Birlikte Zayıflayalım :))

zerder uyku için kahvaltıya vakit ayırmak istemedim diyet için diye düşünerek tek bir salatalık yedim :) diyet yapmak konusunda ilk defa bu kadar kararlıyım oyüzden artık o alternatiflerden getirebilirim yanıma:)

evet cnm ya kahvaltı kesınlıkle atlanmaması gereken bır ogun bence erken kalkıp yapmalısın kahvaltını

kızlar kendımızı tanıtalımmı bıraz

ben 33 yasında 3 cocuk anesıyım duzcelıyım 168 boyunda 65.5 kıloyum :)))

sizde kılo cızelgesı hazırlasınıza

cnm ne ıs yapıyosun sen ?bence bır paket alıp ıs yerınde bırakabılırsın ve her sbh tuketebılırsın orda sutle

ozaman bende nesfit deneyebilirim tşkler :)

dene derım bende

ben 25 yaşındayım bekarım kocaelide yaşıyorum 1,63 boyunda 61,5 kiloyum kiloları kansızlık mevcut ilaç kullanmaktan aldım :)

kilogram çizelgesi yapmayı bilmiyorumki :))

google ya yazsana kılo cızelgesı nasıl yapılır dıye dırek cıkıyor ordakı yonergelrı taıp et burdan lınk vermek ısterım ama pc m cok yavas bebıs uyuyor ya benım suan uyanana kadar ne yaparsam kar

öğlen yemeğinde 1 kase çorba yarım tabak yağsız tuzsuz marul salatası yedim şimdi yeşilçay içiyorum ara öğün olarak 2 kayısı 3 yenidünyam var:)

öğlen yemeğinde 1 kase çorba yarım tabak yağsız tuzsuz marul salatası yedim şimdi yeşilçay içiyorum ara öğün olarak 2 kayısı 3 yenidünyam var:)

cok guzel olmus bence bende sımıt yerıne 3mınık poça yedım bıraz fazla oldu ama aksam yemegımle dengelemelıyım
aksama corba yogurt salata yıyebılırım

bende dayanamadım çok seviğim tavuk pilav iklisi vardı yedim valla neyse ilk günüya alışmaya çalışıyoruz artık sabaha kadar bir bardak süt içeriz artık sadece dengelermi bilmem ama

bu arada bende 28 yaşında bir çocuk annesiyim boy 1.62 kilo 78 olmuş evhanımıyım

arkadaşlar demin diğer konulara bakarken gördüm güzel bir diyete benziyor ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

hepimiz ilk günden biraz kaçamaklar yapmışız ama alışana kadar olur diyelim :)) ben bu sabah kalktım 40 dakika spor yaptım iyi bir ter atttım:) diyet gerçekten güzele benzio ama ben süt sevmiyorum sade grisini olarak değerlendirebilirim sabah kahvaltısını siz ne dersiniz başlayalım mı başlayalım derseniz pazartesi başlayalım ben haftasonu evde olmucam gittiğim yerdede diyet yaptırmazlar:))

bugüne iyi başlamışsın geç kalttığım için ben yapamadım yoksa kahvaltıyı yetiştiremezdim.sabahları klasik kahvaltı yapsak olmuyomu ki domates ,salatalık ,maydonaz, şekersiz çay,2 dilim ekmek,3 zeytin , yumurta vaya peynir gibi . pazartesi banada uyar çünkü benim hafta sonu arkadaşım gelcek .Bu arada sabah 2 dlim ekmek ,8 zeytin ,bir yumurta,küçük parça helva, iki küçük parça tavuk haşlanmış, bir çay bardağida çay şekersiz nebiçim diyet ama şimdi baktımda yemişimde yemişim aslında yediklerimizi yazsak bir yere daha iyi olur:)

klasik kahvaltı olur aslında domates salatalık maydonz şekersiz çay bunların kalorileri zaten düşük olduğu için sabah kahvaltısı metabolizmamız daha iyi çalışabilir hem gün içinde sabah kahvaltısını her halükarda yakarız :) bende kahvaltıda 1 domates 1 salatalık 4 tane zzeytin 1 tane galeta yedim:)

tamamdır pazartesi başlıyoruz.ama o güne kadar yinede dikkat edeyim malum benim almam gerekn çok yol var

ÇİZELGE NASIL YAPILIR

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…