• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım benım şuan ağrıların azaldı dıye ıhmal etme ve heemen bır ozel hastahaneye gıt olur muu? yaptır kalp şeker tansıyon gızlı düşmanlardır allah korusunnnn sağlık her şeyden öenmlısı bılıyoruzkı...kndıne dıkkat ettt mucukkkkkkssssssssŞeniz

Canımcım doğru söylüyosun...ayrıca bu kalp tansıyon olayına ayrıca zaten baktırmak
istiyorum çünkü bebeğimi bu sebeplerden birinden kaybettıgımı düşünüyorum ben
ama öyle sinirim bozuldu ki....

neyse şu an daha iyiyim ama kalple ilgili özel bi hastaneye gidip en azından bi eko çektirip
baktırıcam canım inşallah

sende kendien iyi bak canım muck :)

Kızlar merhaba ben bugün eko çekimi için hastaneye gittim ama randevuyu 1 ay sonrasına vermişler akannehir
hani buguneydi dedim kasımda gelceksınız dediler ve sinir oldummmm.işime geldim
hastaneye flnda gitmiyorum sancılarım bu ara çok fazla değil...eğer artarsa tekrar gidicem ama
bu sefer özele gidicem böyle olmuyo çünkü....neyse böyle işte anlatıp sinirimi bozmak istemıyorum

iş yerinde işlerimi topluyorum şu an daha sonra ikitellideki şubemize gidip
orada program için eğitim vericem belki yazabilirim belki yazamam bilemiyorum
hepinizi öpüyorum mucu mucu olumunekankayizsmile

canım bencede ihmal etme git özel bi hastaneye orda herşeyine baktır bekleme hiççç

Canımcım doğru söylüyosun...ayrıca bu kalp tansıyon olayına ayrıca zaten baktırmak
istiyorum çünkü bebeğimi bu sebeplerden birinden kaybettıgımı düşünüyorum ben
ama öyle sinirim bozuldu ki....

neyse şu an daha iyiyim ama kalple ilgili özel bi hastaneye gidip en azından bi eko çektirip
baktırıcam canım inşallah

sende kendien iyi bak canım muck :)

ohhh hemen yaptıracağına sevındım hayatımm olumunekankayizsmile gusel sonuçlar olur ınş.kaydirigubbakcemile2:Saruboceq:

kızlarrr resimde krem rengi olanı salonamı yoksa oturma odasına mı yapsam karar veremedim bide çok cici mumlar aldımmm kaktüs şeklindeee

Yelizcim yatak odasına olacak çok güzelmiş :)
O krem rengi dediğinde çizgili olan sanırım.
Bence oturma odasına daha güzel olur.
Salona da daha süslü parlaklı bişiler bakabilirsin.
Ayrıca mumlar gerçekten süpermiş kaydirigubbakcemile3

gökçeeee
rüyanda bebişini görüyormusun sen
ben hemen hemen hergece görüyorum ama hep kabus gibi
sürekli bebeğime zarar vermeye çalışıyorlar
offff psikolojim bozuldu ya bu gecede kapkaççılar karnıma çok fena tekmeler atıyolardı
ayyy çok korkunçtu ya o yüzden gece olsun istemiyorum
oysaki dua olumadan kesinlikle yatmıyorum ama hep kabus görüyorum neden acaba ya

canım aslında bu aralar böyle rüyalar görmen çok normal :)
aslında hamılleıgın basındna beri böyle rüyalar görmek normal çünkü
anneliğe hazırlanıyorsun onu koruma kollama güdüsü devreye giriyor ve bu
rüyalarına yansıyor...bende hamıleyken sokakta serserilerin karnımı tekmelediğini görürüdüm
yada biyerden aşağı yuvarladıklarını görürüdüm...bi keresinde rüyamda ben karnımı severken bebeğim
göbeğimden dışarı çıkmış ve gitmişti...böyle şeyler görüyordum nromal yani

ama yelizcemin dediği de doğru sübyan böyle rüyaları daha korkunc ve daha sık olmasına
sebep oluyo ılk bebegımı kaybettiğimde korkunç bi rüyadan çığlıkla uyanmış ve ertesi gün kontrolde
bebegıın kalbinin durdugunu öğrenmiştim ama bunu sübyan belirtisi oldugunu bilmediğim için bişey yapmadım
aynısı ıkıncı bebegımde de oldu...korkutmak için söylemıyorum asla ha yanlış anlama ama bu rüya olayıda böyle...sübyan olanalr genelde çok bulantı çeker ve kanama yaşarlarmış
sen herhangı bı kanama yaşamadın bildiğim kadarıyla ve çok bulantında olmadı
korkma inş. bişey olmaz her sabah uyandıgında nas felak fatiha surelerini oku Allah korur canım....şeytanı uzaklaştırmak için bir besmele bile yeter ama nas ve felak fatiha koruyucu dualardır.
sen duanı okudugun halde böyle rüyalar görüyorsan bu şeytani rüyalar değil...senin duygusal surumunla alakalı rüyalardır büyük ihtimalle

Yelizcim yatak odasına olacak çok güzelmiş :)
O krem rengi dediğinde çizgili olan sanırım.
Bence oturma odasına daha güzel olur.
Salona da daha süslü parlaklı bişiler bakabilirsin.
Ayrıca mumlar gerçekten süpermiş kaydirigubbakcemile3

canım ne bilem karar veremedim bi türlü bide oturma odasında tvmiz ambilıght lı yani kenarlarında ışıklar var şimdi o çizgili olanı oturma odasına yaaparsam o özelligini kullanamayabiliriz o yüzdende kararsız kaldımm

rüyalarına yansıyor...bende hamıleyken sokakta serserilerin karnımı tekmelediğini görürüdüm
yada biyerden aşağı yuvarladıklarını görürüdüm...bi keresinde rüyamda ben karnımı severken bebeğim

ama yelizcemin dediği de doğru sübyan böyle rüyaları daha korkunc ve daha sık olmasına
sebep oluyo ılk bebegımı kaybettiğimde korkunç bi rüyadan çığlıkla uyanmış ve ertesi gün kontrolde
bebegıın kalbinin durdugunu öğrenmiştim ama bunu sübyan belirtisi oldugunu bilmediğim için bişey yapmadım
aynısı ıkıncı bebegımde de oldu...korkutmak için söylemıyorum asla ha yanlış anlama ama bu rüya olayıda böyle...sübyan olanalr genelde çok bulantı çeker ve kanama yaşarlarmış
korkma inş. bişey olmaz her sabah uyandıgında nas felak fatiha surelerini oku Allah korur canım....şeytanı uzaklaştırmak için bir besmele bile yeter ama nas ve felak fatiha koruyucu dualardır.
sen duanı okudugun halde böyle rüyalar görüyorsan bu şeytani rüyalar değil...senin duygusal surumunla alakalı rüyalardır büyük ihtimalle

sevdacım bak ayşecık çok gusel açıklayarak anlatmış ağzına sağlıkkkkk Şeniz dualarını okuu gerısını rabbıme bırakk oku korur kollar bızıı :Saruboceq:

canım ne bilem karar veremedim bi türlü bide oturma odasında tvmiz ambilıght lı yani kenarlarında ışıklar var şimdi o çizgili olanı oturma odasına yaaparsam o özelligini kullanamayabiliriz o yüzdende kararsız kaldımm

Yelizcim anlayamadım ben.
Yani tvnin ışıklandırmasıla duvar kağıdnın ne gibi bir bağlantısı olabilir diye düşünüyorum :uhm:

aman canım ne bilimm ya benide biliosun bende bebegimi rüyalar görerek kaybettim ve etrafımda bi çok insan bunu yaşadıgı ve benim yaşadıklarımı bildikleri halde hiç bişe demediler o yüzden çokk korkuyorumm....:gitme::gitme:

canım bencede ihmal etme git özel bi hastaneye orda herşeyine baktır bekleme hiççç

gidicem canım eşim zaten durdurmazki illa götürür bi yere kaydirigubbakcemile

ohhh hemen yaptıracağına sevındım hayatımm olumunekankayizsmile gusel sonuçlar olur ınş.kaydirigubbakcemile2:Saruboceq:

olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

kızlarrr resimde krem rengi olanı salonamı yoksa oturma odasına mı yapsam karar veremedim bide çok cici mumlar aldımmm kaktüs şeklindeee

yelicim e bu kagıtar cok gusel hele hele mumlara bayıldım :) çok şrinler gercekten
bencede krem rengını salona yap mor da yatak odasına ayy ikisinede bayıldım :)

Yelizcim anlayamadım ben.
Yani tvnin ışıklandırmasıla duvar kağıdnın ne gibi bir bağlantısı olabilir diye düşünüyorum :uhm:

canım bizim tv böle

http://www.ixbt.com/news/dvd/pics/philips-Ambilight_green.jpg için Google Görsel Sonuçları

o yüzdende düz bi zemin üzerinde daha güsel duruyo ve özelliklede gri tonlarda şahane oluyo şimdi ben bu duvar kagıdını yapıştırırsam oraya o özelligi kullanırken hoş olmaz die düşünüorumm.

canım bizim tv böle

http://www.ixbt.com/news/dvd/pics/philips-Ambilight_green.jpg için Google Görsel Sonuçları

o yüzdende düz bi zemin üzerinde daha güsel duruyo ve özelliklede gri tonlarda şahane oluyo şimdi ben bu duvar kagıdını yapıştırırsam oraya o özelligi kullanırken hoş olmaz die düşünüorumm.

Ayyy bilemiyorum ki yelizcim. Aslında yapıştırmadan hani normal bantla tutturup ucundan bi denesen olmazmı. Yapıştırmadan yani, sadece yanlarına tutarak.
Fikir olur sana hem

bayağı belli demi kızlar

baya baya belli maşallahh :) hayırlı oslun canım :)

aman canım ne bilimm ya benide biliosun bende bebegimi rüyalar görerek kaybettim ve etrafımda bi çok insan bunu yaşadıgı ve benim yaşadıklarımı bildikleri halde hiç bişe demediler o yüzden çokk korkuyorumm....:gitme::gitme:

yelizcim seni benden daha iyi kim anlar ? bende aynen öyle düşünüyorum ben
ıkıncı bebegımı kaybettıkten sonra sübyan olmasın yhaa demeye basladı herkes
kanamanda vardı dım kesın sübyan e be kardesım neden önceden söylemedınız
diye herkese çemkirdim resmen
bende söyluıyorum kanaması ve bulantısı çok olanlara cunku bu sübyan belirtisi
ben söyluıyorum ki kimse benım yaşadıgımı yaşamasın....
şu kalp işide kafama takıldı belkide bende arada bi oraya cıkan bi kalp sorunu var
ve bebegımde o arada oksijensız kaldı ve öldü belki sebebı bu
bu olayın peşinde koşuyorsam tek sebebi bebeklerimi kaybettiğim sebepten bi sonraki bebegımı
kaybetmeyeyım tek derdim bu...canım Allah herkese versin bebiş sağlıkla hayırlısıyla inş..bizede sabır versin yeni bebeklerimiz gelene kadar

canım bizim tv böle

canım sen duvar kağıdını tek bir duvara mı uyguluycaksın yoksa bütün odayı mı kaplıycan bence tek duvara yap ve o duvar tv arkası olmasın bence yanii bilmiyorumkismile

ayyy kızlar sanki daha önce hiç hamile olmadım gibi nasıl şaşkınım nerden başlayacam ne yapacam bilemiyorum

Back
X