Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldinn kuzummmolumunekankayizsmile
Evet canım ya sorma benim göbüş ilk günden kendini göstermeye başladı ki daha yolun başındayım ama sanırım göbüşlü olcam benkaydirigubbakcemile3
Alla alla neden ağrıyor ki şimdi desem yumurtluyor musun ama yookk sen zaten yumurtladın;çift çizgiyi gördün...Ayy inşallah bu bebişin işareti ağrıdır...
Bir diğer seçenekte bu ay ayaklarını üşütmüş olma ihtimalin canım.Ki dilerim böyle bişi yoktur.
haticem hoşgeldin canımmmmm :) geçmiş olsun
hoşbuldum hayatımmmm..sağollll..olumunekankayizsmile
bende aynı sen gibi oluyorum koca gebeğim olıyo benim birde gazım cok olur onunda şişliği birleşince oluyo koca göbikk.sırnaşık şey.sağlıklı olsunda göbüş büyüsede olur...:CüvCüv:
valla yumurtlama bitti diye düşünüyorum bende ama bebek için daha cok erken..belkide dediğin gibi üşüttüm ondan kaynaklanıyoda olabilir..CADIARZU
inşallah allahım emeklerimi boşa cıkarmaz..:Saruboceq:
ayyy bu gece nasıl uyudum kızlar var yaaaa hiç ağrım sızım olmadannnn mışıl mışıl uyudummmm
tahtaya vurunnn :))
ben bu ay senden çokkk ümitliyimm hatçem :Saruboceq:
ayyy bu gece nasıl uyudum kızlar var yaaaa hiç ağrım sızım olmadannnn mışıl mışıl uyudummmm
tahtaya vurunnn :))
kızlar merhaba
bugün misafirlerim var izmirden sabah beri hazırlıktayım yarım saat sonra burda olurlar onlarla birlkite bende izmire uçucam anneme gidicem pc den uzak kalıcam haftasonu bana iyi gelecek belkide stresten regl bile olamadım biraz kafamı boşaltayım
canlarımm...
nasılsınızz...
SELİZZZZZZZZZZZ iyiki doğmuşsun canımbenimmm....Rabbim sağlıklı bi ömür nasip etsinn....
29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn..yeni nesilin ATATÜRKÇÜ bi gençlik yetiştirmesi dileğiyleeee.....
selammmmkaydirigubbakcemile2
nasılsınız kızlarrr