Birlikte yatırmayın

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Konuyu açıp açmamakta çok kararsizdim. Kolay bir şey değil benim için. Ama insanlar bilinçlensin istiyorum.Çocukken (10-12 yas) evde gece yatacak yer yok diye dayimla birlikte yatirildim ve tacize ugradim. Çogu gece kabus goruyorum.Beni buz gibi duvara sıkıştırıyor...Rüyamda ağlıyorum.Lütfen cocuklarinizi akraba, yaşıt vs kimseyle yatirmayin.Bu hayatta en önemli prensibiniz olsun. Iyi niyetle teklif eden bile olsa kabul etmeyin.Sevgilerimle

Yani bayan olupta böyle iğrenç anısı olmayan yok ne yazık ki .
kimin bu şekilde kiminin farklı. ..

Bunlara dikkat edelim ve en önemlisi çocuklarımızla iletişimde olalım böyle bir şeyle karsilastiklarinda tek başlarına mücadele etmek zorunda hissetmesinler ilk bize annelere koşup anlatsinlar. .

Dayin olacak pislik kac yasindaydi:/
Cok sinirlendim.
Ayrica onemli bir konuya deginmissin bencede dikkat etmek lazim kiz erkek farketmez.

Ben yatardim amcamlarla bir şey olmadı çok şükür hiç .
Geçmiş olsun

Cok tuaf ve cok igrenc birsey bu. Bende iki dayimin arasinda yattim dayimin ogluyla bile yattim hic boyle birsey yasamadim cok sukur. Dayilarimida cok severim babam gibidirler.

O kadar kızardım ki anneme kimseye beni yatılı göndermiyor diye.. Ne akrabaya ne arkadasa..
Ama üniversitede yıllarca tek kaldım. O zaman anladım guvensizlik bana değilmiş. Başıma bir iş gelir de korkarım, susarım diye yapmış. İyiki de yapmış. Kiz-Erkek farketmez, bende aynısını yapacağım.

Size de çok geçmiş olsun. O insan musveddesine de diyecek bir şey yok. Keşke her işi ters gitse, iki yakası bir araya gelmese.

Bu konu benim hassas noktam.
Malesef benzer birsey yasadim geçmişte...
Kızımı asla kimseyle yatirmiyorum.
Memlekete gittigimde kv bizle yatsin istiyor yani kv ve kp arasinda.
Asla musade etmiyorum.
Guvenmedigimden degil ama kizima bi yandan bunu asilamak istiyorum.
Degil ayni yatakta ayni odada bile başkasıyla yatirmam.

Cok tuaf ve cok igrenc birsey bu. Bende iki dayimin arasinda yattim dayimin ogluyla bile yattim hic boyle birsey yasamadim cok sukur. Dayilarimida cok severim babam gibidirler.
Ya bilmiyorum çok hassas konu. 2 yaşına yakın kızım var. 14 yaşında da erkek kardeşim. Eline doğdu kızım resmen. İlk 2 ay annemde kaldım doğum yapınca. Aklım almaz böyle şeyi. Kaldı ki evlenmeden önce kardeşimle aynı odadaydık. Gece korkunca abla diye yanıma gelirdi.

Diğer yandan ensest diye acı bir gerçek de var. Bence de konu sahibi haklı yine de... öz babaların bile neler yaptığını okumuyor muyuz gazetelerde... Allah çocuklarımızı korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…