• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlar size bişey sorucam çarşıya pazara çıkarken eşinize illa haber verirmisiniz ben beş aylık evliyim markete çarşıya komşuya gittiğimde eşim muhakkak haber vermemi istiyor ben pazara çıkyorum ben arkadaşa gidiyorum gibi ve bir sorum daha var benimkisi bebek istiyor ama ben kararsızım beklememiz için bir mani yok ama tam olarak aneliğe hazır deilim psikolojik olarak kabullenemiyorum tam zor geliyo çocukla uğraşmak kısıtlanıcam gibi geliyo ama eşim istemeye başladı kışın olmasın diyo yazın olsun diyo kışın zor olur çok hasta olur diyo temmuz gibi olsa iyi olur diyo of bilmiyorum ya hiç bebek sahibi olucam ane olucam gibi hissedemiyorum çünkü kısıtlanmaktan korkuyorum sanırım rahat olamamktan 22 yaşındayım daha gezmek kafa dinlemek istiyorum sanırım çevremdekiler yapma daha kafanı dinle diyo çocuk işi zor diyo istediğin zaman istediğin yere gidemezsin diyo, birazda kilo alma korkusuda var zaten kilo aldım iyice 168 boyunda 70 oldum ya evlenirken 62 dim birde hamile kalırsam çokkötü olucam psikolojim bozulur zor bi karar ya:çok üzgünüm:

canım hoşgeldinn....
tabki eşine söylüceksin sonra yarın birgün başına bir iş gelse eşin demezmi benim haberim yoktu..
ben 5 yıllık evliyim ben bile nereye gidersem gideyim eşime haber veririm..çarşı,pazar,arkadaş veyada başka bişiy ne olursa olsun....
bebek konusunada gelince slında erken ama ben senin yerinde olsaydım bebek işini düşünürdüm belki kendini hazır hissetmiyo olabilirsin ama karnında bebeğinin olduğunu düşününce biranda alışıyo insan....ben 6 yıllık evliyim ve hala bebek için uğraşıyorum yani birazda düşünmek gerek ya olmassa diye...
tabiki bunlara önce sen karar vericeksin benim söylediklerim sadece birer misal...
bol şanslar canım herşey gönlünce olsun..

Son düzenleme:
Canım ben bilmiyordum şahsen durumunu ve senin adına,bebeğinin adına çok üzüldüm canım.Allah'ım bebeğini öbür dünyada sana şefaatçi ve seninle bir kılsın inşallah.Sen de yeni ve sağlıklı bebeklerle tekrardan bu duyguyu tat inşallah canım:Saruboceq:

çok sağol canım o yüzden bir an önce giden bebeğimin yerini doldurmak istiyorum inşallah hayırlısı

hoşgeldin canım..
dün gece görmedim ben tarihini tekrar söylersen eklerim :1hug:

ayrıca çok geçmiş olsun..Rabbim birdaha böyle acılar yaşatmasın..
sağlıklı bebişler nasip etsin yeniden inşallah..:Saruboceq:

25 ekim canım
çok sağolasın canım inşallah hayırlısı ile kızıma bir kardeş gelsin

yarıyo zaten şişiyorum gittikce...
senin yerinede yerim merak etme...

canım eski liste güncellenmişse ondandır..
neydi senin beklenmeyen adetin..
bu arada bende sizin kader ortağınızım bende 5 aylık kızımı gelişim geriliği ve su azlığından ve kromozon buzkluğu nedeniyle sonlandırıldı..

allah bir daha yaşatmasın inşallah artık yüzümüz gülsün

25 ekim canım
çok sağolasın canım inşallah hayırlısı ile kızıma bir kardeş gelsin

inşallah canım Allah gönlüne göre versin..kızında çook tatlı maşallahh :nazar:
Allah bağışlasın :Saruboceq:
hemen ekliyorum canım inş uğurlu gelir listemizz alkisalkisalkis

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Emos3985....................12 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
oglak75.....................................25 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
trhn1677.................................12 KASIM
nurum84................................13 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
canım ne olmus kesemı buyumemıs kesenın ıcındemı degılmıs problem neymıs tatlım evet cok meral ettık cokta üzüldük ama benım hala umudum var
Canım merhaba!Kese 22mm kesede bir sıkıntı yok doktorların söylediğinden anladığım kadarıyla.Kendi doktorumla konuşurken tabi çok detaylı soramamıştım ;bugün daha hazırlıklıydım sorular için esasında ;ama yine de insanın atladığı sorular oluyor.
Bugğn ilk gittiğim doktorun dediğine göre kesenin etradı hala parlak(parlak olmalıymış) ve şekli bozulmamış.Bu iyiye işaret dedi ve 10 gün beklemeliyiz diye ekledi;Ama ben inanmıyorum.
Allah senin bebeğine can versin kan versin;takipteyim hala;nede olsa sonunu getiremesem de aynı ayın hamişiydik!;)
smartım çok geçmiş olsun canım....haberi haticeden aldım bende...ama ümidini kesme bence kesin bir şey olmadıkca...karamsar olma...inşallah elifin dediği gibi geç de olsa duyarsınnn
üzülme tatlım Şeniz
Teşekkür ederim canım!Herhangi bir umut taşımıyorum açıkçası.Balık baştan kokarmış;en güzeli bu;daha sonra öğrenmekten!
canımbenimm.şimdi biraz daha hazırlıklıyım anlattıklarından sonraa..her türlü sonuca..
Rabbim hayırlısı neyse onu versinn..
bu anlattıklarını bizzat yaşayan olarak seni çok iyi anlıyorumm..
canını sıkmıyorsun belliii..
aynı şeyleri düşünüyorsunn.bende ultrasonda hep ufacık bi boşluk gördüğüm için bebeğimi kaybettim gözüyle bakamadımm..
hayırlısı neyse o olsunnn...canımbenimmmm... olumunekankayizsmile
Evet Elifcim ya!Hiç bebek kaybetmişim gibi gelmiyor ve gelmeyecek;bu olayın en güzel yanı sanırım.Hani kalp atımını falan duysaydım sonra duyulmasaydı daha farklı duygualr içinde olabilirdim.Ama tabi kafam karma karışık;defile falan derken iyi geldi farklı bir ortama girmek.
Bi de habertürk muhabirleri gelip bir kaç fotoğraafınızı çekebilir miyiz deyince şöyle bir duraksadım başta ama sonra "olur" dedim.Gülümsdim objektiflere :)) Adımı falan aldılar sanırım bu ilin ekinde falan çıkacak.
İşte böyle be canım....Hayatın ne zaman ne getireceğini bilemiyorsun!
Canım benim ya inan kendime heyecanlanacağım kadar heyecanlandım senin için.Dün ve bugün tüm saatlerde sen vardın aklımda.Geceye kadar bekledik dün kızlarla.Sabah işe gitmeden koşa koşa geldim bilgisayarın başına ama yoktun...Okuldan girdim ama net yoktu aksi gibi inan cepten bile girdim ama o da hata verdi çatladım öldüm bugün resmen...
Eve geldim yeni şu an kıyafetlerim üstümde ve tüm kalbimle kilitlendim ekrana.İnan gerçekten yürekten diğer arkadaşlarım gibi o kadar üzüldüm ki...Dediklerinde de haklısın sürekli dile getiriyordun "inanıyorum hissedemiyorum benim içim boş gibi"diyerek.Demek ki içine doğmuş.Ama ben kısa zamanda senin ne kadar güçlü bir insan olduğuna da şahit oldum.Bu senin benim hepimizin başına gelebilir takdir Allah'ın neticede.Yine de ben umudumu kesmek istemiyorum herşey netleşene kadar.Doktorların haftya ne diceğini bekliyorum ama sonuç ne olursa olsun gerçekten senin için eşin için hayırlısı olsun diyorum.Ne olursa olsun biz her daim gücümüzün yettiğince yanındayız.İyi gün de kötü günde inşallah...Ben de seni çok seviyorum!!!
Canım benim!Farkındayım;hakikaten çok ilgilendin benimle.Arkadaşlığımız kısa ama yolumuz aynıydı.Allah sonumuzu ASLA AMA ASLA benzetmesin.İnşallah eşinle gittiğinde kalp atışlarını duyar birbirinizin gözüne bakar ve o aın tadını çıkarırsınız.
Biliyorsun bu da benim içimde uhdeydi;eşim hiç bir randevumda,hiç bir sıkıntımda yanımda olamayacaktı.Hamileliğin hep acı taraflrını yaşayacak,güzel şeylerini eşimle yaşayamayacaktım!
Her işte bir hayır vardır!Ben Allah'ın verdiği günü nasıl bir bildiği varsa bugün içinde yeni en hayırlıısını verdiğine inanıyorum.O yüzden üzgün değilim.
bencede bi doktora daha gitt nerede yaşadıgını bilmiyorum ama eger istanbuldaysan çapa bu konudaki en iyi hastane.umarım herşey hakkında hayırlı olur ve bebeginin kalp atışlarını duyarsın.:gitme:
CAnım!Kaliteli hekimlerden kaliteli yorumlar dinliyorum dünden beri ama hiçbirinin dediği bir diğerini tutmuyor.İnsan kendini bilirmiş;hele ben 6.hissime çok güvenirim.Bu gebeliğin sonu yakın!
Teşekkür edrim yine de.
kuşummm hoşgeldinn....opuyorumnanaktan
dün gece seni nerdeyse saat 3,e kadar bekledim ama sen gelmedin.:umursamaz:.içimdede acaba sorusu beni deli ediyodu.bilmiyorumkismile
ama sabah ilk kalkarla kalkmaz yine bilgisayarın başına gectim haber varmı diye.:sinifsinif:..sonunda fatoş geldi ve olan biteni anlattı..inan sanki kendim kadar cok üzüldüm..:gitme::gitme:
allahın dediği olur canım ama inş. pazartesi tekrardan gittiğinde duyarsın bebişinin pıt pıtlarını..:Saruboceq::Saruboceq:
zaten sen hep ilk baştan bu yana bunu söylüyodun...hatta bende sormuştum sana neden ticker yapmadın diye...demekki hislerin cok kuvvatliymiş..:sinifsinif:
allahtan umut kesilmez bekleyip görücez...:Saruboceq:ama görüyorumki cok güclü ve dayanıklısın..olumunekankayizsmile
bende seni seviyorum iyiki senin gibi birisini tanımışım...Şeniz
Bütün akşam kafamda aynı cümleler yoğrulmuştu ve kendimi yorgun hissediyrdum yeniden bunları konuşmak için;o nedenle girmedim.Bencillik yaptığımın farkındayım özür dilerim;hakkım yoktu ama o an konuşmak gelmedi içimden.
Ticker yapmamakla ne kadr da iyi ve doğru bir karar vermişim değil mi :))
Ben görmediğim şeye asla inanmam diyordum.Bebek yok diyordum ve kızıyordunuz bana :)))
Ah canım benim yaaaa :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: ama olmazki böyle hep olumsuz düşünüyosun başından beri, kötü düşünüp kötüyü çekiyosun kendine :teselli: biyandan çok kızıyorum sana bu huyundan dolayı ama dualarımda hep seninle, değerin çok güzeldi baştan beri, bazen kalp atışları geç duyulabiliyo, ben hala çok umutluyum, meleğimiz bizi bırakmicak inşallah, o sinir bozucu, duygusuz doktorlarında umudu kes falan gibi laflarına aldırma sen, hayırlısını dile yaradandan, sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı olacak inşallah :Saruboceq: seni çok seviyoruz biz her sonuçta yanındayız sakın unutma olur mu Şeniz Şeniz Şeniz
Yok esasında karasucum ya!!Gittiğim son doktor hariç hepsi de çok gülr yüzlü ve ilgiliydiler.
Heleki kendi doktorum acayip güzel konuştu benimle.
Ben net kararların net cümlelerin insanıyımdır.Net sordum ve olabilecek en kötü cevaba kadar öğrendim haftaya beni bekleyen şeyle ilgili.O yüzden kafam rahat o konuda.
Dediğin gibi BHcg de yüksekti 1278 çıkmıştı;ama o bile beni tatmin etmeye yetmemişti.
Bundna da anlaşılacağı üzere değerin yüksek çıkması da pek bir anlam ifade etmiyormuş :)))
canım benim ya okuyunca şok oldum inanki..nasıl olur hala inanamıyorum..:gitme:
ama ben de karasu gibi sana çok kızıyordum biliyorsun,sana diyordum kötü düşünüp
kötüyü çekeceksin diye :(( ama demekki hislerin kuvvetliymiş başından beri
inanmıyordun zaten..ne diyelim elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor..:Saruboceq:
Allah'ın takdiri neyse o olur..hangimizin ne olacağını bilemeyiz..
Allah hepimize,sana da hayırlı olanı nasip eylesin..ama ben ümidimi yitirmiş değilim..inşallah inanıyorumki
senin pıtırın kalp atışlarını gösterecek sadece naz yapıyo :)
ne olursa olsun yanındayız ve seni çook seviyoruz canımmcım benim...olumunekankayizsmile
dualarım seninle,Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Canım benim!Artık o dediğinin olacağını zannetmiyorum ben.Bu sayfa kapanacak; o belli.Ben sadece ilerleyen dönemlerde "acaba şunu da mı yapsaydım,acaba bir doktora daha mı gitseydim..." gibi sorularla kendimi yormak istemediğim için salıya kadar yapmam gerekeni yapacağım.
Allah her zaman hayırlısını versin cümlemize.Benim başka dileğim yok.Her şer de hayır vardır ki ben bunu şer olarak bile görmüyorum.Küçük oyunalr bunalr.Allah daha büyüğünü yaşatmasın cümleten!
canım benim haberini alınca çok üzüldüm ama nedense hala daha bir ümidim var... burda bir kaç arkadaşımızda da böyle olmuştu kalp atışlarını biraz geç duymuşlardı...lütfen bu kadar umutsuz olma canım...dualarım seninle tatlım Rabbim hakkınızda hayırlı olanını nasip etsin inşallah...
çok doğru yapmışsın bir kaç doktora gitmekle...görüyorsunki bir doktorun dedigini öbürü tutmuyor..inşallah pztesi günü güzel haberlerle gelirsin...
seni çok seviyorum bende...
Yok gülüm yok;ümit yok!Bi dokto başka bir diğeri başka söylese de ben kendimi biliyorum.
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık ;) Ama eşim dönene kadar bir daha asllaaaaa....!
İnşallah sen yeni evine bebişin karnında girersin. :)
canım benım ınsallah doktora tekrar gıttgınde bebegının kalp atıslarını duyar görürsün bunu çok ıstıyorum gönülden dualarım senınle ınsallah hersey güzel olacak ama senınde hıslerın çok kuvvetlı bunu taaaaa benım hamıle kaldıgım aydan bılıyorum sende bılıyorsun ınsallah bu sefer hıslerın yanılır ve hersey yolunda gıder çok güçlü bır kadınsın sen herseyın üstesınden gelecegıne ınanıyorum hersey gönlünce olsun ınsallah Allah ım kalbındekını versın sana hep yanındayım canım:teselli:
zehselcim!Biliyorum canım benim eminim gönülden istediğine ;ama keşke istemekle olsa...
Geçmiş ola demekten başka yapılacak bişey yok.
Burda en uzun zamandır paylaşımda olduğum kişi sensin!FArklı sitelerde tanıştık ve burda yeniden bulduk birbirimizi.İnanırmısın!O siteye girmeyi bıraktığımdan beri seninle yine de bir yerlerede karşılaşacağımı da biliyordum.:)) İyi ki de karşılaşmışız...
Bu gebeikle ilili kaygılarımı sıkıntılarımı en çok dinleyenlerden biri de sendin.Tekrar teşekkür ederim. :)) Bu kez yanılmış olmayı çok isterdim."Ben demiştim!" demek hoşuma gitmedi bu kez...
arkadaşım biz tanışmıyoruz ama ben burda yeniyim dün gece keşfettim pembenin arkadaşıyım
hayırlısı ne ise o olsun canım bende bebeğimi pembe gibi gebeliğim sonlandırılarak kaybettim 5 buçuk aylıktı kıpır kıpırdı içimde her sabah tekmeleriyle uyandırıyordu beni ama çok hastaydı kafası şişmeye ve büyümeye başlamıştı beyinciği oluşmamıştı hayatını görmeden duymadan konuşamadan yürüyemeden ve büyümeden geçirecek ve belli bir yaşa kadar yaşayabilecek bir çocuğumuz olacaktı hayatla bağdaşmayan bir yaşam ve sonlandırdık acısı hala içimde işte buralara varmadan yolun başından.... bunları yazmak çok zor ve çok acı ama gerçek canım allahım sana sağlıklı bir bebiş nasip etsin en kısa zamanda inşallah belkide bebeğinin kalbi atıverir allahım büyük ne olacağı belli olmaz
Duyarlılığın için gerçekten çok teşekkür ederim.
Pembe benim canımdır!Onun arkadaşı benim de arkadaşımdır.Aramıza hoşgeldin.
YAzdılarını okudum;hakikaten çok acı;Allah daha büyüklerini yaşatmasın sana da kimseye de!
İnşallah en kısa zamanda hissedersin bebişini yeniden

olumunekankayizsmileKIZLAR BİRAZ UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN AMA HERKES O KADAR İÇTEN VE DEĞERLİ EYLER YAZMIŞ Kİ HİÇBİRİNE KAYITSIZ KALAMADIM... olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kızlar selam iyi akşamlar hepinize :)

benim bir sorum olacak size, biz 4 aydır bebek düşünüyoruz ve benim bu ay adet günümde olan reglim 2 gün sürdü ve leke leke. adetimi 5 gün geçtikten sonra test yaptım ama negatif, sizce hala hamile olma ihtimalim var mıdır ?

smartt gelmiş..nasıl gecti kuzum defile..

Keyifliydi ya!Taş gibi hatunları incecik fizikleriyle izledim,erkekmiş gibi aç aç baktım hepsine ardından kokteyle katıldım ve geldim :))) İyi oldu gittiğim;az daha meşhur oluyordum dermiiişşşiiimmmm!sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah hepsini PAZAR günü yaratmış :)

smartt gelmiş..nasıl gecti kuzum defile..

kızlar selam iyi akşamlar hepinize :)

benim bir sorum olacak size, biz 4 aydır bebek düşünüyoruz ve benim bu ay adet günümde olan reglim 2 gün sürdü ve leke leke. adetimi 5 gün geçtikten sonra test yaptım ama negatif, sizce hala hamile olma ihtimalim var mıdır ?
Allah herşeyin en doğru yollusunu versin canım!
Bu bahsettiğin çok az sayıda insanda olan bir duurm.Toplumda üstüne görme dedikleri şey...
Bence sen önüne bak ve çalışmalara devam et;bu aydan geçmiştir emin ol!Kim ne derse desin ümitlenme de!Negatifi de görmüşsün zaten.Bazı durumlarda vücut stresten baskıdan meraktan havadan sudan...bu tür oyunalr oynuyır bizlere.

Son düzenleme:
Allah herşeyin en doğru yollusunu versin canım!
Bu bahsettiğin çok az sayıda insanda olan bir duurm.Toplumda üstüne görme dedikleri şey...
Bence sen önüne bak ve çalışmalara devam et;bu aydan geçmiştir emin ol!Kim ne derse desin ümitlenme de!Negatifi de görmüşsün zaten.Bazı durumlarda vücut stresten baskıdan meraktan havadan sudan...bu tür oyunalr oynuyır bizlere.

bu ay beklemiyordum zaten, gerçekten çıkarmıştım düşüncesini kafamdan hayırlısı olsun olsa testte görünürdü zaten dimi :) cevabın için teşekkür ederim duyarlı arkadaşım

Back
X