• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi teyzesi oglumda..çok tesekkürler. sen neler yapıyosun.

canımm tebrik ederimm daha önce de yazdım ama gördün mü bilmiyorum...
Allah analı babalı büyütsün..bahtı güzel olsun inşallah:emir_bebek:
darısı bizlere,isteyen herkese olsun..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

oglak75...........................25 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatunsultan..............................29 EKİM
cerenankara............................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz........................................31 EKİM
aysglbrkn................................1 KASIM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
aydemeta.s. 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
zehsel a.s. 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

kızlarrrrr bugünkü ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm..delikafadulden
tam çalışma bitti derken yaniden başladık..:kedi:yani ben şimdi o kadar çalıştığım 10 gün boşunamıydı..:1shok:akannehir neyse yapıcak bişiy yok çalışıcaz galiba ben gec yumurtluyomuşum..:sinifsinif:

kızlar birşey soracam..biz ilaçla tedaviye bu ay başlamıştık ama sonuç vermedi doktorum bize ilaçsız tüp bebekten bahsetti bu daha çok bi sorunu olmayanlarda daha çok etkili oluyormuş bizde daha çok beklemek istemiyoruz ilaçla tedavide nezaman hamile kalacagım belli degil herzamn bu stresi yaşamak istemiyoruz ilaçsız tüp bebek yaptırsakmı acaba %90 olur diyor doktorum ama çok kararsızımm

kızlar birşey soracam..biz ilaçla tedaviye bu ay başlamıştık ama sonuç vermedi doktorum bize ilaçsız tüp bebekten bahsetti bu daha çok bi sorunu olmayanlarda daha çok etkili oluyormuş bizde daha çok beklemek istemiyoruz ilaçla tedavide nezaman hamile kalacagım belli degil herzamn bu stresi yaşamak istemiyoruz ilaçsız tüp bebek yaptırsakmı acaba %90 olur diyor doktorum ama çok kararsızımm

canım ben bu yöntemi ilk defa duyuyorum yani sana bu konu hakkında ne desem yalan olur...:umursamaz:
ama dr. %90 şans veriyosa vardır bildiği sonucta denemekte fayda var..kaydirigubbakcemile5
hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım inş. bebeğin seni daha fazla bekletmez..:emir_bebek:
allahım evlat isteyeni evlat sevgisinden mahrum etmesin..:Saruboceq:

canım ben bu yöntemi ilk defa duyuyorum yani sana bu konu hakkında ne desem yalan olur...:umursamaz:
ama dr. %90 şans veriyosa vardır bildiği sonucta denemekte fayda var..kaydirigubbakcemile5
hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım inş. bebeğin seni daha fazla bekletmez..:emir_bebek:
allahım evlat isteyeni evlat sevgisinden mahrum etmesin..:Saruboceq:

bu yöntem yeni gelişmiş hep maddi açıdanda uygun..çok kararsızız hayırlısı olur inşallah
amin inşallahRABBİM evlat sevgisini isteyenlere tadırsın:Saruboceq:

üfff kimse gelmiyor ama yaa kaç saattir:sinifsinif:
bende gidim bari kocişle oynayayım azıcıkaklinialirimsmile

kızlarrrrr bugünkü ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm..delikafadulden
tam çalışma bitti derken yaniden başladık..:kedi:yani ben şimdi o kadar çalıştığım 10 gün boşunamıydı..:1shok:akannehir neyse yapıcak bişiy yok çalışıcaz galiba ben gec yumurtluyomuşum..:sinifsinif:

Ben sana demiştim canım büyük ihtimalle sen geç yumurlayacaksın bu ay diye..
Çok şükür ki gördün çift çizgiyi...:Saruboceq:Olsun canım nasip bu hem ekşının fazlası göz çıkarmaz yaaklinialirimsmile
Ama tabii asıl bundan sonra çalışmak çok önemli kuzum bugun yarın diğer gün ya da gün aşırı yapmak daha sağlıklı diyorlar.Çift çizgiyi görünce o gün ya da bir gün sonra yumurtluyorsun sanırım.Allah'ım bebişinizi bu ay göndersin size inşallah tüm kalbimle diliyorum bunu:Saruboceq:
İyi ekşınlar kuzumaklinialirimsmile

kızlar bugün hcg baktırdım 0 çıktı bebek yok
ama regl de yok vajinal ultrasona girdim tam adet öncesi görünüm dedi cumaya kadar gelir benim kırmızılar

oooo millet nerdesiniz bu saatte ya kimsecikler yok heee
kız hadi hatçemi anlıyom da hepiniz de mi action dasınız yuhh be

kızlar bugün hcg baktırdım 0 çıktı bebek yok
ama regl de yok vajinal ultrasona girdim tam adet öncesi görünüm dedi cumaya kadar gelir benim kırmızılar

kasımda seninleyiz canımcım... sen panik olma yeter, önümüzdeki ay oldu bu iş:lepi::lepi:

ewet ya diş ve saç önemliiii... ben hallettim vallahi onlarıdaaaa
tek derdim kilo ama zor vallahi benim kilo işi cokacimcoook

saç rengim çok güzel oldu iyice otursun diye ayda bir boyatıyorum
dişçiye de gittim aslında dolgu yaptı ama olmadı sızlıyor onu düzelttireyim

iyi geceler kızlarr dayımlardaydım yeni geldikkk ayyy bu aralar amma yoğunumm heee ee nasılsınız bakemmmmaklinialirimsmile ayy bu arada ''öylebir geçer zaman ki''yi izledinizmi ayy inanmıtorum yaa bu kadar olmaz pess yanii sinirlerim tavan yapıyoo izleyince aliyii öldüresimm geliyoooo:mymeka:ayyy osmanada bayılıyomm yaa babcaz şimdii diyooo kıyamammmmmmmmmmgamyoncuiremsu

Back
X