• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bursaya gideceğim yakın zamanda Zehselin bebeği de doğmuş olur onu da görmüş olurum. :)
Bayramda da ailemin yanına gideceğim.Sen ve MERVEyi de Bursada ziyaret edip öyle mi yoluma devaö etsem ne diye düşünüyorum kaç gündür. :))
Bebek yok ya artık;local gezilerimi il dışına açmaya karar verdim yine.Hiç görülmemişti benim iki ay hiç burdan kıpırdamadığım. ohaoldumsmile Hem biraz da strs atmış oalcağım.Ardından da bi İstanbul yaparım FATOŞ'un dombili halini görürüm :))
Onlar zaten buluşacakmış;isteyen yine gelir onlarla da tanışırım.
Naneyi zaten göreceğm onun bir OK ine bakar
Elimden geldiğince sanallıktan çıkmaya çalışıyorum sizlerde yardım edinnnnn :lepi:

Topik kuralalrına gelince;hepsi bizim iyiliğimiziçin ama senin için bi güzelllik yapıyoruz nedense sırnaşık şey

ayy kız bursaya ne zaman gelicen olmassa bende gelimde zehseli beraber ziyaret edilim..olumunekankayizsmile

bu arada galiba bende ihlal ediyom topik kurllarını..:1:

Suuuu 8500e beni silip listeyi yendiden koyarmıısn..
Görnce canım sıkılıyor... :(

selam kızlarrrrrrr
sabahın köründe çıktım evden ancak girebildim....bebiklerime ciciler aldım bugün...ama öldüm yorgunluktan..akannehir bide pazarlık yapmışım ki sormayın :))) annem dükkandan çıktıktan sonra "naptın kızım sen" diyo bana :)) kıyafet konusunda ki eksiklerimizi bugün itibariyle tamamlamış bulunuyorum..cumartesi günü battaniyelerini alıcaz.beşikleri ve mobilyaları bu ayın sonunda yapıma başlanıyor. uyku setleri,perdesi vs. ıvır zıvır şeyler kaldı yani... ayyy ben bugün bu güzel şeylerle uğraştım işte..
siz neler yaptınızz ???

selam kızlarrrrrrr
sabahın köründe çıktım evden ancak girebildim....bebiklerime ciciler aldım bugün...ama öldüm yorgunluktan..akannehir bide pazarlık yapmışım ki sormayın :))) annem dükkandan çıktıktan sonra "naptın kızım sen" diyo bana :)) kıyafet konusunda ki eksiklerimizi bugün itibariyle tamamlamış bulunuyorum..cumartesi günü battaniyelerini alıcaz.beşikleri ve mobilyaları bu ayın sonunda yapıma başlanıyor. uyku setleri,perdesi vs. ıvır zıvır şeyler kaldı yani... ayyy ben bugün bu güzel şeylerle uğraştım işte..
siz neler yaptınızz ???

Ayyyyy ne mutlu ne güzel bi gün geçirmişsin canım yaa boshayallersmile ooooohhhhh güsel cicilerini sağlıkla giymek nasip olsun inşallah üçüzlerimize olumunekankayizsmile yerim ben onları yeeeerrr Şeniz

selam kızlarrrrrrr
siz neler yaptınızz ???

hoşgeldin canımmmmm.....
ohh maşallah aldın bebişlerin eşyalarını...
kız tabi pazarlık yapıcan kolay değil her bişiyden üç tane alıcan...
sonra resimlerini cekte koy bakalım oldumu..

Ayyyyy ne mutlu ne güzel bi gün geçirmişsin canım yaa boshayallersmile ooooohhhhh güsel cicilerini sağlıkla giymek nasip olsun inşallah üçüzlerimize olumunekankayizsmile yerim ben onları yeeeerrr Şeniz

teşekkür ederizzz tayzesiii opuyorumnanaktan evet çok mutlu çok heyecanlı bir gündü:asigim:

nihayet gördüm teşekkür et butonunu :))
demek sorun ben de değilmiş:)
yelizcim sana da teşekkür ettim uğraştığın için :)

Canlarım yine ben geldim!
Burada çok şiddetli rüzgar var;net durduğu yerde duramıyor malesefsempatiksalakcinni

Smartcım gelmiş hoşgelmiş;iyi olduğunu az çok okudum canım ve seni gördüğüme çok sevindim!

ayy kız bursaya ne zaman gelicen olmassa bende gelimde zehseli beraber ziyaret edilim..olumunekankayizsmile

bu arada galiba bende ihlal ediyom topik kurllarını..:1:
Tam netd eğil canım ya ama bir dahaki ghaftas onu belki.
Canımsın yaaa :teselli:

Esasında orda görmek mi görmemek mi beni daha çok üzecek bilemiyorum;ama
bunu yapanın ben olmayacağı da kesin. :bbo: Biri yapmalı...

selam kızlarrrrrrr
siz neler yaptınızz ???

Hoşgeldin canım..
Ne de güzel zevkli bir gün olmuştur eminim senin için...
Güle güle iyi günlerde giysinler cicişlerini inşallah...
Bizimkilerde azcık büyüse de ucundan ucundan biz de alsak ne de güzel olur amaopuyorumnanaktan

smartttt canım hoşgeldinn
iyi olduğunu görmek çok mutlu etti beni...
böylesi daha iyiymiş,belkide..bak şimdiden gezme planları yapıorsun bile :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

yaren0144.......................17 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bunalımdayım................17 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

oglak75....................................25 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
cerenankara............................29 EKİM
guz..........................................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz........................................31 EKİM
aysglbrkn................................1 KASIM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
trhn1677.................................12 KASIM
nurum84................................13 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Ben çıkıyorum şimdilik kzılar;tekrar desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.
Sizleri seviyorum :))

Hoşgeldin canım..
Ne de güzel zevkli bir gün olmuştur eminim senin için...
Güle güle iyi günlerde giysinler cicişlerini inşallah...
Bizimkilerde azcık büyüse de ucundan ucundan biz de alsak ne de güzel olur amaopuyorumnanaktan

teşekkür ederizz merve teyzesi :) evet uzun zamandır geçirdiğim en güzel gündü... sağlıkla giydirmek nasip etsin allahım...
hemen geçiyor kızz,acele etme :)

selam kızlarrrrrrr
siz neler yaptınızz ???

canımm bebişlerin sağlıcakla güle güle giysin inşallah cicilerini
maşallah 3'üne de :nazar::nazar::nazar:

Back
X