canım öncelikle geçmiş olsunn tekrar. umarım bi sorun yoktur allah büyük.kürtajı yaşamış biri ve acaip korkan biri olarak seni aydınlatıyım istedim.hiç korkmaaa zaten bayılttıktan sonra hiç bişiy hissetmiyosunn.koltuk bildigin çatal işte ayaklarını koyuyosun bacaklarını baglıyolar kemerlee uyku halinde oldugun için herhengi bi hareket yapma diye heraldee.sonra ayrı bi doktor geliyo narkoz için narkozu veriyolarrr damardan bi kaç saniye içinde bütün vücudun bi anda uyuşuyo sen onu farkettigin anda zaten uykuya dalıyosun sonrada uyanıyosun hiç hissetmeden bitiyo yanii.yanlız bilgin olsun die söylüyorum ben hemen uyanmıştım çıkarırlarken odadan şeyimde bişey varmış gibi hissettim sordum dr a bu ne die oda tampon var dedi alıcaz 10 dk içinde dedi.ve gelip aldılarrr sanada yaparlar belki tedirgin olma die dedimm.ama umarım bunlara gerek kalmazzz.
ayy ben en son yapılan kürtajda:gitme:kürtaj anında kalkmaya çalışmışım bırakın diye bağırmışım sanırımmafoldumbenhatta vücudumda heryer kızarmışş dr. cok korkmuş.bilmiyorumkismileuyanınca demişti cok korkuttun bizi diye.