günaydın kızlarr.... opuyorumnanaktan
nbrsiniz?
smartım canım benim çok merak etmiştim seni zehsel haber vermiş saolsun operasyon başarılı geçmiş dinleniyormuşsun...Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etti sanırım...
inşallah kocişininde yanında oldugu bi hamilelik geçirirsin canım...çok geçmiş olsun...
eşimede söledim görsen nasıl üzüldü...o da çok geçmiş olsun dedi senin için...
fatoşummm balımmmm işten ayrılmışsın çok sevindim senin adına...ohh gel keyfim gel yapcan demi evdeee... :))
su/15 arkadaşım tebrik ederim hamilesin opuyorumnanaktan
Allah bizlerede bu sevinci bu duyguyu yaşatır en kısa zamanda inşallah...
hatcemmm çalışmalara başladınmı?
pztesi benim yumurtlama günümdü...eşime söledigim halde o gün istemedi nedense bende üstüne düşmedim anlayacagın çalışamadık o gün...dünde burnundan ameliyat oldu çalışamadık yine...bu ay benden bişey çıkmaz yani....
bide eşim bu preesed olayına iyi bakmıyor
( her duydugun şeyi denemek istiyorsun dedi yasak koyucam dedi şu kadınlara kulübüne girmemen için...
anlamış deilim kocişi ilk başlarda ben istemiyordum bebek felan o çok istedigi için korunmuyordum ama sorunun onda oldugunu öğrendiginden beri bir soguk bebek olayına...inş düzelir en kısa zamanda...
benden haberler böyle işte... bayanssulusmile
nbrsiniz?
smartım canım benim çok merak etmiştim seni zehsel haber vermiş saolsun operasyon başarılı geçmiş dinleniyormuşsun...Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etti sanırım...
inşallah kocişininde yanında oldugu bi hamilelik geçirirsin canım...çok geçmiş olsun...
eşimede söledim görsen nasıl üzüldü...o da çok geçmiş olsun dedi senin için...
fatoşummm balımmmm işten ayrılmışsın çok sevindim senin adına...ohh gel keyfim gel yapcan demi evdeee... :))
su/15 arkadaşım tebrik ederim hamilesin opuyorumnanaktan
Allah bizlerede bu sevinci bu duyguyu yaşatır en kısa zamanda inşallah...
hatcemmm çalışmalara başladınmı?
pztesi benim yumurtlama günümdü...eşime söledigim halde o gün istemedi nedense bende üstüne düşmedim anlayacagın çalışamadık o gün...dünde burnundan ameliyat oldu çalışamadık yine...bu ay benden bişey çıkmaz yani....
bide eşim bu preesed olayına iyi bakmıyor

anlamış deilim kocişi ilk başlarda ben istemiyordum bebek felan o çok istedigi için korunmuyordum ama sorunun onda oldugunu öğrendiginden beri bir soguk bebek olayına...inş düzelir en kısa zamanda...
benden haberler böyle işte... bayanssulusmile