• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte yediğiniz ilk yemeği hatırlıyor musunuz?

Birlikte yediğiniz ilk yemeği hatırlıyormusunuz?

• Evet

OY: 110 85,9%
  • Hayır

OY: 18 14,1%

• Ankete Katılan
    128
Bana aç mısın diye soruyordu, ben de ilk buluşma tabi utanıyorum sürekli yok yok diyorum ama nasıl açım :KK70: En sonunda e iyi madem simit yiyelim dedim, simit sarayından simit almıştık, bir de meyve suyu :P Sonra denize karşı çimlerin üzerine oturup bir güzel yemiştik. :KK60:

Bana aç mısın diye soruyordu, ben de ilk buluşma tabi utanıyorum sürekli yok yok diyorum ama nasıl açım :KK70: En sonunda e iyi madem simit yiyelim dedim, simit sarayından simit almıştık, bir de meyve suyu :p Sonra denize karşı çimlerin üzerine oturup bir güzel yemiştik. :KK60:
aa bizimde ilk yemeğimiz yani basbasa olan denize karşı çimlere oturup cips yemek olmuştu :D :D

Bana aç mısın diye soruyordu, ben de ilk buluşma tabi utanıyorum sürekli yok yok diyorum ama nasıl açım :KK70: En sonunda e iyi madem simit yiyelim dedim, simit sarayından simit almıştık, bir de meyve suyu :p Sonra denize karşı çimlerin üzerine oturup bir güzel yemiştik. :KK60:

Simit yemenin en romantik hali...

:KK70: :KK70: ne kadar masumum görüyor musun kilicim:KK70::KK70:sonrasında cips kola vardı bu basbasa olan :KK70: yani özel olanlar değil pek :KK70:
pizza hamburger yemişliğimiz daha çok:KK70::KK70:

Enem amma ekonomiksin kız :KK70:

aa bizimde ilk yemeğimiz yani basbasa olan denize karşı çimlere oturup cips yemek olmuştu :KK70: :KK70:

Paket bitince ne oldu ondan haber ver :KK70:

Sanirim kahvalti yapmistik beraber ilk öyle çikolata cips falan saymazsak.
Poğaça diyorum :-)

ay ben lisedeydim oda lisedeydi abur cubur almıstık ben kola delisiydim kola almıstı bide tavuk döner :D ögrencilik hali.

Bolulu Hasan Usta kazandibi üstü karadutlu dondurma...:spor:
Uzun bir süre benim adım; "kışın dondurma yiyen kız" kaldı.:dondurma:

Back
X