Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa şekerim sen kırılıcagına üzülücegine bırak onlar kırılsın gerçi böle tipteki insanlarrra ne dersen de inatlaşıyolar daha çok sinirlendiriolar insanı ama olsunn valla sölerim lafımı çekilirim kenaraaaazemuszemuszemuszemus
ohaaaaaaaa ya :1shok::1shok::1shok:
allah seni top etsin :roflol: :roflol: :roflol:
aynen canım bende öyle sabret sabret sabret yok anam bişeyden tarif edıyorum şunu şöle
yap böle topla anlamıyo en son bende kzıdım dedim bu ne toplu ol bıraz genç kzısın diye
çok sabırlı ve anlayışlı davranırım hele eşimin ailesine karşı ama sabrım son
sınrıa gelmişti neyseee....
bende kardeşime öle diom görümce olunca sevmem dıye ama şaka yapiyorum severım tabii :)))
ben hiç tahmin etmemiştim
hadi don falan bi derecede ( temizlik hastalığı bana göre )
çorap ne yaaa ayağımın kiri :roflol:
kızlar ben cıkıyorumm...biraz komşuma cıkıyım...gelrim yine akşam üzerii.öptüm hepinizi..
ben hiç tahmin etmemiştim
hadi don falan bi derecede ( temizlik hastalığı bana göre )
çorap ne yaaa ayağımın kiri :roflol:
ben boyle mutluyummmmm opuyorumnanaktan
kızlar ya bu şeker yüklemesi nasıl oluyo aceeeep bilmiyorumkismile
vallaha canım bende hamile kalmadan önce çoraplarıda ütülerdim çokta hoşuma giderdi
ama ne yalan söyliyim şimdi yapmıyorum hatta yapamıyorum çünkü çok belim ağrıyo
boşver canından kıymetli değil ya
kendini fazla yorma enerjini oğluşuna sakla bence![]()
kızlar ya bu şeker yüklemesi nasıl oluyo aceeeep bilmiyorumkismile
haklsıın canm eşim her utu yapışımda benmle tartışırr kaldıkı kendısı de dehşet tıtızdırr ama yıne de bunlara kızar ama boyle mutlu oluyorum evet yoruluyorum belkı ama napalımm.. bakalım belkı bebiş olduktan snra çamaşır ve çoraplara ara verırımmm
evet ben de pzts nasıpse yaptrcam hepsinıııı
kan ıdrar tahlılı artıı tetanoz aşımm artı şeker yuklememmm
sonuçlarını da dr cuğuma fakslayacağız hemencecıkkkk bu sırada bırde bebişime bakacağımmmm kaç kılo olmuş dıyeee artık gr mı kılo mu gorcezzz :hulya:
aa çok iyi o zamanzemuszemus
bende perşembe yaptırıcam sen bana neler yapıldığını söylersinyerimseniben
benim kızım 800 gr mış.dr normal dedi
kızlar kime sorsam cevap vermedi.nolurr biri bana yardımcı olsun.ilişkiden bir hafta sonra kanda gebelik çıkar mı? eşimle yumurtlama döneminin dışında birlikte olduk aslında.adet günümde bugün yüzümde sivilcelenme başladı adete yönelik yalnız kesinlikle kasıklarım ağrımazdı neden kasıklarım ağrıyor? devamlı elimle karnımı tutuyorum.lütfen biri bana bi cevap versin:sinifsinif:
napıyonuz bacularrr...
bi görümce muhabbetidir gitmişş...
yalnız bazılarının sabrına hayran oldumm...bana laf sokacak küçük hanım hayatımıza burnunu sokacAK ve ben içime atıcammm...lmaz:
benimki iyidir Allah içinn...
yalnız dün düğün cd mizi izlerkene sinir oldum accukk..bembeyaz bi elbise giymiş yafuuu..nekadan nezaketsiiizzzzz...![]()
yani yarın test yaptırsam çıkar mı? 1 hafta oldu daha çünkü
napalım dedıkodu yapıoruzz sen ne yapıosun elıfcımm
bu arada sen de ayşe gıbı şukretmelısın her şeye burnunu sokan kuçuk bır cadın olmadığı içinnn :roflol:
allahım günah yazmaz inşallah ama içimdekileri de anlatınca rahatlıyorum kuş gibi oluyorum:roflol: :roflol: :roflol:
napalım dedıkodu yapıoruzz sen ne yapıosun elıfcımm
bu arada sen de ayşe gıbı şukretmelısın her şeye burnunu sokan kuçuk bır cadın olmadığı içinnn :roflol: