Birlikte Zayıflayalım

İftar
1 kase domates çorbası
Yarım tabak sebzeli tavuklu bulgur pilavı
1 bardak ayran
Salata

2 tane baklava

Şimdi sütlü kahve iciyorum

İftarda pilav yememiştim gözüm kaldı sahurum 4 yk pilav ve 1 kase yoğurt oldu.. Erken yaptım sahuru çünkü bisküvi filan atıştırdım kendimi durdurmak için yedim, şimdi yeşilçay içiyorumm.. iftar sonrası çok atıştırıyorum ya kesmem lazım😞

İftar
Yarım kase domates çorbası
5 kaşık kadar sebzeli bulgur pilavı
ıspanak yatağında fellah köfte

Ender kalan yemekleri bitirdik bugün biraz alakasız menü oldu

Sade kahve
1 baklava

Dünkü iftar menüm
1 kase yoğurt çorbası
4 köfte, 5-6 parça patates
1 hurma

Sonra kahvenin yanında şam tatlısı yedim🤦🏻‍♀😳

Sahur
1 kase yoğurt
3 çilek yarım muz 1 yk yulaf

Kilom 55.3 yani 1.2 kg gitmiş 1 haftada, 1 kg zaten 1 günde gitmişti😂 iftar öncesi tekrar tartılıcam

pofu pofu Birbardakcay Birbardakcay Elhan Elhan sizde durumlar ne hiç aktif değilsiniz grupta bakın bırakıp giderim ben de haber alamazsınız bi daha benden 😛
Safransari Safransari yı tenzih ediyorum 😂😍

Dünkü iftar menüm
1 kase yoğurt çorbası
1 hurma

Sonra kahvenin yanında şam tatlısı yedim🤦🏻‍♀️😳

Sahur
1 kase yoğurt

Kilom 55.3 yani 1.2 kg gitmiş 1 haftada, 1 kg zaten 1 günde gitmişti😂 iftar öncesi tekrar tartılıcam

pofu pofu Birbardakcay Birbardakcay Elhan Elhan sizde durumlar ne hiç aktif değilsiniz grupta bakın bırakıp giderim ben de haber alamazsınız bi daha benden 😛
Canim cok iyi gitmis kilon az olmasina ragmen 1 haftada 1 kiloyu gecmissin tebrik ederim 👏👏 ben haftaya pazartesi kilo soyleyecegim zaten yazan yukarda yaziyor zaten

Canım benim de bir günde 1 kilo gitti. Sonra 200 Gr.

Başlangıç 66
Güncel 64.8

Aynıyız demek ki, ben porsiyon da azaltmaya çalışıcam artık😞

Canim cok iyi gitmis kilon az olmasina ragmen 1 haftada 1 kiloyu gecmissin tebrik ederim 👏👏 ben haftaya pazartesi kilo soyleyecegim zaten yazan yukarda yaziyor zaten

Teşekkürler canım, tamam o zaman haftaya söylersin😊😊

Dünkü iftar menüm
1 kase yoğurt çorbası
1 hurma

Sonra kahvenin yanında şam tatlısı yedim🤦🏻‍♀️😳

Sahur
1 kase yoğurt

Bugün tartilamadim ama ben kilo vermeye hala geçemedim. Birlikte kilo aliyorum gibi bir şey oldu benimki. :kızgın: sanırım. Bırakıp gidersen ağlarım Elisyacim. Bu hafta önlemler alacağım söz.
İftar menüm
Az mercimek çorba
Üç kaşık tavuklu, nohutlu pirinç pilavı
Salçalı köfte dört tane, üç patates dilimi
Salata
Bir bardak kola( kendime geldim bir daha içmek yok)
Avuç içi pide

Bugün tartilamadim ama ben kilo vermeye hala geçemedim. Birlikte kilo aliyorum gibi bir şey oldu benimki. :kızgın: sanırım. Bırakıp gidersen ağlarım Elisyacim. Bu hafta önlemler alacağım söz.
İftar menüm
Az mercimek çorba
Üç kaşık tavuklu, nohutlu pirinç pilavı
Salçalı köfte dört tane, üç patates dilimi
Salata
Bir bardak kola( kendime geldim bir daha içmek yok)
Avuç içi pide

Bir anda gider ya vazgeçme sakınn, ben de başta direnirim sonra hızlı gider

Back
X