- 5 Mart 2021
- 59
- 38
- 18
- 28
- Konu Sahibi pusulasizyolcu
…
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
on dk değildir bence o. Son kez sevişmişlerdir.Merhaba öncelikle hepimizin 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun.Ben mutlu olmam gereken bu güne mutsuz ve yalnız uyandım.Birlikte yaşadığım sevgilim ben yokken eve sözde on dk konuşmak vedalaşmak için eski sevgilisini çağırmış bunu ağzından kaçırdı tartıştık evden kovdum.Güvenimi kırdığı için kızdım doğal bir tepki olduğunu düşünüyorum sizce abartmış mıyım
?vedalaşmak için eski sevgilisini çağırmış
Bence deon dk değildir bence o. Son kez sevişmişlerdir.
bunu bence kimse kabul etmez çok iyi yapmışsınızMerhaba öncelikle hepimizin 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun.Ben mutlu olmam gereken bu güne mutsuz ve yalnız uyandım.Birlikte yaşadığım sevgilim ben yokken eve sözde on dk konuşmak vedalaşmak için evlenmek üzere olan eski sevgilisini çağırmış bunu ağzından kaçırdı tartıştık evden kovdum.Güvenimi kırdığı için kızdım doğal bir tepki olduğunu düşünüyorum sizce abartmış mıyım
Ben de öyle düşünüyorum.Daha önce de bu konuyu kesin bir dille konuştuğum halde yaptıSizin evinize sizden habersiz arkadaşını dahi getirmemeli. Ben kızıyorum öyle biseylere. Hele ki eski sevgilisi, vedalaşmak bilmemle. Yok artık daha neler
Onu ben de düşündüm ama böyle entrikalarla uğraşacak vaktim de enerjim de kalmadıKuru bir veda olmamıştır emin olun bence ayrılın ve o kızın evleneceği adamı da bulun herşeyi söyleyin o adam da yanmasın sizin gibi
E o zaman abartabildiğiniz kadar abartıp bu adamı hayatınızdan postalayınBence de![]()
Hayatımdan da çıkardım engelledim her yerdenEvden degil de hayatinizdan kovsaniz daha mantıklı olur.
Postaladım gittiE o zaman abartabildiğiniz kadar abartıp bu adamı hayatınızdan postalayın