dıger cocuk ta kız 22 bucuk yasında ama tam cadıı ...yanı ılk gordugnde parmagıyla durtmus cocugu esım soluyo..cocugun elınde foto makınası flaşlı egeyı cekmek ıstedı esımde flaşı rahatsız eder uyuyo gozlerıne de zararlı dıyebelırttı cekmesın dıye ama ınsanlar anlayıssız uzaktan cek kızım dedıler ama ne flaş ...sankı etkılemıyo uzaktan..ananesı tutturdu esıme ver kucagıma dedı..esım verdı bız zannedıyoz kendı sevcek ..cocugun ellerıne verdı mı..ama benım içim cız ediyo ...bebekde sıkıldı tabı...ee ben de ...gercekten anlayıssız bır toplumuz..
hele kayınvalıdem le kayınpederım delı edıyo benı bu konuda ya ınanırmısın lohusalıgımda delı oldum bunlar varken..ınan sahın kesıldım kımseye vermedım bebegımı.çünkü kaynanam öpmek istiyodu bende izin yok öpmek yasak falan dedım..eşimde öle müsade etmedi..şimdi hergun arıyo babası annesı öpmek yasgı kalkmadımı dıyolar ve esım hr gun bıkmadan usanmadan 6 aya kadar yasak dıyo..babası bu cumlenın ustune neyse bayramda öperız dıyo delırcem..sanki çocuk başka turlu sevılmıyo..anlatıyorum da nedenını..ama cahıllık kadar kotu bırsey yok..:sinifsinif:
canım yaa ben diyemezdim heralde kayınvalideme kayınpedere öpmek yasak diye.alınırlar.gerçi onlarda öyle şap şup öpmezler..allah içinn..görgülü insanlarr.. sizinkiler pek alınmamış anlaşılann...
ama başkalarına derimm.bide ne öyle çocuğun kucağına vermeler..müdahale ederim anında..düşürür falan.hatır gönül işi değil bu işlerr...