Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi teyzesi...teşekkür ederiz...yukarda mesajımı okudun mu ne zaman dogum nasıl olcak bebıs kac kılo ...hayırlısıyla dogsunda ege abi olsunhosgeldın canım nasılsın oglun nasıl masallah çok tatlı yakısıklı kerata yaaaaa
hoşbulduk teyzesi uyuyor oğluşumhoşgeldin güzell anne...opuyorumnanaktan
iyiyiz hayatım sen ve oğluşun nasıll....zemuszemus
ay kızlar göbeğime bakın kaydirigubbakcemile3 :roflol:
kızzz o koyduğun resim senin göbüşünmü oyyyyy biz 9. aya kadar patlıycaz heralde bilmiyorumkismile tupperware kız duymadınmı hiç plastik malzemeler delikafadulden
anamm göbikine bakkk kız bu neyy..
senin kız tombik bişi olucak heralde maşallah subanallah...
ama nasılda belli içerde bebeğin şeklii..allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inş..
allahım bizede yaşatsın inş..
kızzz o koyduğun resim senin göbüşünmü oyyyyy biz 9. aya kadar patlıycaz heralde bilmiyorumkismile tupperware kız duymadınmı hiç plastik malzemeler delikafadulden
son aylarda göbek asagı düştügü için küçülüyo bılgınız olsun korkmayın sakın hamıle anne adayları
masallah masallah![]()
son aylarda göbek asagı düştügü için küçülüyo bılgınız olsun korkmayın sakın hamıle anne adayları
maşallah kız...gayet güzel..
evet kızz benim göbüşümmm :roflol: :roflol:
nasılımmmm??? :))
süpersinnn canımmm maşallahhh :)))))
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hatcemm İNŞALLAHHHHHHHHHHH
bebeğim şekli belli oluyo demiii göbüşüm hepp yamuk yumukkk :roflol:
ay kızlar göbeğime bakın kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ayy peri bende duymamıştım baktım şimdii....sengözlerimebaksanab
allahım dağ başında yaşamaktan hiçbirşeyden haberim yok..akannehir
idil bakı kızzz fransız kalmayalım.. Tupperware | ÜRÜNLER
benım hıc küçülmedi davul gibiydim...delikafadulden
evet yaaa dediğin gibi yamuk yumuk:):):):roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: süper bi açıdan yakalamışsın:lepi::lepi:
cidden miiii niye küçülüyo yaaa allah allahhhh
e heralde yaniii kızım zaten bol bol öpün diyo benim kitabımda doğduğu günden itibaren sevgiyi aşılayın sakın çekinmeyin diyo dudişlerinden bile öpebilirsin sen. zaten senin sütünden emiyo senden mikrop kapmazki Şeniz
maşallah uyusunda büyüsün paşamız...hoşbulduk teyzesi uyuyor oğluşum..
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hatcemm İNŞALLAHHHHHHHHHHH
bebeğim şekli belli oluyo demiii göbüşüm hepp yamuk yumukkk :roflol:
iyi teyzesi...teşekkür ederiz...yukarda mesajımı okudun mu ne zaman dogum nasıl olcak bebıs kac kılo ...hayırlısıyla dogsunda ege abi olsun
ya bebek dogum kanalına gırmek için asagı ınermıs o yuzden canım
öpmem mi o bal dudaklardan...oda yalamaya kalkıyo emme reflexi guclu ya...ama yabancılara öpturme kıız...b vırus varmıs agzımızda 18 aydan kucuk bebege gecınce beyne yerleşiyormuş ben de kkıtapta okudum..korktum kımseyede öpturmuyorum...gıcık anne...kötükedihüso
aminn canım....
evet yaa nasıl belli.dediğin gibi yamuk yumuk duryo..
ama nasılda sevimli duruyo..
canım evet normal ıstedıgım için beklıyoruz suanda bakalım kısmet artık en son gıttgımızde bebek 3010gr 50cmdı bakalım dogunca nasıl olacakopuyorumnanaktan
hadı yaaaa o zaman herkesın aynı degıl demkkı
canım yazdım ama okumadın sanırım en son gıttgımızde oglum 3010gr 50cmdı tatlım normal dogumu beklıyoruz egerkı son gününde de olmazsa sezeryan olucam işte tatlım az kaldı ege abı olacak ınsallah
öpmem mi o bal dudaklardan...oda yalamaya kalkıyo emme reflexi guclu ya...ama yabancılara öpturme kıız...b vırus varmıs agzımızda 18 aydan kucuk bebege gecınce beyne yerleşiyormuş ben de kkıtapta okudum..korktum kımseyede öpturmuyorum...gıcık anne...kötükedihüso
evet vardı canım bilmiyom valla