- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 40
- Konu Sahibi cimbomlukiz
çizelgede böyle hazırlanıyomuş burdan bunu yazan sersum arkadaşımıza teşşekkürler yoksa çok berbat karışık bişeydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı hayırlı olsunçizelgede böyle hazırlanıyomuş burdan bunu yazan sersum arkadaşımıza teşşekkürler yoksa çok berbat karışık bişeydi
pazartesı mı bence hemen balamalısın hı ertelemebende dikkat etmeye devam edicem pazarteside diyete başlarız ozaman:) kilogram çizelgesine bi ben yapamadım hata verip duruyo:)
bende yardımcıolacaktım ama yapılmıs bıleen son aşamaya kadar geliyorum ama bb code yazanı kopyalıp nereye yapıştırcam orda hata verio :))
çok teşekkürler ohh yaptım yaa:))
bence aksam ogunlerımızı salata yogurt ve corba yparsak cok guzel verırrızbende çikolata yedim arkadaşı kıramadım akşam dengelemem lazım sade salata çorba gibi:)
bende dayanamadım çok seviğim tavuk pilav iklisi vardı yedim valla neyse ilk günüya alışmaya çalışıyoruz artık sabaha kadar bir bardak süt içeriz artık sadece dengelermi bilmem ama
bu arada bende 28 yaşında bir çocuk annesiyim boy 1.62 kilo 78 olmuş evhanımıyım
ya ben olurum bu sekılde yersemarkadaşlar demin diğer konulara bakarken gördüm güzel bir diyete benziyor ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO
Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi
Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata
İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL
Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata
Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
oh ne gzl spor yapmak ben bugun yuruyemedımhepimiz ilk günden biraz kaçamaklar yapmışız ama alışana kadar olur diyelim :)) ben bu sabah kalktım 40 dakika spor yaptım iyi bir ter atttım:) diyet gerçekten güzele benzio ama ben süt sevmiyorum sade grisini olarak değerlendirebilirim sabah kahvaltısını siz ne dersiniz başlayalım mı başlayalım derseniz pazartesi başlayalım ben haftasonu evde olmucam gittiğim yerdede diyet yaptırmazlar:))
bugüne iyi başlamışsın geç kalttığım için ben yapamadım yoksa kahvaltıyı yetiştiremezdim.sabahları klasik kahvaltı yapsak olmuyomu ki domates ,salatalık ,maydonaz, şekersiz çay,2 dilim ekmek,3 zeytin , yumurta vaya peynir gibi . pazartesi banada uyar çünkü benim hafta sonu arkadaşım gelcek .Bu arada sabah 2 dlim ekmek ,8 zeytin ,bir yumurta,küçük parça helva, iki küçük parça tavuk haşlanmış, bir çay bardağida çay şekersiz nebiçim diyet ama şimdi baktımda yemişimde yemişim aslında yediklerimizi yazsak bir yere daha iyi olur:)
cok gzlklasik kahvaltı olur aslında domates salatalık maydonz şekersiz çay bunların kalorileri zaten düşük olduğu için sabah kahvaltısı metabolizmamız daha iyi çalışabilir hem gün içinde sabah kahvaltısını her halükarda yakarız :) bende kahvaltıda 1 domates 1 salatalık 4 tane zzeytin 1 tane galeta yedim:)
bence pazartesı bkelemeeeee hemen baslatamamdır pazartesi başlıyoruz.ama o güne kadar yinede dikkat edeyim malum benim almam gerekn çok yol var
iyi dayanmışsın gerçekten ben hamurişi çerez kuruyemiş falan asla hayır diyemiyorum:) ama bu ara ilk defa bukadar irademe sahip çıkıyorum dün akşam yemekten sonra yarım saat evde spor yaptım bu sabahda 40 da tempolu yürüyüş yaptım kararlıyız vericez inş. :)
günaydın kızlar bende 300 ip atladım ama dün bişey yapamadım siz bana bakmayın arkadaşlar birden adepte edemiyorum kendimi ama yanınızdayım unutmayın .
bence hiç olumsuzluğa kapılma biranda motive olmak zor zaten bende akşamları tek çorba içiyorum ama diyete başladığımızdan beri arkadaş baklava aldırıo hergün 2 tane götürüyorum 1 er tane de çikolata yiyorum ama bugün çikolata yemicem falan yavaş yavaş motive edicez:))
ya arkadaşlara diyorum ben diyetteyim yemicem onlar kanıma girio kan şekerini dengeler bişey yapmaz 2 baklava diye :)) ama daha yemicem şu 5 kilodan kurtulmam lazım spor gerçekten çok işe yarıyor 3 sabahdır yapıyorum 3 saatlik uykuyla olmama rağmen kendimi hem dinç hiissediyorum hemde 3 gün ama vücudumda farkı görmeye başladım sanki:))
nazlıbahar sen nasıl verdin okadar kiloyu sporlamı neler yaptın