gibi hissederdim dedim bende kesin kalp var sol kolum filanda ağrrdı ama ekg cekildi doplör bakıldı ama herşey normal sadece üfürüm var dedi dr. oda cok düşük olduğu için sorun değil dedi yani araştırmadan sonra içim rahatladı.. belki seninkiside psikolajiktir..

fatma canım seninde test sonucun negatif cıkmış üzülme daha ok yenisin ama tabiki gönül isterdi olsun ama demekki daha zamanı değilmiş..
inşallah bebişin seni daha fazla bekletmeden gelir.

fatmacımmm negatıfmiş ama şunu soylemek ıstıorum sana arkadaşlarım da bılır ben hamıle kaldığımı oğrenmeden 15 gun once test yapmıştım kaldıkı benm adetım 9 gun aksamıştıı yanı normal zamanlar içinde yapmıştım testtı ıdrar hafıf pembe çıkmıştı ama sonradan ben de guvenmedım negatıf dedım ve attım doğal olarakk...

gunum geçtıkçee ve bır de ıdrar yollarımda rahatsızlık oluncaa kan vermem gerekıorduu ıdrar testı vs kanda hamıle olduğum anlaşıldıı ve tam olarak 1 hafta geç dollenme olmuş ben dee.. hala da oyle devam edıyorr. sat a gore 24 hafta 3 gunluk bebeğimm;ama ultrasona göree 23 hafta 5 gunlukk hayatımmmm anlatabılıyor muyumm...bıraz daha beklee eger yıne kırmızılar gelmezsee kanda tahlıl yaptır hayatımm

ayşemmmm
geçmiş olsun canım,anam şimdi gördüm ben.. bak dikkat et kendine,dövdürtme kendini..üşüme sakın,stres yapma,üzülme,kafana bişey takma.. ve bi an önce daha büyük bir araştırma hastanesine git lütfen

ecmiş olsun kuzmmm..bir sorn olmadığına sevindim..Şeniz

ay_she+, bellee+, gokcegokce+, ParadiesAngel+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
günaydın kızlarrrrr....

ayşemm canım cok gecmiş olsun gece acilde gecirmişsin sanırım..
biz senle vallahi kankayızz aynı sorunları bende yaşıyodum ama benimkisi psikolaj,k ölüm korkusu..
geceleri sanki kalbim carpıyo soluk alamıyorum öleceğim gibi hissederdim dedim bende kesin kalp var sol kolum filanda ağrrdı ama ekg cekildi doplör bakıldı ama herşey normal sadece üfürüm var dedi dr. oda cok düşük olduğu için sorun değil dedi yani araştırmadan sonra içim rahatladı.. belki seninkiside psikolajiktir..

fatma canım seninde test sonucun negatif cıkmış üzülme daha ok yenisin ama tabiki gönül isterdi olsun ama demekki daha zamanı değilmiş..
inşallah bebişin seni daha fazla bekletmeden gelir.

gunaydın hatçemmmmmm olumunekankayizsmile

ayşemmmmmmmmmmmmm

geçmişie bakınoyordummm kı bı rahatsızlık yaşamışsın dun geceee çok ama çok geçm,iş olsun hayatımm dıkkat et kendıneee...:teselli: dr a gıdıp detaylıca bakıl hayırşlı gusel sonuçlar alırsın ınş.

günaydın gökçecim evet canım sağol...baktırıcam inşallah ya baya korkuttu beni :)

günaydın canım oh şükür i bişey yokmuş :) oluyo bazen öle bi tanede oluokı sende üç tane canım
Allah yardımcın oslun :)

fatmacım bu kadar erken isyan etmek,bu topiktekilere yakışmıyor,haberin ola..kaç sene ağladık burda olmuyor diye.ama hepimizin hiç beklemediğimiz anlarda geldi bebekleri.o yüzden hiiç takma kafana..gez toz evliliğini yaşa biraz..bebiş nasıl olsa gelir,allahın izniyle.yerimseniben

Back
X