Birlikteyken bile yalnızmışız biz ...

üzülme diyemem üzüleceksin yaşadıklarından çok değer görmediğin yaşamak isteyipte yaşayamadığın güzellikler için üzüleceksin, onlar için ağlayacaksın, çığlıklar atacaksın yeri gelecek inan geçiyor aciyor canın yanıyor ama geçiyor...
nefes aldığını hissediyorsun sonrasında hayatı ıskalamak yerine hemen yakalayıp doyasıya yaşamak istiyorsun...

öncelikle bu kişiden kurtulmana cok sevındım her seyın farkındasın canının acıması doğal hayal kırıklıgı yasıyorsun herkes sevılmek mutlu olmak ıster cunku hepsı zamanla geçer en azından suan mutlu olabılme sansın var

Zaman herşeyin ilacıdır.
Yuvanın yıkılışı hem de böylesine acı veren olaylarla yıkılması ağır bir tecrübe olmuş.
Elbette şuan üzüntün tarifsiz canım ancak sonu yokmuş zaten evliliğinizin.
Şuan hissettiğin derin sızı yavaş yavaş azalacak.
Sen yeter ki gayret et.Geçmişine değil geleceğine dön yüzünü...

Kaybettiğimizi sandığımız şeyler kurtulduklarımızdır belki... Bu sözü çok seviyorum.
Sakın kendini kaybetmiş görme, kurtuldun sen inan bana.
Bunları hissetmen çok normal. Sanki yenilmiş gibi, başaramamış gibi, bir beceriksiz gibi.
Ama öyle değil işte. Böyle hissediyorsun çünkü sen iyi birisin.
Hayallerini gerçekleştirebileceğin doğru biriyle tanışmanı diliyorum. ALLAH yardımcın olsun canım ....

cnm benim de bir yılda bitti...hayat bazen bize yeniden bişiyler öğretme yolunda ilerliyor bence...ben diyorum allahım beni sevmeyen böylesi bir adamdan iyiki kurtardın beni...senin de benim de sarılcak yaralarımız diğer boşanan arkadaşlarımız gibi...umudumuzu kaybetmeyelim...kayıp olarak görme yaşananları yeni dersler çıkardık öyle düşün...

Mesajlarınız bana umut verdi ... Hepinize çok teşekkür ederim. Aslında buralarda eskiyim ben de ama bu konuyu sizin bildiğiniz nikimle açmaya utandım... Çünkü ben hep mutluluk rolü oynadım burda... Hiçbir zaman gerçek yaşadıklarımı paylaşamadım ....

katlanılmayacak acı keder var mı? insan herşeye alışıyor..6 ay geçsin herşey düzelir..bir uğraşa verin kendinizi hobi ednin evcil hayvan besleyin..birde psikiyatrı psıkolog yardımı alın..bunları yapın bır bakmışız kı tekrar hayatınıza bırı gırmıs cok mutluyum yazıyorsunuz

geçer canım geçer, kimse kimse için ölmüyor. ben de boşanma kararı aldığımda yıkıldım, şimdi Allah'a bin şükür, çok mutluyum, üzerinden sadece 1 sene geçti onu bırakalı. ve Allah'ım beni neyden kurtarmışsın böyle diyorum

Niçin üzülürüz?
Gerçekleri görmek ve yaşamak yerine, hayallerimize göre gördüğümüz, umduğumuz gibi sandığımız için...Bas bas bağırsa da karşımızdaki nasıl biri olduğunu... umarak, sanarak, hayal ederek yaşarız bazen. Gerçekle yüz yüze kalınca ona kızarız, kadere kızarız, üzülürüz.

Biz iyi olunca her şey iyi olur sanırız.Bazı insanlar kötü giden bir şeyler olduğunda suçu başkasına atarken, iyi insanlar genelde kendini suçlar, bu yüzden haklı da olsa üzülür.

Seni bu kadar hırpalamasına izin verdiğin için de kendine kızıyor olabilirsin. İlk atışmada gidebilirdin, ama gitmedin, çünkü sabrettin, değişebilir diye, düzelebilir diye.Elinden geleni yaptın mı? Yaptıysan daha iyi, aklında acaba kalmadı, belki kalmadı, kendini suçlamak için sebep kalmadı.

Bazı insanlar görüyorum ufacık dertlerle depresif bir hayat yaşarken bazıları ne büyük dertlerin içinde yine de etraflarına neşe saçıyorlar. Hayatı çok ciddiye almamak lazım arkadaşım. Yukarıdakileri kafanda bir şeyleri oturt diye yazdım. Yaşadığın olayı net olarak algıla, öğrendiklerini bu şekil kısa öz maddele,kafana kazı. Sonra da salla gitsin. Bu dünyaya bir kere geliyoruz, üzüntüyle, kederle yaşamak için çok kısa. İnsanların bu duruma yorumlarını da umursama, öff kim bizim fikrimize göre hayatını yaşıyor, kim hata yapmıyor?

Sana iki adet şarkı armağan ediyorum.İlkini olayı kafanda oturtman için, ikincisini de her şeyin komik tarafını görebilmen için :)

Candan Erçetin - Elbette - YouTube

Sertap Erener'in İyileşiyorum Klibine Beyaz Girerse - Beyaz Show - YouTube

Teşekkür ederim iyi geldi şarkılar ... :)

oncelikle Allah yardimcin olsun umarim Cabuk atlatirsin

o surecden gecen biri olarak geciyor canim acilar ama Zaman istiyor ilk yazini okurken cok kotu oldum kendimi gordum sanki
piskolajik destegi sakin birakma derim ben once ilacla sonrada ilacsiz olarak doktorumla uzun bir sure gorustum Allah razi olsun bana cok iyi geldi emin ol sanad iyi gelicek Doktor zamanla topliycaksin kendini ve kurutldugun icin hergun sukrediceksin rabbine
ve gunu geldiginde rabbim benim karsima cikardigi gibi senin karsinada birini cikarticak butun acilarin biticek cocuklairn olucak ogunleri hatirlamiycaksin bile sukrediceksin kurtuldum diye
rabbim yardimcin olsun

Amin canım inşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…