Birşey olmuş mudur?

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
332
53
34
Yaklaşık 4 haftadır hamileyim dün gece eşimle tartıştık anlayışsız biçimde üstüme geldi ve ben de sinir krizi geçirdim bağırıp çağırdım üstüne de sabaha kadar ağladım kendime engel olamadım. İnternette araştırdığımda ilk zamanlar yaşanan stres vs bebekte geriliğe neden olur filan yazıyor. İlk 3 ay çok önemli bebeğin oluşum aşaması olduğu İçin zeka geriliği vs olabilir yazıyor 😔Çok korkuyorum birşey olmuş mudur ?

Son düzenleme:
Yaklaşık 4 haftadır hamileyim dün gece eşimle tartıştık anlayışsız biçimde üstüme geldi ve ben de sinir krizi geçirdim bağırıp çağırdım üstüne de sabaha kadar ağladım kendime engel olamadım. İnternette araştırdığımda ilk zamanlar yaşanan stres vs bebekte geriliğe neden olur filan yazıyor. Çok korkuyorum birşey olmuş mudur ?
Olmamıştır 😊 daha sakin olmaya çalışın 🥰

Yaklaşık 4 haftadır hamileyim dün gece eşimle tartıştık anlayışsız biçimde üstüme geldi ve ben de sinir krizi geçirdim bağırıp çağırdım üstüne de sabaha kadar ağladım kendime engel olamadım. İnternette araştırdığımda ilk zamanlar yaşanan stres vs bebekte geriliğe neden olur filan yazıyor. Çok korkuyorum birşey olmuş mudur ?
Bende hamileyken çok kötü şeyler yaşamıştım.aglamak,krize girmek.uzuntu,stres gibi
Şuan çok yeni hamilelik o kadar etkilenmez.
Ama ileri zamanlarda sorun olur.Allah korusun düşük de yapabilirsin
O yüzden dikkat edin.

İşte mercimek olduğu İçin korkuyorum. Oluşum aşaması ve çok kritik bir süreç ya birşey olduysa nerden bilebilirim

O kadar ufakken olmaz genelde. Onu etkileyecek büyük bir stres yaşadığınızda düşer. Tutunamaz. Gelişimini etkileyecek bir şey olmaz. Daha hiçbir şeyi yok zaten.
Ya hep ya hiç yani. Ya sizle devam eder ya da düşer.

Back
X