• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Zayıflayalım :))

çizelgede böyle hazırlanıyomuş burdan bunu yazan sersum arkadaşımıza teşşekkürler yoksa çok berbat karışık bişeydi

bende dikkat etmeye devam edicem pazarteside diyete başlarız ozaman:) kilogram çizelgesine bi ben yapamadım hata verip duruyo:)

profilime gir orda hakkımda diye bir yer var orayıda seçiyoruz temel bilgilerde kan bağışının altında çizelge var kalem işaretine tıkladığında yanda bir kutucuk açılack oraya yapıştır kaydet bu kadar

çizelgede böyle hazırlanıyomuş burdan bunu yazan sersum arkadaşımıza teşşekkürler yoksa çok berbat karışık bişeydi
hadı hayırlı olsun

bende dikkat etmeye devam edicem pazarteside diyete başlarız ozaman:) kilogram çizelgesine bi ben yapamadım hata verip duruyo:)
pazartesı mı bence hemen balamalısın hı erteleme

en son aşamaya kadar geliyorum ama bb code yazanı kopyalıp nereye yapıştırcam orda hata verio :))
bende yardımcıolacaktım ama yapılmıs bıle ;)

çok teşekkürler ohh yaptım yaa:))
;)

bende çikolata yedim arkadaşı kıramadım akşam dengelemem lazım sade salata çorba gibi:)
bence aksam ogunlerımızı salata yogurt ve corba yparsak cok guzel verırrız

bende dayanamadım çok seviğim tavuk pilav iklisi vardı yedim valla neyse ilk günüya alışmaya çalışıyoruz artık sabaha kadar bir bardak süt içeriz artık sadece dengelermi bilmem ama

ılk gunler azaltmak adına olabılır ama ılerleyen gunlerde sakın denemeyelım

bu arada bende 28 yaşında bir çocuk annesiyim boy 1.62 kilo 78 olmuş evhanımıyım

bıraz fazla olmus bencede bende ogretmenım 3 cocuk annesı 33 yasındayım ;) 168 boy

arkadaşlar demin diğer konulara bakarken gördüm güzel bir diyete benziyor ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ya ben olurum bu sekılde yersem :((( bırazda saglıksız gordum sankı

hepimiz ilk günden biraz kaçamaklar yapmışız ama alışana kadar olur diyelim :)) ben bu sabah kalktım 40 dakika spor yaptım iyi bir ter atttım:) diyet gerçekten güzele benzio ama ben süt sevmiyorum sade grisini olarak değerlendirebilirim sabah kahvaltısını siz ne dersiniz başlayalım mı başlayalım derseniz pazartesi başlayalım ben haftasonu evde olmucam gittiğim yerdede diyet yaptırmazlar:))
oh ne gzl spor yapmak ben bugun yuruyemedım :((

bugüne iyi başlamışsın geç kalttığım için ben yapamadım yoksa kahvaltıyı yetiştiremezdim.sabahları klasik kahvaltı yapsak olmuyomu ki domates ,salatalık ,maydonaz, şekersiz çay,2 dilim ekmek,3 zeytin , yumurta vaya peynir gibi . pazartesi banada uyar çünkü benim hafta sonu arkadaşım gelcek .Bu arada sabah 2 dlim ekmek ,8 zeytin ,bir yumurta,küçük parça helva, iki küçük parça tavuk haşlanmış, bir çay bardağida çay şekersiz nebiçim diyet ama şimdi baktımda yemişimde yemişim aslında yediklerimizi yazsak bir yere daha iyi olur:)

offf cok yemıssın cnm ya sabah tmm erıtebılıyourz ama yıne de bu kadar abartmayalım

klasik kahvaltı olur aslında domates salatalık maydonz şekersiz çay bunların kalorileri zaten düşük olduğu için sabah kahvaltısı metabolizmamız daha iyi çalışabilir hem gün içinde sabah kahvaltısını her halükarda yakarız :) bende kahvaltıda 1 domates 1 salatalık 4 tane zzeytin 1 tane galeta yedim:)
cok gzl

tamamdır pazartesi başlıyoruz.ama o güne kadar yinede dikkat edeyim malum benim almam gerekn çok yol var
bence pazartesı bkelemeeeee hemen basla

kızlar bugun hıc gıremedım gunum vardı ama cok dıkkat ettım ve basardım atalttım sadece yuruyusumu yapamadım

iyi dayanmışsın gerçekten ben hamurişi çerez kuruyemiş falan asla hayır diyemiyorum:) ama bu ara ilk defa bukadar irademe sahip çıkıyorum dün akşam yemekten sonra yarım saat evde spor yaptım bu sabahda 40 da tempolu yürüyüş yaptım kararlıyız vericez inş. :)

günaydın kızlar bende 300 ip atladım ama dün bişey yapamadım siz bana bakmayın arkadaşlar birden adepte edemiyorum kendimi ama yanınızdayım unutmayın .

bence hiç olumsuzluğa kapılma biranda motive olmak zor zaten bende akşamları tek çorba içiyorum ama diyete başladığımızdan beri arkadaş baklava aldırıo hergün 2 tane götürüyorum 1 er tane de çikolata yiyorum ama bugün çikolata yemicem falan yavaş yavaş motive edicez:))

gunaydın kızlarrr
bu sabah ıkı dılım ekmekten tost yaptım sucuklu bıdeeeayyyy am aolsun aksama cok var daha dengelemek lazım

iyi dayanmışsın gerçekten ben hamurişi çerez kuruyemiş falan asla hayır diyemiyorum:) ama bu ara ilk defa bukadar irademe sahip çıkıyorum dün akşam yemekten sonra yarım saat evde spor yaptım bu sabahda 40 da tempolu yürüyüş yaptım kararlıyız vericez inş. :)

ayyy cnm ende normalde hıc dayanamam ama verdıkelrımı gerı aldıgımı gorunce mecbur dayanıyorum ıste
spor cok onemlı ya du n aksam ben yapamadım yuruyus kv deydım

günaydın kızlar bende 300 ip atladım ama dün bişey yapamadım siz bana bakmayın arkadaşlar birden adepte edemiyorum kendimi ama yanınızdayım unutmayın .

yavas yavas zaten bırden olmuyor ki olsada vucut şoka gırer :))):52:

bence hiç olumsuzluğa kapılma biranda motive olmak zor zaten bende akşamları tek çorba içiyorum ama diyete başladığımızdan beri arkadaş baklava aldırıo hergün 2 tane götürüyorum 1 er tane de çikolata yiyorum ama bugün çikolata yemicem falan yavaş yavaş motive edicez:))

bence baklavalrı azalt hemen :27:

ya arkadaşlara diyorum ben diyetteyim yemicem onlar kanıma girio kan şekerini dengeler bişey yapmaz 2 baklava diye :)) ama daha yemicem şu 5 kilodan kurtulmam lazım spor gerçekten çok işe yarıyor 3 sabahdır yapıyorum 3 saatlik uykuyla olmama rağmen kendimi hem dinç hiissediyorum hemde 3 gün ama vücudumda farkı görmeye başladım sanki:))

ya arkadaşlara diyorum ben diyetteyim yemicem onlar kanıma girio kan şekerini dengeler bişey yapmaz 2 baklava diye :)) ama daha yemicem şu 5 kilodan kurtulmam lazım spor gerçekten çok işe yarıyor 3 sabahdır yapıyorum 3 saatlik uykuyla olmama rağmen kendimi hem dinç hiissediyorum hemde 3 gün ama vücudumda farkı görmeye başladım sanki:))

gorursun tabıkıde zayıflardan bızım neyı ız eksık bak o tatlılarıda kes sen haftaya asıl ıkı kılo vermıs olucan ;)

oh hadı hayırlı olsun bakalım ;) bak etkısını nasıl goreceksın
soyle de yapabılırız haftada bır gun odul olarak ıstedıgımız seylerden kacamak gunu olabılır ;)))
cuma sabahlarıda artılırız her hafta kılo bıdırımı yaparız olmazmı mesela bu sbh hepımız tartılmısızdır cumadan cumaya hesaplarız ;=))

nazlıbahar sen nasıl verdin okadar kiloyu sporlamı neler yaptın

cnm ben ayca kaya dıyetın e uymaya calıstım zaman zamn bozdum ama gerı dondum aarada bır spor yaptım ama tam ve duzenlı degıldı oyle boyle verıdm sukur sımdı ramazan gelmeen su 5 kıloyu verebılsem cok ıyı olcaka ınsallah

oğlen 4-5 fındık bır kase yogurt tarcınla karıstırdım ;)))

aksama da corba yogurt dusunuyorum bılıyorsunuz kı yogurdun yag yakam aozellıgı var kılzar yesıl cay baslasanıza sız ben emzırdıgım ıcın ıcemıyorum :( ama buyuk fazydası var

yoğurdun yağ yakma etkisi oluduğunu bilmiodum ben ayda yılda bir yoğurt yerdim yemeye çalışim ozamn:) yeşilçay ben içmeye çalışıyorum ama haftada 2 tane falan eğer çok etkisi varsa sevmesemde hergün 1 tane içeyim bari :( :)

ayça kayanın diyetleri aslında güzel bide uzman olduğu için yapılabilir biz hangisini yapcaz kendimize göremi ayarlıcazdiyetleri onada bir karar verelim.yoğurdu aslında sevmem ama bu diyet olayına başlayalı yiyorum . diğer arkadaşlarada bakıyorum gerçektende çoğu yeşil çay içiyor bizde içebiliriz niye olmasın. ben akşama daha karar veremedim öğle yemeğini yeni yedim maalesef.semizotlu yoğurt ve bir tabak sebze yemeği ekmek yemedim geç kaldım diye

Back
X