• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İnşallah dediğin gibidir canımcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ayyyyyy onu görürsen de ki bizim topikte bi karasu var kocişinden sonra en çok sana aşıkmış de taam mııııııııııııııı :roflol: :roflol: ama kocişimden sonra haaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hay allah iyiliğini versin senin emiii:1::1:
vallaha evlendiğimden beri pek görüşemiyorum kardeşiyle:1no2:
malum yakışıklı herif ve benimde kociş acayip kıskançtırboshayallersmile
kendini görememde kardeşiyle konuşursam söylerim kaydirigubbakcemile2

:lepi: İstanbul Buluşuyor!!! :lepi:

Katılımcılar.... aklinialirimsmile

Sarilale
Ay_She

İstanbulda oturan varsa ve artık yeter bir görüşelim diyen biz bugun ayşe ile karar verdik ve görüşeceğiz aranızda katılmak isteyen varsa hadi buyurun...
Ortak uygun bir gün, saati, yer belirleriz boshayallersmile

Sarilale
Ay_She

İstanbulda oturan varsa ve artık yeter bir görüşelim diyen biz bugun ayşe ile karar verdik ve görüşeceğiz aranızda katılmak isteyen varsa hadi buyurun...

vallaha ben isterim görüşmek büyükçekmecede oturuyorum
ama çalışma şartlarımı az çok biliyorsunuzsempatiksalakcinni
hafta içi bir gün izinliyim onunda günü belli olmuyo zaten
ama doğum iznine çıktığımda sizinle görüşmeyi çok çok isterim boshayallersmile

Ayy sen harbi delüsünnnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Günaydın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben gidiyorum kızlarr yemek saati geldiiiii :)

iyi akşamlarrrrrr:3:

Afiyet olsun kuşum, sana da iyi akşamlar :3:

Sarilale
Ay_She

Ayyyyy istanbulda olsam ben de gelüverüdüm ne güsel oluduuuuuuuuuuuu boshayallersmile

Kepeleklerim ben de kaçıyorum artık, kocişim hasta, yatıyo acıcık onunla ilgileniyim de kendine gelsin aklinialirimsmile

vallaha ben isterim görüşmek büyükçekmecede oturuyorum
ama çalışma şartlarımı az çok biliyorsunuzsempatiksalakcinni
hafta içi bir gün izinliyim onunda günü belli olmuyo zaten
ama doğum iznine çıktığımda sizinle görüşmeyi çok çok isterim boshayallersmile

oyy kuzummm bak zaten ayşede bahçeli evlerde gelirse yelizde avcılarda bi ben size tersim eee artık metrobüs var kaydirigubbakcemile3 tam ayarlıyalım ne zmn olursa ama buluşmak isterimm bennnn

Ayyyyy istanbulda olsam ben de gelüverüdüm ne güsel oluduuuuuuuuuuuu boshayallersmile

atla gel uçağa o günnn sempatiksalakcinni

Sarilale
Ay_She
Karaguuul

Sarilale
Ay_She
Karaguuul

fatoşum sen nerde oturuyorsun bilmiyorumkismile

Sarilale
Ay_She
Karaguuul

kıskandımmmmm ama benn yaa :umursamaz:bende gelmek istiyorummmmmmmmmmm izmirdee oturanda fazla yokki buluşşaksenağlama
bu arada selam kızlarrrrrrboshayallersmile

Sarilale
Ay_She

İç çekmekten başka bişi yapamıyorum...Kesinlikle görüşmelisiniz.
Ben de 2sene öncesine kadar İzmitteydim atlar gelirdim valla 2saatlik yol;teyzem orda halam orda.Sizler ordasınız oohoo...
Ama şimdi tam 10saat uzaktayım..Yazları gelebiliorum o taraflara...İnşallajh bir gün bende aranıza katılmayı çok isterim ama siz şimdilik hepimiz adına görüşün canlar...

fatoşum sen nerde oturuyorsun bilmiyorumkismile
Seyrantepedeyim canım benn

kıskandımmmmm ama benn yaa :umursamaz:bende gelmek istiyorummmmmmmmmmm izmirdee oturanda fazla yokki buluşşaksenağlama
bu arada selam kızlarrrrrrboshayallersmile

İç çekmekten başka bişi yapamıyorum...Kesinlikle görüşmelisiniz.
Ben de 2sene öncesine kadar İzmitteydim atlar gelirdim valla 2saatlik yol;teyzem orda halam orda.Sizler ordasınız oohoo...
Ama şimdi tam 10saat uzaktayım..Yazları gelebiliorum o taraflara...İnşallajh bir gün bende aranıza katılmayı çok isterim ama siz şimdilik hepimiz adına görüşün canlar...

Kızlar buyurun gelin mesafeler engel değil bakın ben smartla kaç defa buluştum istanbul ankara hattı önemli degil bizim için çokta sıkı bir dost kazandımmm kaydirigubbakcemile5

Kızlar buyurun gelin mesafeler engel değil bakın ben smartla kaç defa buluştum istanbul ankara hattı önemli degil bizim için çokta sıkı bir dost kazandımmm kaydirigubbakcemile5

benim kociş burdaa arkadaşlarla buluşcağım zaman bilee ahiret soruları soruyooo bide istanbull haaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayalllll benim içinnnboshayallersmile

benim kociş burdaa arkadaşlarla buluşcağım zaman bilee ahiret soruları soruyooo bide istanbull haaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayalllll benim içinnnboshayallersmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

Haklısın canım...
Benimde bir ayağım hep orada zaten.Bir gün ben de dahil olucam inşallah sizlere...

Canlar;Emoşum Sarılalecim;kociş çağırıyor az gidiyim yanına..Ben de özledim zatii:)
Yine gelirim inşallah Allah'a emanet olun canlar!öptm kocaman kocaman

Back
X