• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
son aylarda göbek asagı düştügü için küçülüyo bılgınız olsun korkmayın sakın hamıle anne adayları

hosgeldın canım nasılsın oglun nasıl masallah çok tatlı yakısıklı kerata yaaaaa
iyi teyzesi...teşekkür ederiz...yukarda mesajımı okudun mu ne zaman dogum nasıl olcak bebıs kac kılo ...hayırlısıyla dogsunda ege abi olsun
hoşgeldin güzell anne...opuyorumnanaktan
iyiyiz hayatım sen ve oğluşun nasıll....zemuszemus
hoşbulduk teyzesi uyuyor oğluşum
ay kızlar göbeğime bakın kaydirigubbakcemile3 :roflol:

maşallah kız...gayet güzel..

kızzz o koyduğun resim senin göbüşünmü oyyyyy biz 9. aya kadar patlıycaz heralde bilmiyorumkismile tupperware kız duymadınmı hiç plastik malzemeler delikafadulden

evet kızz benim göbüşümmm :roflol: :roflol:
nasılımmmm??? :))

anamm göbikine bakkk kız bu neyy..
senin kız tombik bişi olucak heralde maşallah subanallah...
ama nasılda belli içerde bebeğin şeklii..allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inş..
allahım bizede yaşatsın inş..

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hatcemm İNŞALLAHHHHHHHHHHH
bebeğim şekli belli oluyo demiii göbüşüm hepp yamuk yumukkk :roflol:

kızzz o koyduğun resim senin göbüşünmü oyyyyy biz 9. aya kadar patlıycaz heralde bilmiyorumkismile tupperware kız duymadınmı hiç plastik malzemeler delikafadulden

ayy peri bende duymamıştım baktım şimdii....sengözlerimebaksanab
allahım dağ başında yaşamaktan hiçbirşeyden haberim yok..akannehir

idil bakı kızzz fransız kalmayalım.. Tupperware | ÜRÜNLER

evet kızz benim göbüşümmm :roflol: :roflol:
nasılımmmm??? :))

süpersinnn canımmm maşallahhh :)))))

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hatcemm İNŞALLAHHHHHHHHHHH
bebeğim şekli belli oluyo demiii göbüşüm hepp yamuk yumukkk :roflol:

evet yaaa dediğin gibi yamuk yumuk:):):):roflol::roflol:

ayy peri bende duymamıştım baktım şimdii....sengözlerimebaksanab
allahım dağ başında yaşamaktan hiçbirşeyden haberim yok..akannehir

idil bakı kızzz fransız kalmayalım.. Tupperware | ÜRÜNLER

:roflol: :roflol: sağol haticem yaaa plastik malzeme diyince yine anlamamıştım ama çaktırmadım sırnaşık şey

e heralde yaniii kızım zaten bol bol öpün diyo benim kitabımda doğduğu günden itibaren sevgiyi aşılayın sakın çekinmeyin diyo dudişlerinden bile öpebilirsin sen. zaten senin sütünden emiyo senden mikrop kapmazki Şeniz

öpmem mi o bal dudaklardan...oda yalamaya kalkıyo emme reflexi guclu ya...ama yabancılara öpturme kıız...b vırus varmıs agzımızda 18 aydan kucuk bebege gecınce beyne yerleşiyormuş ben de kkıtapta okudum..korktum kımseyede öpturmuyorum...gıcık anne...kötükedihüso

iyi teyzesi...teşekkür ederiz...yukarda mesajımı okudun mu ne zaman dogum nasıl olcak bebıs kac kılo ...hayırlısıyla dogsunda ege abi olsun

canım yazdım ama okumadın sanırım en son gıttgımızde oglum 3010gr 50cmdı tatlım normal dogumu beklıyoruz egerkı son gününde de olmazsa sezeryan olucam işte tatlım az kaldı ege abı olacak ınsallah

ya bebek dogum kanalına gırmek için asagı ınermıs o yuzden canım

bilmiyorumkismile

öpmem mi o bal dudaklardan...oda yalamaya kalkıyo emme reflexi guclu ya...ama yabancılara öpturme kıız...b vırus varmıs agzımızda 18 aydan kucuk bebege gecınce beyne yerleşiyormuş ben de kkıtapta okudum..korktum kımseyede öpturmuyorum...gıcık anne...kötükedihüso

ciddi miii bilmiyorumkismile ben de öptürmicem yaaaa

aminn canım....
evet yaa nasıl belli.dediğin gibi yamuk yumuk duryo..
ama nasılda sevimli duruyo..

:1hug:

canım evet normal ıstedıgım için beklıyoruz suanda bakalım kısmet artık en son gıttgımızde bebek 3010gr 50cmdı bakalım dogunca nasıl olacakopuyorumnanaktan

hadı yaaaa o zaman herkesın aynı degıl demkkı

canım yazdım ama okumadın sanırım en son gıttgımızde oglum 3010gr 50cmdı tatlım normal dogumu beklıyoruz egerkı son gününde de olmazsa sezeryan olucam işte tatlım az kaldı ege abı olacak ınsallah

maşallah kuzuma gayet ıyı 3200 falan dogar ya da 3300 gıbı olur gayet ıyı..bız 38.hafta bıttı ole dogduk 3530 gr.52 cm dık..sonra 200gr verdı ılk etap verıyolar ama 10 gun ıcınde eskı kılosuna donmesı lazımdı donduk...sımdı de aldık basımızı gıdıyoz 1.ayın sonunda 4600olduk dr.fazla dedi...guclubacismile ama doymuyo obur hep yiyiyo

öpp kızz öpp sen annesisin am dediğin gibi sadece senn...
ayy ne tatlıdır şimdi onun heryerii

eneee iki dakika boş bıaktın almış gitmiş yaa zaten gaz birikmiş gene karnım ağrıyo bide

topike yetişemıom işde var anaamm delikafadulden kafayı yicem

evet vardı canım bilmiyom valla

kaç gun vardıkı bide akıntı pempe mi kahverengımı az mı çok devam edıyomu ağrın avarmı ne sordum bee kaydirigubbakcemile3

Back
X