• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hıhhhhh:umursamaz::umursamaz:bende yazdım iştee banada uğurlu gelir inşallah:D:D:D:D:d

inşallahhh

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

biliyom kızz sonlandıgını Allah seni napmasın...zaten 2 hamileliğinde sonlandıgı için bundan sonrası için saglıklı sıhhatli bir hamilelik geçirrsin diye şeetmiştim:))

saol canım okudum birazını...güzel bilgiler var

bebeklerin gelişimi konusunda bilgi veriyor bu kitap..bebekleri sakinleştirmek için neler yapılmalı diye bilgiler var...çok basit yöntemler sunmuş dr.harvey karp..

enee ben yanlış anlamışım benim devrelerım yanmöış en birinci sen oldun kaydirigubbakcemile3

aaa kıslarrr sizede sölimmdeee içimdede kalmasınnnn adil ışıkta çokk cici şeylerr varrr böleee tiftik ipten bayıldımm beennnn :D

aaa kıslarrr sizede sölimmdeee içimdede kalmasınnnn adil ışıkta çokk cici şeylerr varrr böleee tiftik ipten bayıldımm beennnn :D

ne güzeldir tabii ki ama kendıme yasak koydum 2 ay ıcınde 5 kg vermezsem gıysı mıysı yok

yaskaladım kendıme ohh hihoyyyt

selam kızlarrrrrrrrrrr
ay şu uykudan gözlerimi açamıyorum yaaa
bıraksan 24 saat uyucam...daha yeni kalktım ama yatsam uyurum yine :))
ben en iyisi dereotlu poğaça yapayım kahvaltıya..akşam üstü de ben tırtıklarım biraz :))

evet gamzelım gecer ınsallahh bulantılarda :gitme:

ay gordum aydemetın mertıni masallah ne tatlıı kucucukkkkk hemencık buyusun ınsallahh
kızlarr ben mıdem kotu ben kacar gelırım yıne :3:

ayşeee kısssssssssss alemsin yaaa çok güldüm "eyyyyyyy topik ...oyarımwalla:):):)::)

selam kızlarrrrrrrrrrr
ben en iyisi dereotlu poğaça yapayım kahvaltıya..akşam üstü de ben tırtıklarım biraz :))

hoşgeldın canımm :)

selam kızlarrrrrrrrrrr

selam canım hoşgeldin...,opuyorumnanaktan
uyu kıss uyu boşver işi gücü koçişin yapsın..kaydirigubbakcemile5.bak daha sonra nede olsa uyumuyacan..mirmirmirmirgamyoncuiremsu

ee kan testi yaptırdınmı canım yani hormonlara baktı dimi. çünkü ilk rahme bakıyo sonraa hormonlara ordada bi sorun yoksaa rahim filmi ve eşten tahlil istiyoo

kana da baktı canım hamile kalmaman için bir sebep yok dedi.birde ne bu acele falan dedi folik asit verdi kullan 3 ay içinde olmazsa gel dedi ama bne gitmedim biraz eşimle sorunlar oldu ama şimdi allah şükür herşeh çok güzel atlattık.

kana da baktı canım hamile kalmaman için bir sebep yok dedi.birde ne bu acele falan dedi folik asit verdi kullan 3 ay içinde olmazsa gel dedi ama bne gitmedim biraz eşimle sorunlar oldu ama şimdi allah şükür herşeh çok güzel atlattık.

amann iyi canım neyseki halletmişsin eşinle sorunlarını. canım bencede canını sıkmak için çok erken daha .bazı sorunlar çıkıyo işte tabi yedigimiz herşey hormonlu normal oyüzden.

lülülülülülü lülülülülülü

selam kızlarrrrrrrrrrr

slm bebegimmmm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan
amann boşver uyu canım yaa...ama poğaçada güzel olur şimdi çayın yanınaa oh mis gibii hmm canım cekti valla:))

Back
X