Birlikte Zayıflayalım :))

cimbomlukiz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
3.393
6.490
358
36
SABAH KAHVALTILARI (7 GÜN BOYUNCA AYNI)
*1 dilim kepek ekmeği,
*kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir
*şekersiz çay, ya da yarım bardak taze greyfurt suyu
ÖGLE YEMEĞİ:
*İki adet 5 dakika kaynamış yumurta.
*Domates, salatalık ve marul, (dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz.)
AKŞAM YEMEĞİ:
*150 gram tavuk baget
*Elma Sirkeli Salata (arzu ettiğiniz salatayı kullanabilirsiniz,sınır yok.)
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Salı:
ÖGLE YEMEĞİ:
*1 adet simit
*1 bardak greyfurt suyu
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yarım porsiyon balık buğulama
*Elma Sirkeli Salata (Dilediğiniz kadar yemekte serbestsiniz)
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Çarşamba
ÖGLE YEMEĞİ:
*200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
*1 dilim kepek ekmeği
Salatalık (sınırsız)
AKŞAM YEMEĞİ:
*100 gram dana biftek
(Veya bir büyük ızgara balık)
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Perşembe
ÖGLE YEMEĞİ:
*200 gram haslanmış patatesten yapılmış salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 porsiyon hindi haşlama
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Cuma
ÖGLE YEMEĞİ:
*2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
*Salata
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 büyük tabak haslanmış yağsız makarna,
*100 gram yağsız ya da probiyotik yoğurt
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Cumartesi
ÖGLE YEMEĞİ:
*haşlanmış 2 adet sosis
AKŞAM YEMEĞİ:
*3 adet (az pirinçle yapılmış) biber,domates veya kabak dolması
*2 kaşık yoğurt
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Pazar
ÖGLE YEMEĞİ:
50 Gram yağsız beyaz peynir- 50 gram yağı süzülmüş ton balığı
*1 dilim kepek ekmeği
* salatalık,domates ve bolca kıvırcık marul
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 porsiyon hindi eti
*Elma sirkeli Mevsim Salata
7 günlük zayıflama diyeti boyunca günlük 2.5 litre su içmek ve günde 45 dakika ile 1 saat arası tempolu yürüyüş yapmak gerekiyor.
MUSTAFA KUŞHAN DİYETİ

Arkadaşlar bugün nette bakınırken bu diyeti buldum diğer sayfalarda okuduğum kadarıyla 7 kilo 9 kilo 12 kilo veren bile varmış bizde birlikte deneyelim mi :))

Cesaretsizim ama bende bu kilolardan kurtulmak isterim diyet yapmak yerine bir ömür boyu sağlıklı beslenmeyi öğrensek

bende bu zamana kadar hiç diyet yapmadım ama fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum oyüzden önce bu diyeti yapmayı sonrasında spor yapmayı düşünüyorum hem düştüğüm kiloyu korurum hem sağlıklı yaşarım die:)

ben enson 77 kg geliyodum şimdi kaç bilmiyorum kendimize göre düzenleyelim bu listeyi mesala salatalık ve domatesi sabağa öğlen ise bir kase çorba veya sebze yemeği gibi yanında mutlaka yoğurt ve salata koyalım olmazmı

bende dün akşam tartındım 61,5 kiloyum olur hatta ben çalıştığım için süper olur öğlene çorba yoğurt koymak

senin çok fazla kilon yok ama tabi dikkat etmek gerekiyor yokmu o 60 onu geçtinmi önünü alamıyosun off tabi sigarayı bıraktım çocuk derken bu hale geldik yarın başlayalım o zaman. bende güzel bir yazaı bulmuştum hemde alternetif çoktu. hep aynı şayleri yersek diyetten sıkılırmışız gibime geliyor onun bizim için hangisi uygunsa onu yeriz.ama bir türlü ekleyemedim tabi

aslında yazı daha fazla gönder dersen gönderirim güzel bilgiler vermişler hala araştırıyorum en son bi sonuca bağlayıp başlayalım .benim 2 yaşında kızım olduğu için yürüşe çıkamıyorum onun yerine ip atlıyorum 300 defa çocuk gibi

olabilir birbirimizi teşvik edersek daha çabuk verebiliriz bende tek başıma yürüyüşten sıkılırım die bisiklete biniyorum yarım saat kadar zaten sorun basenler

olur basen için ip atlamak iyi diye biliyorum biraz zor oldu ilk başları ama şimdi hem ciğerlerim açıldı hemde bacaklarım kuvvetlendi.bir hafta deneyelim sonuç ne olacak bakalım.

inşallah istediğin sonuca ulaşırsın ben kaçıyorum malum eşim geliyor yer değiştiriyoruz.yarın diyet günü unutma hadi iyi akşamlar. hee herşeyden önce en önemlisi moral insan kansere bile yeniyor başarıcaz inşallah

umarım sende istediğin kiloya kavuşursun evt azmin elinden hiç bişe kurtulmaz tmm yarın diyetdeyim:)

günaydın cimbomlukız ne güzel bir diyet günü değilmi pisikolojik galiba kedimi aç hissediyorum.sabah 300 ip atladım kahvaltıda 10 zeytin 1 yumurta ,
birdilimden biraz büyük kepek ekmeği, şekersiz çay, küçük bir parça helva yedim saat 10 dört gözle bekliyorum.

günaydın diyet psikolojsine girdik oyüzden aklımız direk midemizde evde olsam bende yerim ama şuan işteyim ya yanıma hiç bişey getirmedim yicek bişeyim yok:) sabah kahvaltısında tek bi tane salatalık yedim spor olarak daha bişey yapmadım sade 50 tane falan merdiven çıkıp inmişimdir öğlen yemeğinde umarım çorba güzeldir:))

gnydn kızlar ben szınle bırlıkte dıyetıme devam emek ıstıyorum kaldıgım yerden 2 ay gıbı bır aa verdım ve pazartesı yıne basladım her aksam yrm saat yuruyorum 3 gundur vermem gereken 5 kılom kaldım
sbh nesfıt yedım ara olarak ta kızımdan kalan yrm yumurtayı yedım oğleye karar veremedım ama oğlen de nesfıt dusunuyorum pazara cıkıcam cunku ara da sımıt yıyebılırım

ben hiç nesfit denemedim zayıflamaya yardımcı oluyomu tok tutuomu bende 5 kilo versem yerinde olucak boyum 1,63 61,5 kiloyum

günaydın nazlıbahar bu arada hoşgeldin destek ekibi çoğalıyor yaşasın .kaç kilo verdin önceki diyetinde malum bende 77 yim,

cimbomlu kız sen kahvaltıyamı vakit bulamıyosun yoksa diyet içinmi bir salatalık yedin .aslında yanında mavi yeşilin bisküvilerinden götürebilirsin ayrıca badem , küçük kutu süt,günkurusu, kuru erik daha çok alternetif var . :)

günaydın nazlıbahar bu arada hoşgeldin destek ekibi çoğalıyor yaşasın .kaç kilo verdin önceki diyetinde malum bende 77 yim,

gunaydın cnm hb.
canım cızelgem gunceldır sadece bırakınca bıraz kılo aldım o kadar 2 ıkı kılo kadar:) ayca kaya dıyetı ıle verdım kılolarımı evde spor yaptım ara ara leslı ıle yuruyerek ama sımdı dısarda yuruyuse basladım hayırlısı bakalım
8aylık bır bebegım var o yuzden yesıl cay ıcemıyorum emzırıyorum cunku ama emdıgı ıcın bıraz hızlı verdım galıba kıloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…