• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte yaşamak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En mantıklı yol ev bulup eşine ve kaynina atmak bende KV arayınca vallahi bizde ev telaşına düştük evini bulsun da bir an önce yerleşsin hem ona hemde bize zor oluyor yaz da geldi çocuğu emzirmek üst bas hep sıkıntı derdim
Bence en mantıklı yol adam daha eve bile gelmeden “misafirlik 3 gün. 4. Gün taşınmış olsun” demekti. Ben olsam öyle yapardım. Ama konu sahibi şu an bile açıkça konuşmayıp “zamanını” bekliyor. Benim tahammül düzeyime göre zaman gelmiş geçmiş bile.

Bence en mantıklı yol adam daha eve bile gelmeden “misafirlik 3 gün. 4. Gün taşınmış olsun” demekti. Ben olsam öyle yapardım. Ama konu sahibi şu an bile açıkça konuşmayıp “zamanını” bekliyor. Benim tahammül düzeyime göre zaman gelmiş geçmiş bile.
Bence de kesinlikle öyle bende aynı şeyi yapardım şehre gelmeden evi tutsun ev için hazırlıkları yaparken bir kaç gün bizde kalabilir derdim . Benim de tahammülüm bu kadar normali de bence bu

Bunu da yapamaz çünkü linçlenen ilk yorumumda dediğim gibi " bu kardeşin kirasını ödeyip gecinebilecegi " yani asgari civarda bir ücretle kira+ faturalar+ yiyecek+ihtiyaçlar+ birikim yapabilecegi bir kira bedeli de maaş da şu an ülkede yok. Ev arkadaşı bulmak veya abisinde kalmak zorunda. E konu sahibi kaynina ev bulsa ev arkadaşı bulamaz . Ayrıca eş kişisi de düşünceli bir adam olsa, kafa yapısı uygun olsa zaten konu sahibi çoktan konuşur, tavırla suratla entrikayla uğraşmak, beklemek zorunda kalmazdı. Her kadın kocasını tanır. Vereceği tepkiyi bilmese buraya konu açmaz , kendi kendini yemek yerine kocasıyla çoktan konuşurdu zaten. Ama korkuyor.
Sizin ilk mesajınız sanki durumu onaylar gibi hissettirdi. Burada ses tonumuz, mimiklerimiz olmadığı için yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

Bunu da yapamaz çünkü linçlenen ilk yorumumda dediğim gibi " bu kardeşin kirasını ödeyip gecinebilecegi " yani asgari civarda bir ücretle kira+ faturalar+ yiyecek+ihtiyaçlar+ birikim yapabilecegi bir kira bedeli de maaş da şu an ülkede yok. Ev arkadaşı bulmak veya abisinde kalmak zorunda. E konu sahibi kaynina ev bulsa ev arkadaşı bulamaz . Ayrıca eş kişisi de düşünceli bir adam olsa, kafa yapısı uygun olsa zaten konu sahibi çoktan konuşur, tavırla suratla entrikayla uğraşmak, beklemek zorunda kalmazdı. Her kadın kocasını tanır. Vereceği tepkiyi bilmese buraya konu açmaz , kendi kendini yemek yerine kocasıyla çoktan konuşurdu zaten. Ama korkuyor.
Açıkçası gecinemeyecegini düşünen adam ailesinin olduğu sehirde ev tutsun beni hiç ilgilendirmez ben gayet evin içinde gevşek bir insanım bu rahatlığımdan kimse için ödün veremezdim. Konu sahibi bence de eşinden tedirgin yoksa maddi durumu da varmış şu zamana kadar otuz kere çözmüş olurdu sorunu ben gelmeden cozerdim dediğim gibi Piraye hanım

Birlikte yaşamak istememekte son derece haklısınız.

Ama adam bunu teklif edecek, şimdi olmasa yarın. Gidişat bu.

Ben sizin konularınızı biliyorum, genel olarak sindiriyor bu adam sizi, başkasına bakması etmesi de vs de vardı, başkasının yanında küçük düşürmesi de. Yani bu adam allem eder kallem eder o kardeşi o eve getirir.

Adım atma kısmında acele etmenizi öneririm, b planı yapın, ya da duruma alışmak iyi olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X