• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben cıkıyorumm...biraz komşuma cıkıyım...gelrim yine akşam üzerii.öptüm hepinizi..

aa şekerim sen kırılıcagına üzülücegine bırak onlar kırılsın gerçi böle tipteki insanlarrra ne dersen de inatlaşıyolar daha çok sinirlendiriolar insanı ama olsunn valla sölerim lafımı çekilirim kenaraaaazemuszemuszemuszemus

ahh onu lafı soylerım kenara çekılrıım kısmını benım görumcek yapıoo ben de keşke bı yapabılsemm ben surat asarım muhattap olmam eşim sureklı benle ılgılenır ne dıosam yapar allah içinnn ona icene fıtıl oluyooo çok kıskançç yaaa evlı çocuğu da varr ama suç eşimdee bebe gbı nazlamış herkesıııı herkese evet tmmm he he demiş yapmış evlendıkten snra bazı şeyler zorlarına gıdıo ama napalımmm eclılık buuu

ohaaaaaaaa ya :1shok::1shok::1shok:
allah seni top etsin :roflol: :roflol: :roflol:

yokk yapmasın aplacım yaaaaa olumunekankayizsmile

aynen canım bende öyle sabret sabret sabret yok anam bişeyden tarif edıyorum şunu şöle

yap böle topla anlamıyo en son bende kzıdım dedim bu ne toplu ol bıraz genç kzısın diye

çok sabırlı ve anlayışlı davranırım hele eşimin ailesine karşı ama sabrım son

sınrıa gelmişti neyseee....

bende kardeşime öle diom görümce olunca sevmem dıye ama şaka yapiyorum severım tabii :)))

valla benım de bır tanecık abişim var zaten başka da kımsecığım yokkk eee onun da cıddı bır ılşkısı var tanıştık görüşüyorum da halaa ama aramızdan maşallah su sızmazz.. karşılıklı anlayış yahuuu.. hatta ben abıme kızarım kızı uzme şöle yap böle yapp kızlar şuna önem veırr bılmem nee dıyeee... ya ben çok safımm ya mıllet çok zekıııı çözemedımmm bu hayattakı bazı ınsnalrııı -tatlicadiarzu-

ben boyle mutluyummmmm opuyorumnanaktan

vallaha canım bende hamile kalmadan önce çoraplarıda ütülerdim çokta hoşuma giderdi
ama ne yalan söyliyim şimdi yapmıyorum hatta yapamıyorum çünkü çok belim ağrıyo
boşver canından kıymetli değil ya
kendini fazla yorma enerjini oğluşuna sakla bence:emir_bebek:

vallaha canım bende hamile kalmadan önce çoraplarıda ütülerdim çokta hoşuma giderdi
ama ne yalan söyliyim şimdi yapmıyorum hatta yapamıyorum çünkü çok belim ağrıyo
boşver canından kıymetli değil ya
kendini fazla yorma enerjini oğluşuna sakla bence:emir_bebek:

haklsıın canm eşim her utu yapışımda benmle tartışırr kaldıkı kendısı de dehşet tıtızdırr ama yıne de bunlara kızar ama boyle mutlu oluyorum evet yoruluyorum belkı ama napalımm.. bakalım belkı bebiş olduktan snra çamaşır ve çoraplara ara verırımmm kaydirigubbakcemile4

kızlar ya bu şeker yüklemesi nasıl oluyo aceeeep bilmiyorumkismile

evet ben de pzts nasıpse yaptrcam hepsinıııı
kan ıdrar tahlılı artıı tetanoz aşımm artı şeker yuklememmm
sonuçlarını da dr cuğuma fakslayacağız hemencecıkkkk bu sırada bırde bebişime bakacağımmmm kaç kılo olmuş dıyeee artık gr mı kılo mu gorcezzz :hulya:

haklsıın canm eşim her utu yapışımda benmle tartışırr kaldıkı kendısı de dehşet tıtızdırr ama yıne de bunlara kızar ama boyle mutlu oluyorum evet yoruluyorum belkı ama napalımm.. bakalım belkı bebiş olduktan snra çamaşır ve çoraplara ara verırımmm kaydirigubbakcemile4

evet ben de pzts nasıpse yaptrcam hepsinıııı
kan ıdrar tahlılı artıı tetanoz aşımm artı şeker yuklememmm
sonuçlarını da dr cuğuma fakslayacağız hemencecıkkkk bu sırada bırde bebişime bakacağımmmm kaç kılo olmuş dıyeee artık gr mı kılo mu gorcezzz :hulya:

aa çok iyi o zamanzemuszemus
bende perşembe yaptırıcam sen bana neler yapıldığını söylersinyerimseniben
benim kızım 800 gr mış.dr normal dedi

bı doğsaa sağlıklı sıhhatlı de bı koklasam onu yaaaa allahım her ısteyene tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın :Saruboceq:

halamın kızı 7 yıldır bebek ıstıyorduuu olmadı 3. tup bebek denemesındee tuttuuu geçen hafta kalbını de duymuşlarr çok şukurrrr allahım tamamına erdırsın cumlesınınkını içinde de benımkını ınş. :Saruboceq:

aa çok iyi o zamanzemuszemus
bende perşembe yaptırıcam sen bana neler yapıldığını söylersinyerimseniben
benim kızım 800 gr mış.dr normal dedi

ben 20 gün önce gıttığımde 2 ekım de 530 gr ıdı.. bakalımmm pzts ultrasona gırersem eger kaç gr olmuş öğrencemmm

kızlar kime sorsam cevap vermedi.nolurr biri bana yardımcı olsun.ilişkiden bir hafta sonra kanda gebelik çıkar mı? eşimle yumurtlama döneminin dışında birlikte olduk aslında.adet günümde bugün yüzümde sivilcelenme başladı adete yönelik yalnız kesinlikle kasıklarım ağrımazdı neden kasıklarım ağrıyor? devamlı elimle karnımı tutuyorum.lütfen biri bana bi cevap versin :(:sinifsinif:

napıyonuz bacularrr...
bi görümce muhabbetidir gitmişş...
yalnız bazılarının sabrına hayran oldumm...bana laf sokacak küçük hanım hayatımıza burnunu sokacAK ve ben içime atıcammm... :olmaz:
benimki iyidir Allah içinn...
yalnız dün düğün cd mizi izlerkene sinir oldum accukk..bembeyaz bi elbise giymiş yafuuu..nekadan nezaketsiiizzzzz... :delphin:

kızlar kime sorsam cevap vermedi.nolurr biri bana yardımcı olsun.ilişkiden bir hafta sonra kanda gebelik çıkar mı? eşimle yumurtlama döneminin dışında birlikte olduk aslında.adet günümde bugün yüzümde sivilcelenme başladı adete yönelik yalnız kesinlikle kasıklarım ağrımazdı neden kasıklarım ağrıyor? devamlı elimle karnımı tutuyorum.lütfen biri bana bi cevap versin :(:sinifsinif:

e adet gunun bugunde neden stres yapiosn bunalrı yazdıgına göre demekkı

daha adet olmamıssın yarında olmassan bi test yaparsın

kaıskalrın ağrıyabılır havalar soğudu üşütmüşsündür belkıde canım

hakkında hayırlısı olur ınsallah

yani yarın test yaptırsam çıkar mı? 1 hafta oldu daha çünkü

napıyonuz bacularrr...
bi görümce muhabbetidir gitmişş...
yalnız bazılarının sabrına hayran oldumm...bana laf sokacak küçük hanım hayatımıza burnunu sokacAK ve ben içime atıcammm... :olmaz:
benimki iyidir Allah içinn...
yalnız dün düğün cd mizi izlerkene sinir oldum accukk..bembeyaz bi elbise giymiş yafuuu..nekadan nezaketsiiizzzzz... :delphin:

napalım dedıkodu yapıoruzz sen ne yapıosun elıfcımm

bu arada sen de ayşe gıbı şukretmelısın her şeye burnunu sokan kuçuk bır cadın olmadığı içinnn :roflol:

yani yarın test yaptırsam çıkar mı? 1 hafta oldu daha çünkü

yarın reglın bır gun gecmıs oluyo değilmi ???? yarın regl olmazsan yap

1 hafta once geldıyse olduysa ılıskı yumrutlama gunune denk gelmemıstır

döllenme bilmem olmamıstır gıbı gelıo ama canım bellı olmaz bu ısler regl olmazsan

test yaparsın

napalım dedıkodu yapıoruzz sen ne yapıosun elıfcımm

bu arada sen de ayşe gıbı şukretmelısın her şeye burnunu sokan kuçuk bır cadın olmadığı içinnn :roflol:

napim canım..çalışıyorumm..aradada sizi takip ediyorumm..kafayi yiycem yoksamm...iş iş iş... sempatiksalakcinni

hıh..cadı olsa ne yazarrr...ben kimsenin karşısına geçip car car kavga edemem..ama tek bi cümleyle işini bitiririmm..bu benim huyumm...biri beni üzüyorsa yada sinir ediyorsa onunla konuşamam elimde değil..meraba meraba...

Back
X