• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldinn kuzummmolumunekankayizsmile
Evet canım ya sorma benim göbüş ilk günden kendini göstermeye başladı ki daha yolun başındayım ama sanırım göbüşlü olcam benkaydirigubbakcemile3
Alla alla neden ağrıyor ki şimdi desem yumurtluyor musun ama yookk sen zaten yumurtladın;çift çizgiyi gördün...Ayy inşallah bu bebişin işareti ağrıdır...
Bir diğer seçenekte bu ay ayaklarını üşütmüş olma ihtimalin canım.Ki dilerim böyle bişi yoktur.

bende aynı sen gibi oluyorum koca gebeğim olıyo benim birde gazım cok olur onunda şişliği birleşince oluyo koca göbikk.sırnaşık şey.sağlıklı olsunda göbüş büyüsede olur...:CüvCüv:
valla yumurtlama bitti diye düşünüyorum bende ama bebek için daha cok erken..belkide dediğin gibi üşüttüm ondan kaynaklanıyoda olabilir..CADIARZU
inşallah allahım emeklerimi boşa cıkarmaz..:Saruboceq:

bende aynı sen gibi oluyorum koca gebeğim olıyo benim birde gazım cok olur onunda şişliği birleşince oluyo koca göbikk.sırnaşık şey.sağlıklı olsunda göbüş büyüsede olur...:CüvCüv:
valla yumurtlama bitti diye düşünüyorum bende ama bebek için daha cok erken..belkide dediğin gibi üşüttüm ondan kaynaklanıyoda olabilir..CADIARZU
inşallah allahım emeklerimi boşa cıkarmaz..:Saruboceq:

Evet canım bende gazman gibiyim zaten sormakaydirigubbakcemile3
Tabiki de tek dileğimiz sağlıklı olsun bebişlerkaydirigubbakcemile3

Ayaklarını sıcak tut canım..Havalar çok değişken. Bir anda soğuyor.Dikkat etmek lazım..
Amin canım inşallah Allah'ım en sağlıklısından ve hayırlısından bir evlatla müjdeler seni ve tabii tüm isteyenleri:Saruboceq:

kızlarrr bennn bi gelip bi gidiytorum aklım sizde ama misafirlerim çoğaldıı kusura bakmayınn nolurr bu aralarr çok misafirim geliyooo maşşlalah bende duramıyorum evdeeeee vakit ayıramıyorumm sizee yaaa:a015:

ayyy bu gece nasıl uyudum kızlar var yaaaa hiç ağrım sızım olmadannnn mışıl mışıl uyudummmm
tahtaya vurunnn :))

Maşallah maşallah canım:nazar:Vurdum merak etme;sen de poponu kaşıkaydirigubbakcemile3
Hepte böyle geçer meleğinle günlerin inşallah!

Kızlar benimde çok uykum geldii...Sabah erken kalktım bir de gece uyandım hep uykumu alamadım.kocişimde evde.Gidip yanına uzanayım bari...

Gelirim yine inşallah canlarım!öptüm kocaman kocaman hepinizi!!

kızlar merhaba
bugün misafirlerim var izmirden sabah beri hazırlıktayım yarım saat sonra burda olurlar onlarla birlkite bende izmire uçucam anneme gidicem pc den uzak kalıcam haftasonu bana iyi gelecek belkide stresten regl bile olamadım biraz kafamı boşaltayım

kızlar merhaba
bugün misafirlerim var izmirden sabah beri hazırlıktayım yarım saat sonra burda olurlar onlarla birlkite bende izmire uçucam anneme gidicem pc den uzak kalıcam haftasonu bana iyi gelecek belkide stresten regl bile olamadım biraz kafamı boşaltayım

güle güle git canım...evet biraz burdan uzak kalırsan belki reglin gelir..
hayırlı yolculukk..

canlarımm...
nasılsınızz...
SELİZZZZZZZZZZZ iyiki doğmuşsun canımbenimmm....Rabbim sağlıklı bi ömür nasip etsinn....
29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn..yeni nesilin ATATÜRKÇÜ bi gençlik yetiştirmesi dileğiyleeee.....

tşk ederim canım bnm çok sağolll a.s.

kızlar ben eve geçiyorum sizleri çok seviyorum belkide dayanamaz test yaparım bence varsa bişeyler çıkar
aslında bugün test yapmak istemiyorum şimdi akşama kocişle kutlucaz test negatif çıkarsa çok morelim bozulurr eniyismi yarın sabah yapayım demi kızlar
doğum günümü kutlayan herkese çok tşk ederim kızlar iyiki varsınızopuyorumnanaktan
bu topikte hep birlikte yaşlanmak dileklerimle(tabiki ozaman 2-3 çocuğumuz hatta torunlarımızz falan olsun inş:emir_bebek:)
sizleri seviyorummmmmm:asigim:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatunsultan..............................29 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cerenankara............................29 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

yelizcem..................................30 EKİM
Seliz........................................31 EKİM
aysglbrkn................................1 KASIM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
aydemeta.s. 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
zehsel a.s. 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

kimse yok sanırım kızlar
ben ütü yapim en iyisi
sonra bebeke biberon şampuan v.s. almaya gitces:ecrin_bebek: