gökçeeee
rüyanda bebişini görüyormusun sen
ben hemen hemen hergece görüyorum ama hep kabus gibi
sürekli bebeğime zarar vermeye çalışıyorlar
offff psikolojim bozuldu ya bu gecede kapkaççılar karnıma çok fena tekmeler atıyolardı
ayyy çok korkunçtu ya o yüzden gece olsun istemiyorum
oysaki dua olumadan kesinlikle yatmıyorum ama hep kabus görüyorum neden acaba ya
canım aslında bu aralar böyle rüyalar görmen çok normal :)
aslında hamılleıgın basındna beri böyle rüyalar görmek normal çünkü
anneliğe hazırlanıyorsun onu koruma kollama güdüsü devreye giriyor ve bu
rüyalarına yansıyor...bende hamıleyken sokakta serserilerin karnımı tekmelediğini görürüdüm
yada biyerden aşağı yuvarladıklarını görürüdüm...bi keresinde rüyamda ben karnımı severken bebeğim
göbeğimden dışarı çıkmış ve gitmişti...böyle şeyler görüyordum nromal yani
ama yelizcemin dediği de doğru sübyan böyle rüyaları daha korkunc ve daha sık olmasına
sebep oluyo ılk bebegımı kaybettiğimde korkunç bi rüyadan çığlıkla uyanmış ve ertesi gün kontrolde
bebegıın kalbinin durdugunu öğrenmiştim ama bunu sübyan belirtisi oldugunu bilmediğim için bişey yapmadım
aynısı ıkıncı bebegımde de oldu...korkutmak için söylemıyorum asla ha yanlış anlama ama bu rüya olayıda böyle...sübyan olanalr genelde çok bulantı çeker ve kanama yaşarlarmış
sen herhangı bı kanama yaşamadın bildiğim kadarıyla ve çok bulantında olmadı
korkma inş. bişey olmaz her sabah uyandıgında nas felak fatiha surelerini oku Allah korur canım....şeytanı uzaklaştırmak için bir besmele bile yeter ama nas ve felak fatiha koruyucu dualardır.
sen duanı okudugun halde böyle rüyalar görüyorsan bu şeytani rüyalar değil...senin duygusal surumunla alakalı rüyalardır büyük ihtimalle