benımde agrım var yatıyorum
Geçmiş olsun canım...
Dikkat et kendine..Dinlen..En iyisi..
Benimde midem kaynıyor resmen.Geçer bakalım inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam fıstıkolumunekankayizsmile
iyiyiz valla..ben kendi adıma yemekleri yakmakla meşkulüm..
neyse hallettim allahtan pirincini koymamıştım pilavın..
Kocişin gelmesine az kaldı canım yemek yaptım...
Bir yandan da midem yanıyor:bbo:
hoşgeldin yelizceem
Geçmiş olsun canım...
Dikkat et kendine..Dinlen..En iyisi..
Benimde midem kaynıyor resmen.Geçer bakalım inşallah..
anammm hepiciginizin bi sorunu var yaww neyseki gamzelim kurtarmışınn pilavınııı:):)
bende 10 dk mın dolmasını bekliom evime gitmek için şu lanet yerdenn(((((((
evet canım kurtardım..
sende gitte evine dinlen..çalışmak zordur bilirim..helede evliyse...
tesekkurler tatlım dınlenıyorum bakalım belıme vuruyo yaa sormaakannehir a bende cok kaynama ouyo hemen bı soda acıyosun cok ıyı gelıyor canımÇok üzgünüm çoook
anladım canım ihmal etme ama çünkü kürtajdan sonra rahim yapışıklıgı falan olabiliomuş bunları sor doktora mutlaka.sen ne kadardır ugraşıyodun bebiş için? ve şimdi tekrar düşünüomusun
valla canım ya sormaaaa((( bide patrondan nefret ediorum ama yılbaşına kadar çalışmam lazımmm
((( sonrada 1 ay falan dinlenip yeni bi iş bakmam lazım ev kredisi yüzündennn ayy büktü belimizi zati bu kredii ama şükürki bu genç yaşta ev sahibiyiz diebiliozzzz
Doğru canım o da olabilir..Bir zararı yok demı sodanın ?
Muhtemelen yoktur mineralli falan...
Aman aman sen de gerekirse bir kaç gün hep dinlen...Ağrını da pazartesi doktora söylersin istersen
saolasınnn tatlımm işallah bakalım ii bi iş bulurummmNe güzel canım evinizde hayırlı uğurlu olsun...
Güle güle oturun evinizde inşallah!
Az daha sabret inşallah sonra gönlüne göre başka bir iş bulursun
yok canım faydalı aksıneyerimseniben evet dınlenıcem mecburr insallah ters gıtmez bıseyler saglıklıdır yawrum :Saruboceq:
smartı beklıyom yoksa uyucam bıraz ama gelemedı bırturlukaydirigubbakcemile
kızlarrr ben kaçıyorumm öptümm hepiniziiiii mucakkkkkkk
kızlar ben acuk uyucam belkı toparlanırım azcık gelıırım yıne ıınsallah
iyi akşamlar kızlar....................
beni listeden çıkarın adet oldum bundan sonraki aylarda bu kadar ümitlenmiycem şimdi eşim işten gelcek nasıl sölicem yine çok üzülcek yaaa.....bundan sonra akıntımda gelse,tansiyonumda düşse hayatta beklemiycem çünki hepsi vardı yarın doktor yolu gözüktü yine bana
iyi akşamlar kızlar....................
beni listeden çıkarın adet oldum bundan sonraki aylarda bu kadar ümitlenmiycem şimdi eşim işten gelcek nasıl sölicem yine çok üzülcek yaaa.....bundan sonra akıntımda gelse,tansiyonumda düşse hayatta beklemiycem çünki hepsi vardı yarın doktor yolu gözüktü yine bana