• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Geldim canım...
Beklettim sizi kusura bakmayın canlar...
Evet bugün bebişimizin kalp atışlarınnı duymaya gittik eşimle vee duydukkkkkkkkkdelikafadulden
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum![/QUOTE

ayyyy canım benım yaaaaaaaaadelikafadulden duymus sıpasının pıt pıtını da cok sukur yarabbımmm:Saruboceq: izlerede duymak nasıp olur ınsallahh:Saruboceq:tatlım cok sevındım tekrardan gözunaydın :lepi:

kızlarrrrrrr ben cok hastayım bronsıt kıvamındayım atesım kactır bılınmez evde derecede yok annem geldı bana bakmaya mıde bulantısıda gelıp gıdıyo bugun ılk defa sustum acılısıda yaptık kaydirigubbakcemile3 hıcc gelemıyom mervem ıcın bakım dedım ıyı olursam gelıcem ınsllah en kısa zamanda kendınıze ıyı bakınolumunekankayizsmile

emoss kanka amma nazlandın hee ben cekıyom sen cekıyonkaydirigubbakcemile gel artık yanımıza hadııkaydirigubbakcemile3

ayyyy canım benım yaaaaaaaaadelikafadulden duymus sıpasının pıt pıtını da cok sukur yarabbımmm:Saruboceq: izlerede duymak nasıp olur ınsallahh:Saruboceq:tatlım cok sevındım tekrardan gözunaydın :lepi:

kızlarrrrrrr ben cok hastayım bronsıt kıvamındayım atesım kactır bılınmez evde derecede yok annem geldı bana bakmaya mıde bulantısıda gelıp gıdıyo bugun ılk defa sustum acılısıda yaptık kaydirigubbakcemile3 hıcc gelemıyom mervem ıcın bakım dedım ıyı olursam gelıcem ınsllah en kısa zamanda kendınıze ıyı bakınolumunekankayizsmile

emoss kanka amma nazlandın hee ben cekıyom sen cekıyonkaydirigubbakcemile gel artık yanımıza hadııkaydirigubbakcemile3

canım cok gecmiş olsun..aman dikkat et kendine havalar tam hastalık havası..
anneciğinde gelmiş sana bakmaya eminim 2-3 güne toparlarsın..en kısa zamanda gel özlüyoruz bak..
darsı sana inş. sende bebişin kalp atışlarını duyarsın..

Geldim canım...
Evet bugün bebişimizin kalp atışlarınnı duymaya gittik eşimle vee duydukkkkkkkkkdelikafadulden
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum![/QUOTE

Canım benim ben sana feysten mesaj attım elektirik gitti burda tam sen yazdığında net geldiğinde de sen yoktun...
Sağol cnm benım;benim için gelmişsin hasta halinle..,Çok çok geçmiş olsun aman dikkat et de faha fazla ilerlemesin.Elini ayağını sıcak tut.
Benimde bugun bulantım var kusmadım henüz.Bulantıda çok yoruyor insanı ama kussam rahatlıcam gibi...
Evet canım bugün duyduk pıt pıtlarımızı.Çok heyecanlı ve farklı bir duyguydu.
En yakın zamanda senden de bunları duycaz ınsallah canım hayırlısıyla...

selam kızlar, kimse kalmamış ya
halbuki hafta sonu yarın tatil
Ama gececiler meşgul herhalde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mervecim gözünaydın tatlım, allah bundan sonrasını da rast getirsin inşallah
bebişin tekmelerini de duy, sağlıkla kucağına al, ay ne güzel pıt pıt pıt........................

kızlar adet tarihim 18 ekim bugün test yaptım negatif,sizce kesin sonuç mudur?çok üzücü ama hayırlısı

MERVEcim...
Arkadaşımın doğum günü partisi vardı o yüzden sabahtan beri koşturmaktan eve giremedim.
Geç oldu biliyorum ama belki varsındır güzel haberini paylaşırız diye düşündüm;ama malesef
çıkmışsın haklı olarak...

Çookkkk sevindim;bu stresli günü çok keyifli bir anı olarak arkaya atmışsınız.
Allah sonrasını da güzel yapsın! :)

smart selam, seni gezenti seni, bi dur kızım, bi dur ya, koştur koştur nereye kadar, dinlen artık ya hiç mi acımıyosun kendine

Geldim canım...
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum!

Güne damgasıı vuran haberi de buldum iştee...:lepi:

smart'cım, sanırım geçmiştesin, ama ben dayanamıycam artık yatıyorum
Görüşüz tatlım.

smart selam, seni gezenti seni, bi dur kızım, bi dur ya, koştur koştur nereye kadar, dinlen artık ya hiç mi acımıyosun kendine
Ya!Ne bileyim;ben sevmiyorum evde oturmayı.Oturmak istesem de birileri hep engel oluyor bana!akannehir Sürükleyiveriyorlar peslerinden.NAsılsa hazır asker diye düşünüyorlar herhalde... CADIARZU
Şu son bir kaç gün iyi oldu ama evde durdukça internetten benim olayı araştırmaktan gına geldi artık;benzeri durumlar varmı diye.Oku oku nereye kadar! kafamçokkarıştı Sıkıldım...
smart'cım, sanırım geçmiştesin, ama ben dayanamıycam artık yatıyorum
Görüşüz tatlım.

Havadisleri okuyayım dedim :)
dgdg...de hamileymiş;onu da tebrik ediyorum.

Bu saatte yanıt alma olasılığım çok zayıf ama arkadaşlar bu konuda deneyimi bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Adetime daha var ama ben de daha önce hiç olmayan belirtiler başladı yaklaşık 10 gündür.Bunlar ;
-göğüslerimde şişlik ve hassasiyet(adet öncesindeki gibi)
-kasıklarımda ağrı ve genelde solda tek taraflı kramp tarzı
-gün içinde sık sık bulantı
-bacaklarımda ve ayaklarımda şişme(yani her zaman giydiğim ayakkabım gelmiyor,o derece
-ağzımda metalimsi tuhaf bir tat
-gün içinde halsizlik ve tansiyon düşmesi
tüm bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?ama biz korunuyoruz(prezervatif)bu ne kadarlık bir ihtimal ki?bir de ben de miyom vardı malesef o nedenle de bu belirtiler beni endişendirdi.Bu belirtilere başka olumsuz birşey sebep olamaz di mi?korkuyorum açıkçası.Bana destek olacak kimsem de yok buralarda:2:

Bu saatte yanıt alma olasılığım çok zayıf ama arkadaşlar bu konuda deneyimi bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Adetime daha var ama ben de daha önce hiç olmayan belirtiler başladı yaklaşık 10 gündür.Bunlar ;
-göğüslerimde şişlik ve hassasiyet(adet öncesindeki gibi)
-kasıklarımda ağrı ve genelde solda tek taraflı kramp tarzı
-gün içinde sık sık bulantı
-bacaklarımda ve ayaklarımda şişme(yani her zaman giydiğim ayakkabım gelmiyor,o derece
-ağzımda metalimsi tuhaf bir tat
-gün içinde halsizlik ve tansiyon düşmesi
tüm bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?ama biz korunuyoruz(prezervatif)bu ne kadarlık bir ihtimal ki?bir de ben de miyom vardı malesef o nedenle de bu belirtiler beni endişendirdi.Bu belirtilere başka olumsuz birşey sebep olamaz di mi?korkuyorum açıkçası.Bana destek olacak kimsem de yok buralarda:2:

canım, hamilelikte bu belirtileri hemen yaşaman hatta hepsini beraber yaşaman çok küçük bir ihtimal gibi. hem korunuyoruz diyorsun, %98 sanırım prezervatifin koruyuculuğu... miyomla ilgili daha önce bir şikayetein olmuymuş muydu?:nazar:

cnm arkaşlarım nasılsınızzz sizi çooook özledimmmmzemuszemus
ayyyy yine çook yoğun günler geçirdimmm;kocam çok kötü hastlandı kızlarrrmafoldumben bi üşütme bi titreme alatamam sizeeüstelik tamda çlışma günlerimizde adetiminm 13.14.15.günleri gitti dünn bi çalışma yaptık zar zorrr kocişim zor dayandııı çok hasta ama bebeğimiz içinnn bu ayy sadece (çalışm günlerinde) 2 gün çlışma yapabildik:gitme: ama nasip veren Allah verir inşşşşşşşş
ayrıcaa kayınpederim ve kayınbiraderim ist gittiler bnm eşim hastalanınca gidemdi kızlarr çok öenmli bir iş için gideceklerdiii tamda yumutrlaa günlerime denk geliyor kocam o tarihlerde ist. olacak die çok ağladım ama nasip hastalanınca gidemedi kızlarr belkide bebeğimiz olacak oyüzdendir inş ama yine kayınvaldem bize kalmaya geldiii onlar ist gidince bizde kaldııı oyüzden bi dün gece zar zor bi çalışma yapabildik :umursamaz: bu sabhta uyuyordum bi baktımkii kayınpederim fln aşağıdan seseri gelioo hmn kalktım abdest bile alamadım kızlar düşünün yanii Allahım affetsin hmn ndim kahvaltı hazırldımmmkafamçokkarıştı neyse kahvaltıyı yapınca gittiler Allahtan bende hmn banyoya girdimm işte böyle kızlarrr 3-4 gün giremeyinceanlatacak epey bişeyler biirikiooryerimseniben
sizlerde ne var ne yok ???

Geldim canım...
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum!

merveeeeemm canım benimmmm çok sevindim kaçgündür düşünüp durdum acaba merve bebeğinin kalp aışlarını duydumu diyee Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip ederinş bak boşuna endişe etmişsin bebişimmm darısı başıma kızznasıl imrendimşimdii cnm bnm

emoşummmmmmm kızzz2 saattir geçmişi okuyorum seni arıyorum noldu diyee adet tarihin 12ekimdin demi cnm naptınn çok baktım ama bulamadımmm

Back
X