• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr.... opuyorumnanaktan
nbrsiniz?

smartım canım benim çok merak etmiştim seni zehsel haber vermiş saolsun operasyon başarılı geçmiş dinleniyormuşsun...Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etti sanırım...
inşallah kocişininde yanında oldugu bi hamilelik geçirirsin canım...çok geçmiş olsun...
eşimede söledim görsen nasıl üzüldü...o da çok geçmiş olsun dedi senin için...

fatoşummm balımmmm işten ayrılmışsın çok sevindim senin adına...ohh gel keyfim gel yapcan demi evdeee... :))

su/15 arkadaşım tebrik ederim hamilesin opuyorumnanaktan
Allah bizlerede bu sevinci bu duyguyu yaşatır en kısa zamanda inşallah...

hatcemmm çalışmalara başladınmı?
pztesi benim yumurtlama günümdü...eşime söledigim halde o gün istemedi nedense bende üstüne düşmedim anlayacagın çalışamadık o gün...dünde burnundan ameliyat oldu çalışamadık yine...bu ay benden bişey çıkmaz yani....
bide eşim bu preesed olayına iyi bakmıyor :(( her duydugun şeyi denemek istiyorsun dedi yasak koyucam dedi şu kadınlara kulübüne girmemen için...
anlamış deilim kocişi ilk başlarda ben istemiyordum bebek felan o çok istedigi için korunmuyordum ama sorunun onda oldugunu öğrendiginden beri bir soguk bebek olayına...inş düzelir en kısa zamanda...
benden haberler böyle işte... bayanssulusmile

nbrsiniz?

pztesi benim yumurtlama günümdü...eşime söledigim halde o gün istemedi nedense bende üstüne düşmedim anlayacagın çalışamadık o gün...dünde burnundan ameliyat oldu çalışamadık yine...bu ay benden bişey çıkmaz yani....
bide eşim bu preesed olayına iyi bakmıyor :(( her duydugun şeyi denemek istiyorsun dedi yasak koyucam dedi şu kadınlara kulübüne girmemen için...
anlamış deilim kocişi ilk başlarda ben istemiyordum bebek felan o çok istedigi için korunmuyordum ama sorunun onda oldugunu öğrendiginden beri bir soguk bebek olayına...inş düzelir en kısa zamanda...

Hoşgeldin balıııımmmm opuyorumnanaktan hiç varma kocişinin üstüne, bırak ne zaman istiyosa ozaman yapsın, üzerindeki psikolojik baskıdan dolayı seni yine hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyo belli ki, atlatır zamanla bitanem olumunekankayizsmile

günaydınlar herkesee :3::3:

günaydın cerencimm... a.s.

Hoşgeldin balıııımmmm opuyorumnanaktan hiç varma kocişinin üstüne, bırak ne zaman istiyosa ozaman yapsın, üzerindeki psikolojik baskıdan dolayı seni yine hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyo belli ki, atlatır zamanla bitanem olumunekankayizsmile

hoşbulduk tatlımmmmmmmmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
ewet haklısın canım yumurtlama günü çalışmadık bu yüzdende bi beklenti içinde olmayacagımız için o da rahatlayacaktır o baskıyı hissetmeyecektir sanırım...
inşallah canım aslında ameliyat olsa atlatıcak bunu o da farkında...bakalım inş bu hafta test sonucuna göre ameliyat olmaya karar verir...hayırlısı bakalım beklicez ve görücez... boshayallersmile

nbrsiniz?

smartım canım benim çok merak etmiştim seni zehsel haber vermiş saolsun operasyon başarılı geçmiş dinleniyormuşsun...Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etti sanırım...
inşallah kocişininde yanında oldugu bi hamilelik geçirirsin canım...çok geçmiş olsun...
eşimede söledim görsen nasıl üzüldü...o da çok geçmiş olsun dedi senin için...

fatoşummm balımmmm işten ayrılmışsın çok sevindim senin adına...ohh gel keyfim gel yapcan demi evdeee... :))

su/15 arkadaşım tebrik ederim hamilesin opuyorumnanaktan
Allah bizlerede bu sevinci bu duyguyu yaşatır en kısa zamanda inşallah...

canım çok teşekkür inş. en kısa zamanda da senden mutlu haberler alırız..

GÜNAYDIN KIZCELERİM HAYIRLI SABAHLAR..opuyorumnanaktan

NANEM canım ben başladım çalışmalara 3 gündür çalışıyorum allahım inş. vesile kılar bu ay meleğime kavuşurum..:Saruboceq:
seninde ilişki olmamasına üzüldüm belki vesile olacktı preseed ve eşinin ameliyat olmasına gerek kalmayacaktı..:emir_bebek:boshayallersmile
ama eşinede baskı yapmamam iyi olmuş sonucta o daha henüz psikolojisini toparlamamış belliki..:umursamaz:
inş. en kısa zamanda aklını başına alır ve hem seni hemde kendini üzmez bu kadar..:sinifsinif:
benimde koçişim ilk başlarda almak istemedi ama 3. ayın sonunda zorla ben aldım inş. olurda yüzüm kara cıkmaz.sırnaşık şeysırnaşık şey

neyse canlar ben kacar koçişim yeni geldi.kaydirigubbakcemile4.akşamki ekşınları halledemedik:kedi::kedi: şimcik halledelim gelirim yine sonra..aklinialirimsmile
öptüm hepinizi baş başşş:3:

günaydınn kızlarrrrrrrrrropuyorumnanaktan
GÜNAYDINNNN HOŞGLEİDN CNIMa.s.

Günaydın şekerler nasılsınız bakalım? :)

GÜNAYDIN TATLIM HOŞGELDİNNa.s. ben kendi adıma iyiyim iş güç uğraşıyorum herzamanki gibi....hava yağışlı kapalı....ama soğuk değil Allah tan... sen nasılsın canım göbüşş yamuk yumuk mu hala:D:D:D koptumm ben o gün bu lafına:roflol::roflol:

Back
X