kk ya hoşgeldin canım ( Kaybedenler Kulübü )
üzme tatlı canını sen ya da üz dibine kadar yaşa acını ama çabuk toparlan
en doğrusunu yapmışsın sen
Niçin üzülürüz?
Gerçekleri görmek ve yaşamak yerine, hayallerimize göre gördüğümüz, umduğumuz gibi sandığımız için...Bas bas bağırsa da karşımızdaki nasıl biri olduğunu... umarak, sanarak, hayal ederek yaşarız bazen. Gerçekle yüz yüze kalınca ona kızarız, kadere kızarız, üzülürüz.
Biz iyi olunca her şey iyi olur sanırız.Bazı insanlar kötü giden bir şeyler olduğunda suçu başkasına atarken, iyi insanlar genelde kendini suçlar, bu yüzden haklı da olsa üzülür.
Seni bu kadar hırpalamasına izin verdiğin için de kendine kızıyor olabilirsin. İlk atışmada gidebilirdin, ama gitmedin, çünkü sabrettin, değişebilir diye, düzelebilir diye.Elinden geleni yaptın mı? Yaptıysan daha iyi, aklında acaba kalmadı, belki kalmadı, kendini suçlamak için sebep kalmadı.
Bazı insanlar görüyorum ufacık dertlerle depresif bir hayat yaşarken bazıları ne büyük dertlerin içinde yine de etraflarına neşe saçıyorlar. Hayatı çok ciddiye almamak lazım arkadaşım. Yukarıdakileri kafanda bir şeyleri oturt diye yazdım. Yaşadığın olayı net olarak algıla, öğrendiklerini bu şekil kısa öz maddele,kafana kazı. Sonra da salla gitsin. Bu dünyaya bir kere geliyoruz, üzüntüyle, kederle yaşamak için çok kısa. İnsanların bu duruma yorumlarını da umursama, öff kim bizim fikrimize göre hayatını yaşıyor, kim hata yapmıyor?
Sana iki adet şarkı armağan ediyorum.İlkini olayı kafanda oturtman için, ikincisini de her şeyin komik tarafını görebilmen için :)
Candan Erçetin - Elbette - YouTube
Sertap Erener'in İyileşiyorum Klibine Beyaz Girerse - Beyaz Show - YouTube
Psikolojik yardım alıyorum. İlaçlarla uyuyorum ilaçlarla yaşıyorum... Tek başıma yolda bile yürüyemiyorum artık. Telefon çaldığında bile yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyor. Sürekli kabus görüyorum. Sıçrayarak uyanıyorum uykudan... Bir daha eski ben olabilir miyim bunu bilmiyorum...
oncelikle Allah yardimcin olsun umarim Cabuk atlatirsin
o surecden gecen biri olarak geciyor canim acilar ama Zaman istiyor ilk yazini okurken cok kotu oldum kendimi gordum sanki
piskolajik destegi sakin birakma derim ben once ilacla sonrada ilacsiz olarak doktorumla uzun bir sure gorustum Allah razi olsun bana cok iyi geldi emin ol sanad iyi gelicek Doktor zamanla topliycaksin kendini ve kurutldugun icin hergun sukrediceksin rabbine
ve gunu geldiginde rabbim benim karsima cikardigi gibi senin karsinada birini cikarticak butun acilarin biticek cocuklairn olucak ogunleri hatirlamiycaksin bile sukrediceksin kurtuldum diye
rabbim yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?