- 8 Mayıs 2012
- 966
- 1.934
- 333
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim cevaplarına ötürü. Kimisi normal demiş ,kimisi anormal demiş. Herkesin görüşü farklı olabilir. Ama ben gerçekten çok kırıldım.
Eve geldik eşime uzak davrandım hatta oğlumu uyuttuktan sonra dışarı çıktım birkaç saat dışarıda durdum. Eve geldikten sonra tekrar tavır yaptım. Biliyorum 'neden tavır yapıyorsun ağzına s.çsaydın' diyenler olacaktır. Ama benim yapım bu , bağırıp çağıramıyorum ne kadar istesem de.
Eşim ' neyin var senin , ben bişey mi yaptım ' demeye başladı. Hâlâ ne yaptığının farkında değildi yani. Ondan sonra artık ben açtım ağzımı yumdum gözümü. İçimde ne varsa döktüm. Konuştukları şey kaynımla ilgiliymiş galiba. Hatta benden önce görümcem gelmiş onu da kv göndermiş.Daha sonra konusabileceklerini , bana o şekilde davranmaması gerektiğini söyledim. ' Ben sana aynı şeyi yapsam nasıl hissederdin sadece bunu düşün. Empati kurmaya çalış' dedim . ' Böyle alınacağını düşünmedim, özür dilerim ' dedi. Seni kırmak istemedim dedi. Geldi sarıldı. Pardon değil afedersin lafını da kötü amaçla söylememiş.
Yine de diyorum keşke böyle birşey olmasaydı. Aramız çok gereksiz bir sebepten dolayı bozulmuş oldu.
Ailesi yok ya yanında ondan geri vites yapmıştır.
Madem pardon değil afedersin söylemini kötü amaçla söylememiş, o halde hangi amaçla söylemiş? Söylemesinin ne gereği varmış onu açıklasın.