• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Sen öyle mi yaptın kız cücük lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

evet hamıle kaldığım ayy hıç takmamıştımmm dr a gdecektım hattaa ... ılışkıden snra hemen duş aldım hıç bı halt yapmadım ama rabbım vrdııı :Saruboceq: çok şükür.. o yuzden hep dıorum dşunme takma bırak olmaycksa olmasın dıyebılll o zamn olacak şaşacaksınn bayanssulusmile dnlemıosunkı ınatçısınnnn :kızgın:

evet hamıle kaldığım ayy hıç takmamıştımmm dr a gdecektım hattaa ... ılışkıden snra hemen duş aldım hıç bı halt yapmadım ama rabbım vrdııı :Saruboceq: çok şükür.. o yuzden hep dıorum dşunme takma bırak olmaycksa olmasın dıyebılll o zamn olacak şaşacaksınn bayanssulusmile dnlemıosunkı ınatçısınnnn :kızgın:

İnatçıyım, sabırsızım, psikopatım üleeeeeeeeyyyyynnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

efett efettt dogruu söölüosunn fallaaa bende hamiş kaldıgım ayyy hiçç istemiodumm bebek felann olmuycak heral napalım didodummmmmmmmmm :):) ama kaldımm hamişşş

Ay kociş uyudu, benim de uykucuklarım geldi yaa, accuk güzellik uykusuna yatıyım bari, hadi öptüm sizi kızlar akşam gelirim yine baş baaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşş :3: :3: :3:

Mercancım ben sana bişey sormak istiyorum sanırım sende ankaradasın.ben bu ay adet olursam zekayi tahir hastanesine gitmeyi düşünüyorum.nasıl bir hastane iyi mi?

canım bu hastane zaten kadın doğum hastanesi gayet iyi..
ancak bazen doktorların yerine asistanlar bakıyor bazıları da
acemi oluyorlar..ona dikkat etmek lazım..
ben de o hastane de biyopsi yaptırmıştım ama asistan değil
doktor yapmıştı..öyle yani a.s

canım bu hastane zaten kadın doğum hastanesi gayet iyi..
ancak bazen doktorların yerine asistanlar bakıyor bazıları da
acemi oluyorlar..ona dikkat etmek lazım..
ben de o hastane de biyopsi yaptırmıştım ama asistan değil
doktor yapmıştı..öyle yani a.s

anladım canım bi arkadaş tavsiye etti orda doğum yapmış ama doktoru şuan riskli hamileliklere bakıyormuş.bende adetimin 3. günü gidicem neden hamile kalamıyorum araştıracaklar.neye bakıyorlar biliyor musun adetliyken alttan muaynemi ediyorlar?

anladım canım bi arkadaş tavsiye etti orda doğum yapmış ama doktoru şuan riskli hamileliklere bakıyormuş.bende adetimin 3. günü gidicem neden hamile kalamıyorum araştıracaklar.neye bakıyorlar biliyor musun adetliyken alttan muaynemi ediyorlar?

canım adetin 3. günü gittiğinde sana hormon testi yapıcaklar..
senden kan alacaklar yani..
bide genelde alttan muayene ile de yumurtalıklarına felan bakıyorlar,kist
var mı ona bakıyorlar..
ben de gitmiştim ancak ben adetliyken muayene olmak istemediğim
için adetim bitince gittim..ama adetliyken bakmak daha iyimiş :1hug:

şero canım hoşgeldinnnnn tekrardann :)
dayanamadın dimi :1: geldiğine çok sevindim canım
bi türlü karşılaşamadık..akşam denk geliriz inşallah :)

canım adetin 3. günü gittiğinde sana hormon testi yapıcaklar..
senden kan alacaklar yani..
bide genelde alttan muayene ile de yumurtalıklarına felan bakıyorlar,kist
var mı ona bakıyorlar..
ben de gitmiştim ancak ben adetliyken muayene olmak istemediğim
için adetim bitince gittim..ama adetliyken bakmak daha iyimiş :1hug:

doktor adetin 3. günü gel dedi zaten.ayy çok kötü ya çok utanırım öyle pis pis :kedi::kedi:

doktor adetin 3. günü gel dedi zaten.ayy çok kötü ya çok utanırım öyle pis pis :kedi::kedi:

ya işte bana da öyle geldi utanırım diye bitince gittim :))
ama dediğim gibi adetliyken daha iyi oluyormuş..
kadın olmak zor işte şekerim napıcaksın :)bayanssulusmile

ya işte bana da öyle geldi utanırım diye bitince gittim :))
ama dediğim gibi adetliyken daha iyi oluyormuş..
kadın olmak zor işte şekerim napıcaksın :)bayanssulusmile

öyle canım ya bakalım benim adetime 11 gün var inşallah adet olmam inşallah hamile olurum

Back
X