- 20 Nisan 2009
- 5.677
- 2.190
- 698
Evett kıslarr konu kapannndııııııııııııı mucak sevom ben sizleriii yawwwwwwwwwwwwww
pardon canım akşama ne pişirecen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett kıslarr konu kapannndııııııııııııı mucak sevom ben sizleriii yawwwwwwwwwwwwww
pardon canım akşama ne pişirecen
yelizcemcim bende bulgur pilavı salata çorba yapacam[QUOTE=yaren0144;15676737]kılzar bende şimdi dayanamyıp idrar testi yaptım ama malesef yok.görünüyorki klomene başlayacağım adetin 5.günü![]()
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim :))))
internet nihayet bağlandıııı yupiiiiiiiiii
artık hep sizinleyim olumunekankayizsmile
kızlar mıdem bulanıyoooo:bbo:
hoşgelldinn canımmmmmmmmmmmmm
kılzar bende şimdi dayanamyıp idrar testi yaptım ama malesef yok.görünüyorki klomene başlayacağım adetin 5.günü![]()
kızlar gizli gizli giriyorum...
internet var ama yasak koydular((
smarta çok üzüldüm ya ama benim hala içimde bi umut var nedense kalp atışlarını duyucak gibi önce şu doktorunu değiştirmesi lazım ama
fatoşum çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına..
ben kaçtım kızlar boşluk buldum girdim hemen:)
görüşürüz canlarım eşim 2 gün yok evde free takılcam akşamları girerim inş:)
öpüyorum sizi... Şeniz
oyyy canım benimmmmmm normallll her hamileninn midesi bulanmaz ama geneldee bulanıyoo
benim hiç denilecek kadar az bulandı
benımde yok denebılrdı canım bugun bulanıyo bısey yeyınce azalıyo bıraz ac kalınca daha cok bulanıyo ınsallah devam etmez veya artmaz boyle olsun razıyım opuyorumnanaktan:CüvCüv:
güle güle canım
ah canımm gecer inşallah zeytin kraker ye iyi geliyo
ınsallahh cok abartı degıl ama rahatsız edıyor ınsanı yınedesengözlerimebaksanab
oyyy canım benimmmmmm normallll her hamileninn midesi bulanmaz ama geneldee bulanıyoo
benim hiç denilecek kadar az bulandı
benımde yok denebılrdı canım bugun bulanıyo bısey yeyınce azalıyo bıraz ac kalınca daha cok bulanıyo ınsallah devam etmez veya artmaz boyle olsun razıyım opuyorumnanaktan:CüvCüv:
aç kalma o zaman canım sen deeeeeeeeeklava:
Ayşem hoşbuldukkkkkk :)