bilgi için teşekkür ederim inş bu ilk denememiz peki ne zaman belliolur hamile olup olmadığım![]()
rica ederim canım..opuyorumnanaktan
adet gününde idrarla yapılan testlerde cıkar eğer hamilelik varsa..kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgi için teşekkür ederim inş bu ilk denememiz peki ne zaman belliolur hamile olup olmadığım![]()
Geldim canım...
Beklettim sizi kusura bakmayın canlar...
Evet bugün bebişimizin kalp atışlarınnı duymaya gittik eşimle vee duydukkkkkkkkkdelikafadulden
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum![/QUOTE
ayyyy canım benım yaaaaaaaaadelikafadulden duymus sıpasının pıt pıtını da cok sukur yarabbımmm:Saruboceq: izlerede duymak nasıp olur ınsallahh:Saruboceq:tatlım cok sevındım tekrardan gözunaydın :lepi:
kızlarrrrrrr ben cok hastayım bronsıt kıvamındayım atesım kactır bılınmez evde derecede yok annem geldı bana bakmaya mıde bulantısıda gelıp gıdıyo bugun ılk defa sustum acılısıda yaptık kaydirigubbakcemile3 hıcc gelemıyom mervem ıcın bakım dedım ıyı olursam gelıcem ınsllah en kısa zamanda kendınıze ıyı bakınolumunekankayizsmile
emoss kanka amma nazlandın hee ben cekıyom sen cekıyonkaydirigubbakcemile gel artık yanımıza hadııkaydirigubbakcemile3
ayyyy canım benım yaaaaaaaaadelikafadulden duymus sıpasının pıt pıtını da cok sukur yarabbımmm:Saruboceq: izlerede duymak nasıp olur ınsallahh:Saruboceq:tatlım cok sevındım tekrardan gözunaydın :lepi:
kızlarrrrrrr ben cok hastayım bronsıt kıvamındayım atesım kactır bılınmez evde derecede yok annem geldı bana bakmaya mıde bulantısıda gelıp gıdıyo bugun ılk defa sustum acılısıda yaptık kaydirigubbakcemile3 hıcc gelemıyom mervem ıcın bakım dedım ıyı olursam gelıcem ınsllah en kısa zamanda kendınıze ıyı bakınolumunekankayizsmile
emoss kanka amma nazlandın hee ben cekıyom sen cekıyonkaydirigubbakcemile gel artık yanımıza hadııkaydirigubbakcemile3
Geldim canım...
Evet bugün bebişimizin kalp atışlarınnı duymaya gittik eşimle vee duydukkkkkkkkkdelikafadulden
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum![/QUOTE
Canım benim ben sana feysten mesaj attım elektirik gitti burda tam sen yazdığında net geldiğinde de sen yoktun...
Sağol cnm benım;benim için gelmişsin hasta halinle..,Çok çok geçmiş olsun aman dikkat et de faha fazla ilerlemesin.Elini ayağını sıcak tut.
Benimde bugun bulantım var kusmadım henüz.Bulantıda çok yoruyor insanı ama kussam rahatlıcam gibi...
Evet canım bugün duyduk pıt pıtlarımızı.Çok heyecanlı ve farklı bir duyguydu.
En yakın zamanda senden de bunları duycaz ınsallah canım hayırlısıyla...
Geldim canım...
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum!
Ya!Ne bileyim;ben sevmiyorum evde oturmayı.Oturmak istesem de birileri hep engel oluyor bana!akannehir Sürükleyiveriyorlar peslerinden.NAsılsa hazır asker diye düşünüyorlar herhalde... CADIARZUsmart selam, seni gezenti seni, bi dur kızım, bi dur ya, koştur koştur nereye kadar, dinlen artık ya hiç mi acımıyosun kendine
smart'cım, sanırım geçmiştesin, ama ben dayanamıycam artık yatıyorum
Görüşüz tatlım.
Bu saatte yanıt alma olasılığım çok zayıf ama arkadaşlar bu konuda deneyimi bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Adetime daha var ama ben de daha önce hiç olmayan belirtiler başladı yaklaşık 10 gündür.Bunlar ;
-göğüslerimde şişlik ve hassasiyet(adet öncesindeki gibi)
-kasıklarımda ağrı ve genelde solda tek taraflı kramp tarzı
-gün içinde sık sık bulantı
-bacaklarımda ve ayaklarımda şişme(yani her zaman giydiğim ayakkabım gelmiyor,o derece
-ağzımda metalimsi tuhaf bir tat
-gün içinde halsizlik ve tansiyon düşmesi
tüm bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?ama biz korunuyoruz(prezervatif)bu ne kadarlık bir ihtimal ki?bir de ben de miyom vardı malesef o nedenle de bu belirtiler beni endişendirdi.Bu belirtilere başka olumsuz birşey sebep olamaz di mi?korkuyorum açıkçası.Bana destek olacak kimsem de yok buralarda:2:
Geldim canım...
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum!
selam kızlar naber