• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte yaşamak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zahmet olmazsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
269
570
33
Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için

Son düzenleme:
Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Özellikle kapalı biri için ekstra zor.Cok haklisiniz

Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Yerden göğe kadar haklısın açıkça söyle restini çek. Ne münasebet birlikte yaşamak ya akıl alır gibi değil. Bütün ciddiyetinle istemediğini söyle, bu senin en doğal hakkın

Sakın kabul etme gerekirse büyük kavga çıkar ya ne münasebet gerçekten evli evine köylü köyüne.

Erkek mi kardeşi? Zor elbette misafir olarak gelse seve seve kabul edersin ama sürekli kalma fikri kötü ne kadar anlaşırsan anlaş rahat olamıyorsun zaten. Benim kuzenim bir sene bizde kaldı haftada iki gün olmak şartıyla ben kabul ettim evli değilim tabi ama arkadaş olur dedim. Evet güzel vakit geçirsekte belli süre sonra rahat edemiyorsun anlaştığın insanla anlaşamıyorsun boşu boşuna arana mesafe girebiliyor az görüşmek kardeş için bile en iyisi :D

Siz hiç oralı olmayin. Takmayinda kafanıza herkes herseyi kendi çıkarına uygun bekler. Ama aynı evin içinde özel birsey kalmadığında evliliğinde anlamı kalmıyor. Eşinizin böyle bir teklifte bulunmasına dahi izin vermeyin. Erkeklere göre ne var. Ne ev temizliyorlar, ne camasir yıkıyorlar valla ben kendime zor bakıyorum hani arada olur gelsin kalsın ama süresiz yok yani Oluru yok

Bende kizkardesi diye okudum ona bile ayni evde zor yazacaktimki meger erkek kardesinden bahsediyormussun . Bu devirde kayniyla gelini ayni eve sokan zihniyetlerine s... Asla kabul etmeyin

Saçmalık...
Sizin kardeşiniz değil eşinizin kardeşi sonuçta birde kapalıymışsınız.
Yani ben cidden anlayamıyorum Müslümanlık neden böyle yarım oluyor. Sizinle ilgisi yok söylediğimi yanlış anlamayın lütfen..
Genelde bu tarz yorumlardan da kaçınırım ama sözde(!) göstermelik islamiyet bana çok ters geliyor.
Yani kapalı bir insan islamiyeti benimsemiş bir insandır çevreside öyledir diye düşünerek bunu yazıyorum. İslamiyette aynı oda bile eşinizin kardeşiyle bulunmanız "ölüm" olarak nitelendirilir.
Eşiniz ve ailesi biraz "Oku" salar mı acaba?

Kız olsa belki bir dereceye kadar ama erkek kardeş sıkıntı özellikle kapalı bir kadın için. Hele bir de yaz geliyor sıcaklarda ekstra sıkıntı. Bence siz internetten bakıp bulup adres verin böylelikle niyetinizi de göstermiş olursunuz.

Eşinizin ailesi klan şeklinde falan mı yaşıyor nedir acaip bir kafa ...

Kapalıyım yazmışsınız eşşek mi ki bu insanlar kapalı bir kadını yaz günü evinde rahatsız ediyorlar istediği gibi giyinemiyor .. neyse daha fazla yazmayayım. Bence siz KVyi bir arayın bunu kibarca söyleyin ben evde açık dolanamıyorum yaz yaz sıcakladım diyin. Eşizine de söyleyin belki jetonları düşer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X