Birlikte yatırmayın

Evleri satıldı ah keşke denk gelsem biryerde belkide öldü çünkü anlattim olay 1990 falan. O zaman yaşlıydi zaten. Babamdan korkmasaydim anlatırdım işte iki evladim var ne olursa olsun bize herseyi anlatmaları için elimizden geleni yapacaz. O zamanlar bilirsiniz babalarla herşey konusulmazdi.

Dogru o yaslarda idrakta edilememistir.
O yasina ragmen iyi ellerinden kurtulmussun sadaka fekn dagit bence.o kizcagiza kimbilir daha neler yapti o sapik kopek:/
Okurken darlandim.
Boyle sapiklik yapip burayi okuyan varsa allah belanizi versin geberin insallahh:/

Amin canım. Valla yıllar sonra bu kız bizim mahalleye taşındı aslında soracaktım ama kıyamadım tekrar o psikolojiyi yaşamasın diye.

Allah korumuş sizi ya şok oldum büyük geçmiş olsun. Yazdiginiz icin tesekkur ederim. Kendimi yalnız hissetmedim. Kimseye anlatamadigim bir konuyu buraya yazdigim için mideme kramp girmişti ve bedenime istemsiz bir titreme geldi. Ben de manyak dayimi ruh hastası olarak kabul ettiğim günden beri travmami böyle atlattim. Genel olarak iyiyim ama bazen rüyamda görüyorum sadece.Allah evlatlarımizi korusun ve tabi ki bizlerde bilinçli aileler olmalıyız.

Bende kücükken dayımın tacizine ugradım.. 5-6 yaslarındaydım.. bütün kuzenlerle oyun oynardık saklambac.. dayım benimle birlikte saklanırdı sonrası malum.. hayal meyal hatırlıyorum hic bi zaman unutamadım.. hala görüsürüyoruz akraba ziyaretlerinde.. oda hatırlıyormu bilmiyorum.. nefret ediyorum ondan.. evlendigimde de vajinismusla ugrastım 7 ay.. dr a aglayarak anlatmıstım.. bunun yuzunden vajinismus olabilecegimi söylemişti.. hakkımı helal etmiyorum hiç bir zaman.. Allah hepsinin belasını versin...!!! Zalimler için yaşasın cehennem..!!! Akşam akşam kötü oldum gene... :'(

O pislikler yüzünden hayatımızı zindan etmemeliyiz çünkü daha kötü şeylerde olabilirdi hatta sevinmeliyiz ki bunla kurtulduk. Bizim gibi şanslı olamayanlar da var malesef. Ben biraz güçlü karakterim herşey den etkilenmiyorum sende anlatmakla iyi yaptin ve göreceksin bundan sonra o pislik rüyanada gelemeyecek. Bende ilk kez burda anlattım kimse bilmiyor..

Sapkınlığın yaşı,cinsi yok maalesef geni bozuk insan sıfatına yakışmayan insancıklar olduğu sürece hiç kimseye güvenmiyorum. savunmasız , masum çocuklarımızın tümünü allahım bu .......... korusun!!! Yüce Rabbim bu insancıklara öyle zulüm versin ki milletin iffetine göz koyamadan kendi azaplarında kavrulsunlar diyorum ve bu bedduam içinde hiç pişmanlık duymuyorum.......

Sizin yaşadığınıza benzer olaylar yaşadım. ama çok daha küçüktüm......
Bende Kimseye dayıya amcaya bile güven olmaz diyerek burda paylaştım,
ne paranoyaklığım ne ruh hastası olmam kaldı,
Başıma gelmez diyen annelere örnek olsun ve başka çocuklar aynı şeyi yaşamasın diye anlattığım taciz olay için, demogoji yapma dendi
Bu ülkede, pek çok tacizci erkek varsa, bu erkeğe gerekli terbiyeyinin ahlakın pek çok kesimde öğretilmediği anlamına geliyor
Ve ne acıdır
Bu adamları kadınlar yetiştiriyor, güzide ülkemde herkes kendi yetiştirdikleri aile içindeki erkeklere sonsuzz güveniyorlar.
(Çok yetiştirmeyi biliyorlar ya)
İşin en ironik tarafı erkeğin erkeğe asla güven duymadığı bi memlekette,
Bu bana çoook komik geliyor.
Benim kocam hayatta yapmaz beni aldatmaz diyen kadın mantalitesiyle
Hiç kimsenin kocası kardeşi dayısı hiç bir kötülük yapmaz....
He bacım Bu sapıklar neptünde yetişiyor
Ve eğer bu tacize ugrayan kız kız biraz olsun gelişmişse de
Kesin o ayartmış o baştan çıkarmıştır diyen
Hemcinsine olan nefretini her ortamda kusmak için pusuda bekleyen kadınlar cehennemi burası
Önce erkeği yetiştiren kadını eğitecez
Sonra iş erkeklere gelicek.
Haa ondan sonra zaten isteyen istediğine sonsuz güvensin
Kimsenin buna ettiği bir laf yok
Şu durumda da güvenebilirsin
Yeterki adam gibi yetiştir şu çocuklarını
Kimsenin çocuğunu genç kızını veya karısını rahatsız etmesin
Buna benzer olaylar yaşanmasın tek istediğimiz bu...

Bende uvey halamin tacizine uğradım ve bunun taciz olduğunu bile bilmiyordum yaşim daha 4-5.sonra içine kapandikca kapandim.
Şimdi kızım ve oğlum için paranoyak oldum.
Gozumden bile sakınıyorum.olmasi gerekn de bu.
Anneme niye anlatmadim?
Neden derdimi soyle.edim?
Çünkü annemle aramda hiç bir zaman güvenli bir bağ olmadi olmamiş onu anlıyorum şimdilerde.
Evlatlarınızı dinleyin ilgilenin sevinin .
Guvenin ve güven verin.
İçimde kara bir delik var taciz guvensizlik sır saklama sırtımda kocaman bir sır dolu kamburum var ve canım çok yanıyor.
Kimseye anlatılmaz
Lütfen evladlarinizi koruyun

Başıma ağrı girdi zaten duygusalım. Çok üzüldüm her yazılana. Durduramıyorum kendimi

Bunlari okuyunca hep aklıma küçuk fatma geliyo hastanede çalışirken getirdiler kayit verirken yaşı küçuk kadin doguma bakilamaz çocuk bölümune göturn dedim daha 13 yaşinda ufacik çocuk masamın arkasindan bi baktim karni burnunda guneydoguda bi asiret çocuguymuş ve yakin akrabasinin tecavuzune ugramiş sonra dogurdu o bebegi bi kaç gün sonra ve hiç görmk bile istememiş zaten yetkililerde almş göturmusler bebegi..herkes şansli olamiyo malesef hayatn gerçekleri ibretlik olsun herkesede.rabbim kimseye yaşatmasin bidaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…