iyi teyzesi oglumda..çok tesekkürler. sen neler yapıyosun.
canımm tebrik ederimm daha önce de yazdım ama gördün mü bilmiyorum...
Allah analı babalı büyütsün..bahtı güzel olsun inşallah

darısı bizlere,isteyen herkese olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi teyzesi oglumda..çok tesekkürler. sen neler yapıyosun.
kızlar birşey soracam..biz ilaçla tedaviye bu ay başlamıştık ama sonuç vermedi doktorum bize ilaçsız tüp bebekten bahsetti bu daha çok bi sorunu olmayanlarda daha çok etkili oluyormuş bizde daha çok beklemek istemiyoruz ilaçla tedavide nezaman hamile kalacagım belli degil herzamn bu stresi yaşamak istemiyoruz ilaçsız tüp bebek yaptırsakmı acaba %90 olur diyor doktorum ama çok kararsızımm
canım ben bu yöntemi ilk defa duyuyorum yani sana bu konu hakkında ne desem yalan olur...:umursamaz:
ama dr. %90 şans veriyosa vardır bildiği sonucta denemekte fayda var..kaydirigubbakcemile5
hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım inş. bebeğin seni daha fazla bekletmez..
allahım evlat isteyeni evlat sevgisinden mahrum etmesin..:Saruboceq:
2011 modelleri çıkmış gamzeli, mutfağada giriyomuş... benimki eskidi:lepi::lepi::lepi:delikafadulden
kızlarrrrr bugünkü ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm..delikafadulden
tam çalışma bitti derken yaniden başladık..:kedi:yani ben şimdi o kadar çalıştığım 10 gün boşunamıydı..:1shok:akannehir neyse yapıcak bişiy yok çalışıcaz galiba ben gec yumurtluyomuşum..:sinifsinif:
kızlar bugün hcg baktırdım 0 çıktı bebek yok
ama regl de yok vajinal ultrasona girdim tam adet öncesi görünüm dedi cumaya kadar gelir benim kırmızılar
dehaydee kızlar ya nerdesiniz bakın bekliyorum yaaaaa............
kasımda seninleyiz canımcım... sen panik olma yeter, önümüzdeki ay oldu bu iş:lepi::lepi:
neyse canım saçımı boyatırım,dişçiye giderim,bir kilo daha veririm inşallah tabiii
bunlarla teselli olurum
ewet ya diş ve saç önemliiii... ben hallettim vallahi onlarıdaaaa
tek derdim kilo ama zor vallahi benim kilo işi cokacimcoook