Evleri satıldı ah keşke denk gelsem biryerde belkide öldü çünkü anlattim olay 1990 falan. O zaman yaşlıydi zaten. Babamdan korkmasaydim anlatırdım işte iki evladim var ne olursa olsun bize herseyi anlatmaları için elimizden geleni yapacaz. O zamanlar bilirsiniz babalarla herşey konusulmazdi.Ya yuregim agzimda okudum
Birde evlatlik almislar sanki cok bakacaklarmis gibi.kafersizmis kizcagiz.keske soyleseymissinde baban agzini burnunu dagitsaymis adi ser.sizin.okurken cildirdim yeminle.
Cok ucuz atlatmissin basina coknkotu seyler gelebilirmis.demeki cocuklari arkadas evinede gondermemk gerekiyor anneler.
O kadin yasiyorsa nolur git bul suratina tukur adi kadinin:/
Kadinda sapikmis bence bir tur igrenc fantazimiydi bu aralarinda acaba:/ ay uykum kacar yeminle:/
Dogru o yaslarda idrakta edilememistir.Evleri satıldı ah keşke denk gelsem biryerde belkide öldü çünkü anlattim olay 1990 falan. O zaman yaşlıydi zaten. Babamdan korkmasaydim anlatırdım işte iki evladim var ne olursa olsun bize anlamaları için elimizden geleni yapacaz. O zamanlar bilirsiniz babalarla herşey konusulmazdi.
Amin canım. Valla yıllar sonra bu kız bizim mahalleye taşındı aslında soracaktım ama kıyamadım tekrar o psikolojiyi yaşamasın diye.Dogru o yaslarda idrakta edilememistir.
O yasina ragmen iyi ellerinden kurtulmussun sadaka fekn dagit bence.o kizcagiza kimbilir daha neler yapti o sapik kopek:/
Okurken darlandim.
Boyle sapiklik yapip burayi okuyan varsa allah belanizi versin geberin insallahh:/
Allah korumuş sizi ya şok oldum büyük geçmiş olsun. Yazdiginiz icin tesekkur ederim. Kendimi yalnız hissetmedim. Kimseye anlatamadigim bir konuyu buraya yazdigim için mideme kramp girmişti ve bedenime istemsiz bir titreme geldi. Ben de manyak dayimi ruh hastası olarak kabul ettiğim günden beri travmami böyle atlattim. Genel olarak iyiyim ama bazen rüyamda görüyorum sadece.Allah evlatlarımizi korusun ve tabi ki bizlerde bilinçli aileler olmalıyız.Bende ilkokul çağında hem komşumuz hemde okul arkadaşımın evinde kalmıştım. Arkadaşımın üvey ailesi idi...evde babasi içki içiyordu ve kızını banyoda yıkadı beni yıkadımı onu hatırlamıyorum ama gece ben arkadaşımın annesiyle aynı odada yattım ve bu adam girdi içeri...karnın ağrımıstir aç ovalayim dedi ve açtı...o an ben ağlamaya başladım eve götürün beni diye. Bana kızdılar bu saatte götürmeyiz diye. Neyse bu sefer arkadaşımda bizim odaya geldi yattı ve ben uyurmuyum bekliyorum tetikte. Bu sefer yine uyudum sandılar kadın kalktı adama uyudu dedi ve adam yine girdi içeri ben tabi çığlık ama tuvalete kalktık diye kandırmaya çalıştılar. Gecenin bir yarısı ben ağlıyorum. Başka odaya geçtim arkadaşımla ve arkadan kapıyı kitledim. Sabaha kadar uyumadim ve sabah erkenden kalkıp gitmek istediğimi söyledim. Adam yoktu evde ve kapıyı kitledi gitti seni göndermeyiz dediler. Valla gidecem diye ağladım yıktım ortalığı ve parayla kandırmaya çalıştılar. Pazar günüydü denize götüreceklerdi beni birde...neyse kapıyı açtı ben hemen eve kaçtım. Annemler uyuyorlardi daha hemen girdim yattim. Iki saat sonra geldi arkadaşım hadi denize gidiyoz diye gelmem ben dedim ve aksama kadar uyudum. O sapık iktidarsizdi ve evlerinin damından düşüp öldü. Kızıni yıllarca taciz etti ve üvey annede buna çanak tuttu ve kimbilir daha kimlere tacizde bulundu canı cehenneme...
O pislikler yüzünden hayatımızı zindan etmemeliyiz çünkü daha kötü şeylerde olabilirdi hatta sevinmeliyiz ki bunla kurtulduk. Bizim gibi şanslı olamayanlar da var malesef. Ben biraz güçlü karakterim herşey den etkilenmiyorum sende anlatmakla iyi yaptin ve göreceksin bundan sonra o pislik rüyanada gelemeyecek. Bende ilk kez burda anlattım kimse bilmiyor..Allah korumuş sizi ya şok oldum büyük geçmiş olsun. Yazdiginiz icin tesekkur ederim. Kendimi yalnız hissetmedim. Kimseye anlatamadigim bir konuyu buraya yazdigim için mideme kramp girmişti ve bedenime istemsiz bir titreme geldi. Ben de manyak dayimi ruh hastası olarak kabul ettiğim günden beri travmami böyle atlattim. Genel olarak iyiyim ama bazen rüyamda görüyorum sadece.Allah evlatlarımizi korusun ve tabi ki bizlerde bilinçli aileler olmalıyız.
Sizin yaşadığınıza benzer olaylar yaşadım. ama çok daha küçüktüm......Konuyu açıp açmamakta çok kararsizdim. Kolay bir şey değil benim için. Ama insanlar bilinçlensin istiyorum.Çocukken (10-12 yas) evde gece yatacak yer yok diye dayimla birlikte yatirildim ve tacize ugradim. Çogu gece kabus goruyorum.Beni buz gibi duvara sıkıştırıyor...Rüyamda ağlıyorum.Lütfen cocuklarinizi akraba, yaşıt vs kimseyle yatirmayin.Bu hayatta en önemli prensibiniz olsun. Iyi niyetle teklif eden bile olsa kabul etmeyin.Sevgilerimle
Çocuklarına sahip çıkamayan bütün ebeveynlerden ayrica nefret ediyorum.
Üzülmeyin bizler kurtulmuş olanlarız sizlerde bunları bilip asla evlatlarınızı kimseye emanet etmeyecek olanlarsiniz...Başıma ağrı girdi zaten duygusalım. Çok üzüldüm her yazılana. Durduramıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?