Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dediğin gibidir canımcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ayyyyyy onu görürsen de ki bizim topikte bi karasu var kocişinden sonra en çok sana aşıkmış de taam mııııııııııııııı :roflol: :roflol: ama kocişimden sonra haaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:lepi: İstanbul Buluşuyor!!! :lepi:
Katılımcılar.... aklinialirimsmile
Sarilale
Ay_She
İstanbulda oturan varsa ve artık yeter bir görüşelim diyen biz bugun ayşe ile karar verdik ve görüşeceğiz aranızda katılmak isteyen varsa hadi buyurun...
Ortak uygun bir gün, saati, yer belirleriz boshayallersmile
Ayy sen harbi delüsünnnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben gidiyorum kızlarr yemek saati geldiiiii :)
iyi akşamlarrrrrr![]()
Sarilale
Ay_She
İstanbulda oturan varsa ve artık yeter bir görüşelim diyen biz bugun ayşe ile karar verdik ve görüşeceğiz aranızda katılmak isteyen varsa hadi buyurun...
vallaha ben isterim görüşmek büyükçekmecede oturuyorum
ama çalışma şartlarımı az çok biliyorsunuzsempatiksalakcinni
hafta içi bir gün izinliyim onunda günü belli olmuyo zaten
ama doğum iznine çıktığımda sizinle görüşmeyi çok çok isterim boshayallersmile
Ayyyyy istanbulda olsam ben de gelüverüdüm ne güsel oluduuuuuuuuuuuu boshayallersmile
Sarilale
Ay_She
Karaguuul
Sarilale
Ay_She
Karaguuul
Sarilale
Ay_She
Kepeleklerim ben de kaçıyorum artık, kocişim hasta, yatıyo acıcık onunla ilgileniyim de kendine gelsin aklinialirimsmile
Seyrantepedeyim canım bennfatoşum sen nerde oturuyorsun bilmiyorumkismile
kıskandımmmmm ama benn yaa :umursamaz:bende gelmek istiyorummmmmmmmmmm izmirdee oturanda fazla yokki buluşşaksenağlama
bu arada selam kızlarrrrrrboshayallersmile
İç çekmekten başka bişi yapamıyorum...Kesinlikle görüşmelisiniz.
Ben de 2sene öncesine kadar İzmitteydim atlar gelirdim valla 2saatlik yol;teyzem orda halam orda.Sizler ordasınız oohoo...
Ama şimdi tam 10saat uzaktayım..Yazları gelebiliorum o taraflara...İnşallajh bir gün bende aranıza katılmayı çok isterim ama siz şimdilik hepimiz adına görüşün canlar...
Seyrantepedeyim canım benn
Kızlar buyurun gelin mesafeler engel değil bakın ben smartla kaç defa buluştum istanbul ankara hattı önemli degil bizim için çokta sıkı bir dost kazandımmm kaydirigubbakcemile5
benim kociş burdaa arkadaşlarla buluşcağım zaman bilee ahiret soruları soruyooo bide istanbull haaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayalllll benim içinnnboshayallersmile
Seyrantepedeyim canım benn
Kızlar buyurun gelin mesafeler engel değil bakın ben smartla kaç defa buluştum istanbul ankara hattı önemli degil bizim için çokta sıkı bir dost kazandımmm kaydirigubbakcemile5