• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
He valla dayanamadım bacuuu bayanssulusmile sizsiz olmuyo anacım bayanssulusmile

Oooooooooo hayırlı olsun YILDIZIM hihoyyyt tebrik ederim hayatım, Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

41 kere :nazar: kuzucuğa

Şeniz Şeniz

ay yerim ben onu yerrrrr cimcimee,maşallah Allah nazarlardan korusun :nazar::asigim:
ne güzel az kaldı Allah'ın izniyle prensesini kucağına alıp koklıcan ohh missssss :emir_bebek:
o günleri görmek bize de nasip olur inşalalh :Saruboceq:

inşallahhh canım inşallah sizde o günleri göreceksinizzz biz bebeleri büyütecez siz göbüşü :CüvCüv:

selam kızlarr nasılsınızz..opuyorumnanaktan

Selam canımmm :)

biraz önce elektrikler gitti o yüzden ben de gittim :)) ama şimdi tekrar burdayımmm

bak ayşemm yazıda burda bende bebeklerimde aynı bu sorunları yaşıyodum özellikle gelişim geriliği...

Gebelikte aspirin ne işe yarar?
Düşük doz aspirin tedavisi gebelikte özellikle; abort (düşük), rahim içi gelişme geriliği veya preeklampsi gibi riskli durumların olduğu gebelerde kullanılmaktadır. Buradaki amaç bebeği rahim içindeki gelişiminin devamıdır. Çünkü preeklempsi veya rahim içi gelişim azlığı (IUGR) gibi durumlarda plasentada oluşan bir takım pıhtı maddeleri bebeğe giden kan akımını azaltarak bebeğin rahim içinde büyümesinin azalmasına veya ölmesine sebep olabilmektedir

hoşbuldum kuşumm Şeniz evet preseedli çalışmalar başladı tam gaz ilerliyo.. aklinialirimsmile :kedi:
inş. canım bakalım preseed güelimi oksa yakışıklısımı gelicek.. :1:
allahım inş. seninde bu ay yüzünü güldürsün.. :Saruboceq:

İnşallah hep beraber alalım müjdelerimizi bitanem olumunekankayizsmile

hoşbuldumm..opuyorumnanaktan
hayatıım öğlen geldim ama sitede çalışma varmış giremedim..bilmiyorumkismile
öğleden sonrada gezmaya gittim anca gelebildim..boshayallersmile
sen nasılsın bakim maşallah 4. karaye gecmişsin..:nazar:

evet canım bi ara ben de giremedim ama sonra düzeldi..
oh gezdin yani iyi yapmışsın :):)
ben de iyiyim canım eveet 4. kareye geçmişiz
çok sevindim ben de hihoyyythihoyyyt
çok sağol teyzesii opuyorumnanaktan

Merhaba canlar!Nasılsınız bakalım,herşey yolundadır inşallah...
Ben de bu sabaha uykulu halsız ve birazda bulantılı başladım ve eve dönmek zorunda kaldım.Yarında raporluyum.Evimdeyim 2gün dinleniyim bari;müdür beyin pek hoşuna gitmedi ama napıyım elimde deil...

ben geri geldimmmmmm

Hoşgeldin canım..
Dün yazmıştım gördün mü bilmiyorum ama kum dökmüşsün çok geçmiş olsun.
Bebişinin ve senin iyi olmana çok sevindim canım..
Diğer yandan da işten çıkmışsın.Hayırlısı olsun canım.Evinde bol bol dinlenir bebişine güzel güzel bakarsın...

Hoşgeldin canım..
Dün yazmıştım gördün mü bilmiyorum ama kum dökmüşsün çok geçmiş olsun.
Bebişinin ve senin iyi olmana çok sevindim canım..
Diğer yandan da işten çıkmışsın.Hayırlısı olsun canım.Evinde bol bol dinlenir bebişine güzel güzel bakarsın...

Gördüm canımcım bende sana yazmıştım ama sen görmedin snaırım kaydirigubbakcemile5
Çok saol iyi dileklerin için evet evde bol bol dinleniyorum süpermişşşş kaydirigubbakcemile3

evet canım bi ara ben de giremedim ama sonra düzeldi..
oh gezdin yani iyi yapmışsın :):)
ben de iyiyim canım eveet 4. kareye geçmişiz
çok sevindim ben de hihoyyythihoyyyt
çok sağol teyzesii opuyorumnanaktan

valla iyi oldu..bayanssulusmile
maşallah kuzucukumuza büyüyo artıkk..:emir_bebek:
bide cinsiyeti belli olsun daha sevinicez inş.:nazar::lepi:

Ben de bu sabaha uykulu halsız ve birazda bulantılı başladım ve eve dönmek zorunda kaldım.Yarında raporluyum.Evimdeyim 2gün dinleniyim bari;müdür beyin pek hoşuna gitmedi ama napıyım elimde deil...

Aman gülüm dikkat et kendine, bol bol dinlen evinde iki gün olumunekankayizsmile müdürü falan da boşver, onlar ne anlar hamişin halinden :CüvCüv:

ben geri geldimmmmmm

Hoşdeldin kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm Şeniz

ben geri geldimmmmmm

hoşgeldinizi kızlarrrrr...Şeniz

mervecim gecmiş olsun canım...kaydirigubbakcemile3
dinlen evinde boşver bakma müdüre omu veriyo sanki paranı...alsanaalsanasmile

Gördüm canımcım bende sana yazmıştım ama sen görmedin snaırım kaydirigubbakcemile5
Çok saol iyi dileklerin için evet evde bol bol dinleniyorum süpermişşşş kaydirigubbakcemile3

Ooooohhh tadını çıkar valla, bizim için de dinlen bol bol zemuszemus

hoşgeldin canım..
ben kendi adıma iyiyim :)
sen de rapor almakla iyi yapmışsın dinlenirsin bikaç gün
inşallah bulantıların artmadan hafifler :teselli:

ben geri geldimmmmmm

hoşgeldinnnnnnnlülülülülülü

hoşgeldin canım..
ben kendi adıma iyiyim :)
sen de rapor almakla iyi yapmışsın dinlenirsin bikaç gün
inşallah bulantıların artmadan hafifler :teselli:

hoşgeldinnnnnnnlülülülülülü

Sağol canım çok teşekkür ederim..Hiç yoğun olmadı inşallah bundan sonrada olmaz dediğin gibi.Evet şu iki gün benim için bulunmayan nimet...
Bu arada senın bebişinde büyüdü maşallah.Test sonuclarınızda temiz çıktı yanılmıyorsam ne mutlu sana canım.Bakalım sıradakı heyecanımız bebiş kız mı erkek mi:ecrin_bebek:

Back
X