zaten dedikodunuzu yapıyorlar ise belge gösterip bile aklanamazsınız.. ona da bir kulp takarlar.. bence neden bu kadar sizi konuşuyorlar neden bu nefret onu çözün.. ya da herşeye kulak tıkayın "beni bilen biliyor" diyip geçin.. size onlar hakkında bir şey anlatılacağı zaman da "duymak istemiyorum" demeli bence.. uzayıp gidiyor.. zaten sizin kulağınıza gelsin sorun çıksın diye arkadaşınızın yanında konuşulmuş.. oyuna gelmeyin..
kendimi sizin yerinize koydum.arkadaşıma kusura bakma ama söylemem gerek diyip ondan duyduğumu söyleyerekten herkese açıklamamı yaparım.arkadaşımda küsüyosa küsün
Carrie kendini akla, böyle şeylerde yanlış tanınırsan her olay üstüne kalır. Nerede bir laf taşınsa senden bilirler.
eğer kendinizi aklamak onları zora sokaraktan geçiyorsa,olsun soksun zora.onlar en fazla laf taşıyan olur.ama size yapışıp kalan bi etiketi ömür boyu taşırsınız.önce kendinizi düşününaslında kendisine değilde kocasına söyledim çünkü kendisi o kişiyle arkadaş olmadığı için pekte umurunda değil gibi görünüyordu ama kocası söyleme sakın dedi
sizin iyiligniz icin bu durumu ileten kisi olmasaydı konudan hic haberiniz olmayacaktı,
sadece bildiklerinizle sınırlı olarak kendinizi savunacaktınız...
aynen oyle devam edebilirsiniz.
fakat size bu durumu ileten kisiye "bana inanmıyorlar, ben de nerden duydugum belli olmasın diye senin adını vermedim, anlattıklarını soylemedim ama canım cok sıkılıyor, ne yapsam sence?" diye sorabilirsiniz...
kararı ona bırakın.
cunku siz aklanırsınız
fakat bu sefer o dedikoducu olarak anılır...
onu kim kurtaracak?
Eger ben karalanmiycaksam susarim ama karalaniyorsam kendimi aklarim...arkadasima nekadar deger verdigimede bagli, eger oda laf tasiyan bi tipse ve beni savunmuyorsa zaten arkadasim degildir...
işin kötü tarafı biliyormusunuz ben buraya yeni taşındım daha yeni yeni arkadaşlar edinmeye başladım ve bu kızla eşini çok sevmiştim, ikiside çok iyiler. birbirimize gidip geliyoruz.kaybetmek istemem onu
o kişiye durumu anlatıp isim vermen gerektiğini söylesen olmaz mıegoş bence hayati çünkü benim imajım, itibarım söz konusu
eğer kendinizi aklamak onları zora sokaraktan geçiyorsa,olsun soksun zora.onlar en fazla laf taşıyan olur.ama size yapışıp kalan bi etiketi ömür boyu taşırsınız.önce kendinizi düşünün
Anladım canım, gönlünü alabilirsin belki ama böyle bir lekeyi üstünden atamazsın. Kaybetmek istemediğini ama bundan başka çaren olmadığını anlat madem samimi bir şekilde. Belki kendisi izin verir.
hem suçlular hem güçlüler o yüzden arkamdan konuuyorlar, yüzüme karşı konuşmaya cesaretleri yok hemen cevaplarını veririm. kendilerini aklamak için bana çamur atıyorlar ve istiyorumki bilinsin bana çamur attıkları en azından kendimi savunurum. böyle gizli saklı beni konuştuklarında cevap hakkımı alıyorlar elimden
bunun aynısını söyledim eşine dediki yapacak birşeyin yok çok yakın akrabasınız. bende neye inanacağımı şaşırdım . senle alakalı konuyu kendisi açtı ve bambşka şeyler anlatıyor senle ilgili. hatta bu iki kişiyi facebooktanda silmiş sırf benle görüştükleri ve benle beraber resim paylaştıkları için.
boşvereceksin dedi, yarın öbürgün belki aranız düzelir sen büyüklük göster dedi
bende dayanamıyorum, eğer sadece sana söylememişse daha iyi olurdu isim vermesem bile senden şüphelenmezdi dedim başkalarına söyledimi bilmiyorum ama boşver söyleme dedi
ben de aynı soyledim egem,o kişiye durumu anlatıp isim vermen gerektiğini söylesen olmaz mı
o kişiye durumu anlatıp isim vermen gerektiğini söylesen olmaz mı
o zaman kesin söyleyin.laf olsun diye yazmıyorum kendimi gerçekten sizin yerinize koydum.ki zaten böyle birsey yasadım.bi arkadaşım esra su şahıs senin hkkında böyle böyle diyor ama benden duyduğunu bilmesin dedi.bende kusura bakma ama söylemem gerek diyip o şahısa sen bu kıza böyle böyle demişsin patrçalarım seni falan dedim durumu çözdüm o kızda problem yasadı ama unutuldu olaylar.kızla görüşmüyoruz bile bi kaybımda olmadıişte bende bunu düşünüyorum.
sonra diyorumki acaba sadece eşimemi söylesem ama dediğim gibi çıtlattım direkt kestirip attı inanmıyorum konuşmaz o senin arkandan o öyle bir insan değil kesinlikle dedi
yorumlar ne kadar tuhaf...
sonra da "iyilik yap denize at" diye konu acılsa herkes "ben boyle boyle yaptım da... sonra yine kotu ben oldum" diye yazar da yazar.
konu sahibi umarım sorunu cozersiniz,
sizin hakkınızda atıp tutanlara da cevabınızı ne kadar verirseniz verin onların nezdinde degisen birsye olmayacak,
belki dedikodular konusunda kim ne dedi vs diye arastırıp kafanıza takmak hatta hırslanmak yerine ne halleri varsa gorsunler diyip kendi hayatınıza devam etseniz ve size deger veren birkac kisiyle guzel iliskiler kurup ozen gosterseniz yeter de artar bile BENCE.
sorun da bu.. cevap almak istemiyorlar sadece seni üzmek istiyorlar.. sen yüzleş onlarla.. onların arkadaşına kızacakları yok zaten onu kullanmışlar sana ulaşmak için.. yeter ama demeli.. hep böyle mi gidecek.. savunsan da kendini yine devam edecekler.. en iyisi dediklerini değil niyetlerini tartış onlarla..
br kere bunu söyledim kocası istemedi. ısrarda etmek istemiyorum.
bazen diyorumki keşke bir yerden patlak verse
o zaman kesin söyleyin.laf olsun diye yazmıyorum kendimi gerçekten sizin yerinize koydum.ki zaten böyle birsey yasadım.bi arkadaşım esra su şahıs senin hkkında böyle böyle diyor ama benden duyduğunu bilmesin dedi.bende kusura bakma ama söylemem gerek diyip o şahısa sen bu kıza böyle böyle demişsin patrçalarım seni falan dedim durumu çözdüm o kızda problem yasadı ama unutuldu olaylar.kızla görüşmüyoruz bile bi kaybımda olmadı
Umarım patlak verir o zaman. Kaynın düğün yaptı mı? Konu ile alakalı değil karıştırmak istemezsen cevap vermeyebilirsin.