Birlikteyken bile yalnızmışız biz ...

susuyorum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
12
0
6
35
Diğer
Yarım yıla bile ulaşmayan evliliğimin yıkılışındayım. Yaşanmış ve yaşanmamış her şey boğazımda bir yumru şimdi... Öyle çok yanıyor ki canım... Bitti evet... Maruz kaldığım psikolojik ve fiziksel şiddet bitti... Duyduğum onca hakaret ve küfür bitti ... Tehditler bitti ... İftiralar bitti... Kafama silah dayayan , yüzüme tüküren , boğazımı sıkan adam yok artık hayatımda. Biliyorum fazla bile dayandım... Ama canım yanıyor ... Yutkunamıyorum sanki.

Yıllardır hayalini kurduğum hikayem bu muydu? Aşk diye diye içimde büyüttüğüm , kirpiğini bile sevdiğim adam mı yaşattı bütün bunları bana? Avuçlarımı kanatırcasına sıkı tutmadım mı oysa anlık mutlulukları bile... Neden bana oldu bütün bunlar ... Bilmiyorum...

Tek bildiğim , cehennemden doğdum yeni hayatıma. Ölümlerden geldim şu ana... Ama neden canım hala böylesine yanıyor ? Cehennemden çıktım da yangınlar neden hala içimde ? Nefes alamıyorum sanki... Uykumda bile yanıyor canım ...

Bu hayatta aldığım en doğru karar onu bırakmaktı biliyorum. Onun ellerinde ölecektim biliyorum. Şimdi yeniden başlamam mümkün biliyorum. Ama neden canım böyle parçalanırcasına acıyor ?

o adama değil, yaşayamadıklarına böyle üzülüyorsun.
hayallerin yıkıldığı için.
güneş bir gün senin için doğacak..

ve sana bunları yaşatan adamdan kurtulduğun için senin adına çok sevindim.
bu hakaretleri, dayakları sineye çekip susan, bu yüzden hayatlarını bile kaybedenler var..

kk ya hoşgeldin canım ( Kaybedenler Kulübü )
üzme tatlı canını sen ya da üz dibine kadar yaşa acını ama çabuk toparlan
en doğrusunu yapmışsın sen

Her şeyin ilacı zaman derler..
Evet sizin de ZAMAN a ihtiyacınız var...
Kirpiğini bile sevdiğim adam demişsiniz ya,ben de eşimin kirpikleri çok severim.Bir an kendimi düşündüm.Çok zor Allah yardımcınız olsun...Yaşadıklarınız zor şeyler.Ama bitirmeseydiniz daha beter yaralar alacaktınız...Umarım kısa sürede toparlanırsınız....

zor şeyler yaşamışsınız düştüğünüz yerden yeniden kalmanız ve toparlanmanız kolay olur ümit ederim

Canınızın yanma sebebi bunları hak etmediğinizi bildiğinizdendir.Çok sevdiklerimiz bize böyle şeyler yaşatırsa canımız fazlasıyla yanar.Yaşadıklarınız acı şeyler sanırım. Kendiniz için en doğru kararı vermişsiniz, dilerim bundan sonraki hayatınız gönlünüzce olur...

Belki de yaşamanız gerekiyordu,
yaşandı ve bitti diye düşünün.

Ve lütfen bu süreci atlatırken psikolojik yardım alın.

Psikolojik yardım alıyorum. İlaçlarla uyuyorum ilaçlarla yaşıyorum... Tek başıma yolda bile yürüyemiyorum artık. Telefon çaldığında bile yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyor. Sürekli kabus görüyorum. Sıçrayarak uyanıyorum uykudan... Bir daha eski ben olabilir miyim bunu bilmiyorum...

peki eşin evlenmeden önce nasıldı?
evlendikten sonra mı bu davranışları başladı?

illaki toparlanacaksın, yaşadığımız sürede buna mecburuz hepimiz.
acını sonuna kadar yaşa ve bitir ki durup durup kanamasın...

Eski sen olmayacaksın ama,
eskisinden daha güçlü olacağına inanıyorum ...

evlenmeden önce benim için bir mucizeydi... Ona aşıktım... Hiç kıyamazdı bana... Bir imzayla nasıl değişti her şey anlamadım...

en ıyısı olmuş belkıde... yasadıkların acı agır... ama hayat bu hepımıze farklı seyler sunuyor... umarım bundan sonra güzel günler görürsun....rabbımden umut kesılmez

Allah yardimciniz olsun... Geleceginizi düsünün artik bakmayin arkaya... Yasanmasi gerekiyormus yasadim deyin ve artik kurtuldugunuza sükür edin... Bos kalmayin ugraslar bulun, calismiyorsaniz ise girin, arkadaslarla olun, pek yanliz kalmamaya bakin düsünme firsati vermeyin su siralar kendine... Yolunuz acik olsun ki eminim olacak siz inanin yeter...büyük gecmis olsun...

O adam umrunda bile degil zamanla yerleşecek herşey...Yıkılan umuduna,hayallerine,sevginin karşılığının böyle olmasına yanıyor canın.

Şimdi yaran derin,kesiklerin hala kanıyor.Soğuyacak,karşıdan bakabildiginde kızıcaksın kendine ...Bu kadar bile dayanmasaydım diyeceksin.İlk anda atsaymışım kendimi dışarı o lanet çemberden diyeceksin...

Gececek acın,yaran kabuk tutuacak.Sakın bırakma kendini ,sakın umutsuzluga kapılma,onun için üzüldügünü düşünme.Yaşa acını,bitir,yasını tut...Bu çok önemli.
UNUTMA SUYA BATTIN,DİBİ BULDUN DAHA GİDECEK YER KALMAYINCA VURACAKSIN AYAKLARININI YERE VE YÜKSELECEKSİN SUYUN YÜZEYİNE...Ve işte o ilk nefes yeniden doğmak gibi...

Başarmışsın ya...Üzerine bir hayat inşa edeceksin bu yıkık zaferin.Ve sadece sana ait olacak...Çok özel ve çok kıymetli...

Son düzenleme:
İçiniz yanacak, uykularınız kaçacak, geçmişi hesabını her an yapıp sorgulayacaksınız, bazen özleyeceksiniz, bazen öfkeleneceksiniz ama bir sabah uyandığınızda her şey bitmiş olacak ve çok güzel bir güne başlayacaksınız. yeni hayatınıza başlamak için bir adım, gayret ve en önemlisi zaman.... Ondan sonra herşey yoluna girmiş olucak.

Simdi bunlari hissetmen cok normal canim hepsi gececek ve geriye donup baktiginda keske yerine iyiki diyeceksin emin ol ....yol yakinken donmussun ..yasayamadiklarin seni uzuyor emin ol bu acin dinecek

Evlenmeden once mucizeydi demussiniz; siz cok sevdiginiz icin mesafenin de etkisiyle bazi seyleri gozden kacirmis olabilir misiniz? Ya da cidden iyi rol mu yapti?
Akli olan bir insan neden tatli tatli yuvasinda ekmegini yemek varken bisanma noktasina gelsin bu kadar surede.
Duygusalliginiz konuyu izah edisinizden belli ama, artik o asik kadin gozluklerinizi cikarin ve oturup dusunun sorun neydi? Neyi kacirdim? Neyi girmezden geldim deme vakti?
Artik vakit aglama degil ders slma vakti? Aglamak guzeldir bazen ama, cok sevmistim diye aglamak yerine hayallerimi yikti ama, ben uine yaparim diye hirsla aglamak daha mantikli. Bu duygusallikla ikinci bi hataya elverisli psikolojik durumlara davetiye cikarmayin. Biten bitti, giden gitti!
Bunu kabullenmeyecek birsey yok. Gozleriniz bu bitise sahit, kalbiniz bu bitise sahit.
Simdi dedigim gibi oturup bundan sonra kendim icin ne yapabilirim diye dusunun.

insanlar nasıl bu kadar değişebiliyor gerçekten aklım almıyor.
ve bir insan başka bir insana neden böyle eziyet eder.
birlikte sevip sevilip mutlu olmak dururken
ve bir insan kendini nasıl ustalıkla gizleyebilir.
bir insanın hayatını mahvedince eline ne geçer.
gerçekten zor bir durum, ama Allah büyüktür.

Üzülmeyin. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınzdan eminim. Hicbir kadın tüm kartlarını oynamadan yuvasını yıkmaz cünkü.

Yaranız biraz daha kanayacak, sonra kabuk tutacak.... Unutulmayacak belki ama can da yakmayacak.

Yeniden, tertemiz başlayacaksınız...

Kıymetinizi bilenlerle karşılaştırsın Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…