• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anammm hepiciginizin bi sorunu var yaww neyseki gamzelim kurtarmışınn pilavınııı:):)
bende 10 dk mın dolmasını bekliom evime gitmek için şu lanet yerdenn :((((((((

selam fıstıkolumunekankayizsmile

iyiyiz valla..ben kendi adıma yemekleri yakmakla meşkulüm..
neyse hallettim allahtan pirincini koymamıştım pilavın..

Kocişin gelmesine az kaldı canım yemek yaptım...
Bir yandan da midem yanıyor:bbo:

benımde agrım var yatıyorum

hoşgeldin yelizceem

hoşbuldumm canımmmolumunekankayizsmile

Geçmiş olsun canım...
Dikkat et kendine..Dinlen..En iyisi..
Benimde midem kaynıyor resmen.Geçer bakalım inşallah..

tesekkurler tatlım dınlenıyorum bakalım belıme vuruyo yaa sormaakannehir a bende cok kaynama ouyo hemen bı soda acıyosun cok ıyı gelıyor canımÇok üzgünüm çoook

anammm hepiciginizin bi sorunu var yaww neyseki gamzelim kurtarmışınn pilavınııı:):)
bende 10 dk mın dolmasını bekliom evime gitmek için şu lanet yerdenn :((((((((

evet canım kurtardım..
sende gitte evine dinlen..çalışmak zordur bilirim..helede evliyse...

evet canım kurtardım..
sende gitte evine dinlen..çalışmak zordur bilirim..helede evliyse...

valla canım ya sormaaaa :(((( bide patrondan nefret ediorum ama yılbaşına kadar çalışmam lazımmm :(((( sonrada 1 ay falan dinlenip yeni bi iş bakmam lazım ev kredisi yüzündennn ayy büktü belimizi zati bu kredii ama şükürki bu genç yaşta ev sahibiyiz diebiliozzzz

tesekkurler tatlım dınlenıyorum bakalım belıme vuruyo yaa sormaakannehir a bende cok kaynama ouyo hemen bı soda acıyosun cok ıyı gelıyor canımÇok üzgünüm çoook

Doğru canım o da olabilir..Bir zararı yok demı sodanın ?
Muhtemelen yoktur mineralli falan...
Aman aman sen de gerekirse bir kaç gün hep dinlen...Ağrını da pazartesi doktora söylersin istersen

valla canım ya sormaaaa :(((( bide patrondan nefret ediorum ama yılbaşına kadar çalışmam lazımmm :(((( sonrada 1 ay falan dinlenip yeni bi iş bakmam lazım ev kredisi yüzündennn ayy büktü belimizi zati bu kredii ama şükürki bu genç yaşta ev sahibiyiz diebiliozzzz

Ne güzel canım evinizde hayırlı uğurlu olsun...
Güle güle oturun evinizde inşallah!
Az daha sabret inşallah sonra gönlüne göre başka bir iş bulursun

Doğru canım o da olabilir..Bir zararı yok demı sodanın ?
Muhtemelen yoktur mineralli falan...
Aman aman sen de gerekirse bir kaç gün hep dinlen...Ağrını da pazartesi doktora söylersin istersen

yok canım faydalı aksıneyerimseniben evet dınlenıcem mecburr insallah ters gıtmez bıseyler saglıklıdır yawrum :Saruboceq:

smartı beklıyom yoksa uyucam bıraz ama gelemedı bırturlukaydirigubbakcemile

yok canım faydalı aksıneyerimseniben evet dınlenıcem mecburr insallah ters gıtmez bıseyler saglıklıdır yawrum :Saruboceq:

smartı beklıyom yoksa uyucam bıraz ama gelemedı bırturlukaydirigubbakcemile

Tamam canım ben de yemeğimi yiyince içeyim bir tane benim kociş çok soda üçer sürekli elinde şişeyle dolaşır...
Dinlen dinlen canım ay yok bişi bu ağrılar oluyor bana da oluyor ama elimden geldiği kadar olumsuz düşünmemeye gayret ediyorum..
Ayy ben de onu bekliyorum gelmedi henüz.

kızlar ben acuk uyucam belkı toparlanırım azcık gelıırım yıne ıınsallah

iyi akşamlar kızlar....................
beni listeden çıkarın adet oldum bundan sonraki aylarda bu kadar ümitlenmiycem şimdi eşim işten gelcek nasıl sölicem yine çok üzülcek yaaa.....bundan sonra akıntımda gelse,tansiyonumda düşse hayatta beklemiycem çünki hepsi vardı yarın doktor yolu gözüktü yine bana

beni listeden çıkarın adet oldum bundan sonraki aylarda bu kadar ümitlenmiycem şimdi eşim işten gelcek nasıl sölicem yine çok üzülcek yaaa.....bundan sonra akıntımda gelse,tansiyonumda düşse hayatta beklemiycem çünki hepsi vardı yarın doktor yolu gözüktü yine bana

Anlıyorum seni ama üzülmemeye gayret et canım.Geç olsun güç olmasın inşallah..
Bundan sonraki aylarda olur Allah'ım yeterki nasip etsin.Doktora git tabii için belki o şekilde daha rahat eder;hem önünü görmüş olursun.Hakkında hayırlısı olsun.Bu arada sen aşılama düşünüyordun onuda deneyebilirsiniz...

iyi akşamlar canım....
kırmızı kartı görmüşsün sanırım üzüldüm ama sağlık olsun...
tekrardan dr. gider yine başlarsın tedavine..
istersen yeni adet günü verde onu yazalım..

Back
X